Nya skor!

Jag är helt slut!
Åkte till Ludvika vid 12.30 tiden, vilket inte var en minut för sent! Det var helt omöjligt att hitta en parkering :O Man kan ju undra om alla läst i min blogg att jag skulle dit och passade på att åka dom också, för att få träffa mig... Det tänker jag i alla fall tro!

Klippningen gick rätt så bra... känns bra att vara brunett igen =) jag ÄR ju brunett!!! så varför har jag fått helt ljust hår?? det fattar ju vem som helst att man inte kan ha när man är brunhårig (som jag är!!!)
Min frissa frågade om jag aldrig funderat på att sluta kämpa emot naturen och istället hjälpa till lite med att göra ljusa slingor istället... jag ställde mig väldigt frågande till detta, men efter att ha stirrat på henne en stund med något som var farligt nära avsmak i blicken så började jag fundera... VARFÖR har jag inte gjort det?? VARFÖR tror jag att jag är brunett?? ja... världen är full av stora frågor som aldrig kommer att få ett svar..

Jag sa i alla fall till att jag va trött på luggen så denna gången provade vi med rak rugg istället för att flika ihop den med resen av det nästan obefintliga håret.
Känner mig lite som Pulp Fiction Annika Sjöö (bortsett från dansen och lite andra små detaljer som inte är så viktiga) och är långt ifrån säker på att jag gillar det.. hmm.. nåväl, om ett par dagar har det växt ut så pass att jag kan nagga lite på den om det inte känns bättre.

Efter klippningen ägnade jag lite tid åt shopping och jag hittade ett par skor på rea som jag bara inte kunde åka ifrån... me like a lot!!!
Är ju bjuden på stor fest om några veckor och är det bra väder är det jag som får rota fram nån klädtrasa som passar till dom här...

image313

Var ju även på jakt efter en kavel att ha när jag gör mina cupcakes, eftersom den jag köpte var så pyttepytte liten... hittade en snorgrön gummikavel på åhlens för 145 kronor men hur jag än försökte hitta nått positivt med den så tog det mig så emot att köpa den att det helt enkelt fick vara... om än inte så länge, för när jag gjorde mitt obligatoriska besöka på Tha Store hittade jag en svart kavel med non stick beläggning för, hör och häpna, endast 40 pengar!!
Återigen ett fynd som gjorde att jag tassade omkring bland hyllorna med mungiporna skavandes mot varandra uppe på hjässan! Denna affär alltså... ahhh...

image314

Därefter åkte jag hem till mormor och morfar där det bjöds på mat och kaffe och så fick jag ju en present av mormor... Raggisarna!!

image315

Vilken underbar dag!

Hur har din dag varit?

Ps. Hade ett väldigt trevligt samtal med en bil jag kom ifatt på vägen hem... vi blinkade om omkörning, släppte förbi, tackade och sa god natt o sovgott på riktigt yrkeschaffis vis! Coolt!

Kommentarer
Postat av: chaos

Vilka snygga fynd du gjort! Och budgeten verkar inte ha spruckit! Skorna är verkligen läckra!

2008-02-29 @ 09:53:57
URL: http://fabulouschaos.blogg.se
Postat av: allicen

chaos:
Tycker du det? Va glad jag blir!! :)

2008-02-29 @ 13:20:54
URL: http://allicen.blogg.se
Postat av: Linnis

Me like shoes!!

2008-02-29 @ 18:37:59
Postat av: allicen

Linnis:
Mohaha!!!

2008-02-29 @ 18:45:54
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0