Gårkvällen

Jag har just kvicknat till, det blev en ganska stillsam tillställning för min del igår men med tanke på att jag nästan grinade av längtan efter att få vila redan innan jag åkte så är det nog inte konstigt att jag sovit som i koma hela natten :S

Festen var hur som helst jättetrevlig och jag är glad att jag inte fegade ur och stannade hemma som jag faktiskt funderade på.
Musiken som spelades var väl inte den bästa, och besvikelsen över att jag inte fick höra varken "upp och hoppa" eller "hero" är stor... riktigt stor!!
Men å andra sidan fick jag tillfälle att dansa höbals vals till Rednex "cotton eye joe" vilket jag med stor säkerhet vågar påstå att det inte va speciellt många mer som gjorde igår... eller?

För att sätta lite extra fart på alla dansanta människor efter den fullträffen fattade någon det geniala beslutet att fortsätta kvällen i "dom bra låtarnas tecken" och för att nämna ett par exempel till ur låtlistan kan jag väl ta kycklingsången och köppäbävisan.
Jag är enormt tacksam att jag hade någon som körde mig hem på kvällen, för jag lovar... man kan bli mörkrädd för mindre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0