vila

Efter att jag skrivit förra inlägget valde jag att ägna mig åt det sista alternativet som jag räknade upp, sova!
Jag bäddade ner mig brevid Tea, som inte ens gått upp alls för dagen, la en kudde över aniktet och tänkte ynkliga tankar tills jag somnade om.
Efter nån timme blev jag tvungen att gå upp och göra mig klar om jag skulle hinna till banken.
Fick en ny dosa till internet banken och en tid nästa vecka för att prata bil, det lät som att vi är inne på samma linje ang bilköpet så förhoppningsvis går det som jag tänkt mig :)

Efter att jag uträttat mina ärenden gick jag upp på torget för att se om far va där och gjorde iordning inför tävlingen ikväll, det va han inte, men jag träffade iaf på ett par andra kändisar och vi passade på att ta en fika i solen.
När jag väntat i en och en halv timme på pappa så tröttnande jag och gick därifrån.
Hämtade min rallybil och fick se mor komma gående från tåget så jag körde upp henne till torget och satt med en stund när hon och pappa fikade men till slut snorade jag så fruktansvärt att jag bestämde mig för att åka hem och vila om jag ska orka med nån prisutdening ikväll!

Kan för övrigt meddela att våffelstugan till min stora glädje säljer rättvisemärkt kaffe och te! Gissa om jag blev glad när jag såg det :) Tack C för att du informerade om att det va fritt fram att besöka det där stället från och med i år, hade inte vågat mig dit annars!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0