tandläkaren aka plastspecialisten

Igår var det en slagen städhjälte som stupade i säng vid 22 tiden, jösses vad jag va slut! minns inte när jag va så trött sist och jag hoppas att det dröjer lääänge innan jag behöver uppleva det igen!

Vi tvåtiden på natten var det dags för snorpaus, jag upptäckte en lång rad fel när jag vaknade, för varmt, för snorigt, för täppt i näsan, för pigg, för många nysningar på för kort tid... and so on and so on... så till slut bestämde jag mig för att gå upp en stund...
Efter att ha snytit upp en halv regnskog (förlåt chaos) och tuggat i mig en halstablett gjorde jag ett nytt försök att sova och efter lite trugande lyckades jag ganska bra för jag vaknade av mobilen strax för kl 6.
Gick ut i badrummen och kunde konstatera att jag såg betydligt fräschare ut än då jag va upp mitt i natten så jag hasade mig iväg till... DENTISTEN!  

Väl där hann jag lagom ilska upp mig på att det tog sån tid fast jag va först på banan för dagen, men när jag såg tandhygienistens knallrosa bågar så stänkvisiret blev jag glad igen, Stylisch! =)
För att inte tala om hur glad jag blev när hon berättade att jag inte skulle behöva komma tillbaka :P Tydligen har jag inte varit där sen -05 och jag tror, även fast hon inte sa det, att hon va impad över hur fina tänder jag hade även fast jag erkände att jag fuskar endel med tandtrådandet.

Vi satt en lång stund och kikade på mina x-rays och jag var lyckligast i hela korridoren :) Passade på att ställa mina sedvanliga 20 frågor och fick denna gången veta att jag faktiskt har anlag för visdomständer även fast jag inte trodde det... DET NI! tji på er som trodde att jag va korkad!!
image296


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0