Famljedag

Kära nån vilken lång dag detta blev!
Åkte mot LA redan kl 11 och gjorde ett besök på Tha Store, jag handlade massor med bra saker :) Bla lite prylar så att jag kan göra några halsband när jag får tid!
Jag är mycket nöjd, men måste kolla igenom kvittot lite för det blev fruktansvärt dyrt... troligtvis stämmer allt och jag får ännu mer ångest av att veta att jag faktiskt handlade så mycket på riktigt :S

Därefter åkte vi vidare mot Tolvsbo, eller vad det nu hette, för att äta lunchmiddag!
Maten va ok men inte mycket mer än så och det kommer nog inte att bli några spontanresor dit om jag får bestämma...

Anledningen till lunchmiddagen var ju att vi skulle fira morfar som inom en snar framtid kommer fylla 85 år och därför fortsatte alla hem till honom och mormor efter middagen där det blev paketutdelning och kaffe.
Det är svårt att hitta på presenter till någon som haft, inte mindre än 84 föregånde födelsedagar på sig att samla ihop diverse, mer eller mindre, nödvändiga saker men jag tror att han tyckte om det han fick... en talbok och biljetter till opera på skäret!! (bra jobbat mor!)

Efter kalaset  öppnade jag min sårvårds mottagning och plåstrade om det söndriga fingret.
Bandaget är på plats, intrumenten steriliserade och patienten klarar sig ytterligare nån dag, så nu  känns det som att det inte dröjer länge innan det är dags att byta till duntofflor och ta kväll..

Imorgon är en ny underbar dag, förhoppningsvis med massor av ny energi =)
Vad har du gjort idag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0