God morgon!

Min arbetskamrat S ringde nu på morgonen och var deppig både i kroppen och i känslorna... har gett henne nummret till grannen så kanske hon kan hjälpa henne att ta bort det onda i kroppen iaf.
Hoppas att hon känner sig bättre till eftermiddagen när det var meningen att vi skulle ha jobbat kväll ihop!

Tanken var att jag skulle börja dagen med att ringa ett jobbigt samtal till min chef men jag har inte kraften att göra det just nu.
Gissar att jag kommer bli väldigt besviken över svaren jag får och jag känner redan att hela den här situationen är för jobbig...
Det är snart inte värt det längre och igår när jag satt och skrev in schemat för nästa år kunde jag inte låta bli att önska att drömmen trots allt ändå ska slå in och att jag av egen vilja inte längre jobbar kvar på hemmet vid den här tiden nästa år :(

En trevlig sak är iaf att jag kommer få hjälp med att sy en julgardin imorgon :) Den jag ville ha fanns ju såklart inte kvar, men istället kom jag på att jag har en massa tyg ligga hemma som var tänkt att bli gardiner till den första lägenheten jag bodde i och otroligt nog kommer det att passa jättebra i köket nu :)

Nu ska jag iaf kolla in lite bloggar innan jag fortsätter med nått här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0