Fudge
Kan väl inte påstå att mina försök att göra nyårsgodis blev 100% lyckade... Provade att göra två olika sorters Fudge, en med lingon och en med vanilj och lime.
Lingonfudgen står fortfarande i kylen och jag tror inte att den kommer bli ätbar ens, den var nämligen helt omöjlig att få upp i rätt temperatur så den kommer troligen inte att stelna ordentligt.. kanske funkar det att äta med sked? :S
Då blev den med vanilj och lime betydligt mycket bättre men jag tycker att den smular lite för mycket (eller blir det alltid så när man gör själv?)! Är å andra sidan inte säker på att jag tyckte om smaken på den heller så det kanske inte spelar nån roll... :)

Lingonfudgen står fortfarande i kylen och jag tror inte att den kommer bli ätbar ens, den var nämligen helt omöjlig att få upp i rätt temperatur så den kommer troligen inte att stelna ordentligt.. kanske funkar det att äta med sked? :S
Då blev den med vanilj och lime betydligt mycket bättre men jag tycker att den smular lite för mycket (eller blir det alltid så när man gör själv?)! Är å andra sidan inte säker på att jag tyckte om smaken på den heller så det kanske inte spelar nån roll... :)

Kommentarer
Postat av: Sofia
Det lät iaf jättegott:)
Är absolut ingen höjdare i köket men lingonfudgen borde man väl om nte annat kunna frysa en stund och sedan äta med sked som nån typ av glass!
Postat av: Anna
SJÄLVKLART!! =)
Trackback