Segt

Gick tillbaka till hotellet tidigt idag och nu känns det lite segt måste jag säga... är fortfarande lite för tidigt för att sova och inget bra att se på tv.
Iofs behövs det lite vila, det har varit jobbig att gå upp om dagarna och imorgon är det dags för kongress festen, vilket betyder att det inte blir någon tidig kväll då iaf :P
Tydligen ska vi gå flera mil (och jag har inga andra skor än vingelskorna!!!) för att ta oss från hotellet vid hötorget och vidare till mynttorget (?) där vi ska manifestera , jag tycker inte så mycket om att manifestera när det innebär att man ska dela ut en massa flygblad till folk som inte vill ha dom! speiellt inte om vi ska stå i långklänning och försöka att föra ut vårat budskap på ett trovärdigt sätt... efter det går bussarna vidare mot globen där festen kommer hållas, det ska bli lite spännande, men jag har redan börjat fundera på hur jag ska göra om jag vill åka hem tidigare... i morgon måste jag ju nämligen packa inför hemresan :)

Ska nog kolla om det sitter några kändisar här i hotellbaren som jag kan socialisera med en stund i min fina mysdress, det kommer dom att gilla =)

Vad har du gjort idag?

Ps. Idag fick jag renbäddat i sängen igen... manglade lakan! Mmmmmm.... Me Like!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0