Intervju

Dagens planering hanns med även fast vi startade något senare än vad jag trodde och jag tror att slutresultatet av informationsträffen blev precis som vi hade hoppats på.. nu kan det bara bli bättre känns det som :)
Sånna här dagar gör mig så sjukt taggad :P

Journalisten ringde exakt på minuten som hon skulle och vi pratade i ungefär en halvtimme... tanken från igår var att min story skulle vara att ett sommarjobb faktiskt kan leda till en fast tjänst men under jag berättade blev hon mer och mer förskräckt över hur lång tid det tagit innan jag väl fick det där "fasta" jobbet och började prata lite om att byta syfte men jag tror att hon kommer fokusera på att jag iaf fick ett jobb (till slut) och det ska bli spännande att läsa texten när hon mailar över den imorgon :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ha ha, vad trodde journalisten egentligen. Att man får fasta tjänster bara "så där" ino vården, och kommunalt dessutom? Men hallå, hur jävla korkad får man vara och då som journalist? Jag blir sååå trött.

2008-05-21 @ 17:34:29
Postat av: allicen

Hanna:

hehe! hon va faktiskt ganska insatt i det där med las, hon sa att många journalister blir flyttade runt olika ställen för att inte lasas in, men hon blev förvånad att jag varit på samma ställe och att det ändå tog så lång tid...

2008-05-21 @ 19:28:37
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0