design tips?!!

Jag har en trumpinne som jag gärma skulle vilja ha framme på något sätt och har funderingar på att sätta fast den i ett "tittskåp" men skulle vilja ha lite tips!

image327


Min tanke är alltså att köpa ett tittskåp och måla det, har varit inne på vitt, men eftersom jag ev ska ha det i matsalen där tapeterna är vita, så kanske det är bättre att bryta av med en färg på själva skåpet? Trumpinnen är för övrigt också vit med svart text på.

Har heller inte riktigt kommit på hur jag ska göra runt om... om jag skulle klä lådan med tyg, slätt eller fluffigt, eller om jag bara ska måla insidan.
Vad tror du blir bäst, eller har du nått annat förslag??


Kommentarer
Postat av: Designtjejen

Åh, vad kul! Du skulle också kunna använda tapet (både ute och inne... bara inne... eller bara ute) om du har någon tapet du tycker om. Det blir också kanske en snyggare yta än tyg?! :-)
Kram

2008-03-06 @ 08:22:02
URL: http://designtjejen.blogg.se
Postat av: allicen

Designtjejen:
TACK! Va faktiktiskt lite inne på att använda samma tapet som på väggen, men det skulle nog va snyggare att bryta av med nått! Du har helt rätt i att det skulle bli en snyggare yta.. så långt tänkte inte jag!

2008-03-06 @ 19:04:47
URL: http://allicen.blogg.se
Postat av: Emma

Om det är text på trumpinnen blir den kanske svår att se om lådan är mönstrad? Jag tror på mörkt brunt eller svart, men t ex en djupt röd färg skulle nog vara fint...

Tapet på utsidan däremot blir säkert bra!

2008-03-07 @ 09:21:51
URL: http://emmasibland.blogg.se
Postat av: allicen

Emma:
Tack! Det är faktiskt svart teckt på den... Du har rätt, det blir nog enfärgad bakgrund och då skulle jag lika gärna kunna måla hela lådan i samma färg!

2008-03-07 @ 16:28:13
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0