hundägare

Inte nog med att Bror hälsat på hos mor och far, han tom ringde till mig för att säga att jag skulle åka dit och träffa lilla Jack.
Lilla Jack är inte så liten längre, utan egentligen har han blivit ganska rund om baken som han går och vickar på, men så blir det när man växer och blir äldre i samma snabba takt som dagarna går!

Jack hade varit ute på en promenad med Nea men totalvägrat att utföra det han var utkommenderad till att göra, vilket gjorde att jag fick den stora äran att gå en liten sväng med honom också!!!!
Mitt livs första hundpromenad!!!!!! Wiiiieeee!!!
Jack och jag kom ganska bra överens och han galopperade glatt längs vägen med sina små öron fladdrades åt alla håll samtidigt som han i snabb takt nosade sig igenom varenda snöklump som fanns att tillgå.
Men kissa... det gjorde han inte!

Till slut började jag tycka synd om den lilla stackaren och försökte efter bästa förmåga hjälpa honom att välja ut nått lämpligt ställe, men inte en enda av alla sotolpar som jag föreslog dög åt honom utan han var mer intresserad av att stå och titta på när grannen var ute och fyllde på mat i fågelstugan.
Faktum var att det var så spännande för en liten hund att det till slut blev på gränsen till pinsamt att stå i andra änden på snöret och låssas som att jag inte ens såg att det var folk i trädgården.

Självklart började jag ju att grubbla lite när jag var ute och med tanke på att det var premiärpromenad kunde jag inte låta bli att tänka tvångstakar om att kopplet skulle gå sönder eller att han på annat sätt skulle ta sig loss.
Nån kissning blev det inte och när vi vände tillbaka sprang han ännu fortare och längtade visste in i värmen mer än jag gjorde, men på det hela taget var det en trevligt stund.

Kanske är jag hundmänniska ändå ;)
Har du husdjur? Isf vad och varför föll ditt val just som det gjorde?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0