'Barnmorskorna'

För en stund sen började jag av misstag kolla på ett avsnitt av "barnmorskorna" och det trots att mitt filmförbud kvarstår.
Just det här avsnittet innehöll ett flertal av mina fobier, däribland det fasansfulla (och tydligen obligatoriska) nattskjorte momentet, men som om det inte var nog fanns även gott om tid att hitta en massa nya fobier och om jag ska fortsätta på samma område kan jag nu lägga till dom förskräckliga dubbelknäppta rockarna.
Det gör ont i hjärtat på riktigt när jag ser dom!!

Hur som helst så är det ju inte dåligt att det ingår prevmentivmedel i tv-licensen, man får verkligen mycket för pengarna!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha ha ha... du är för härlig! Älskar din blogg!

2008-04-10 @ 10:44:31
URL: http://annaenglund.blogg.se
Postat av: allicen

Anna:
Tackar så meget och rodnar en aning =)

2008-04-10 @ 16:33:09
URL: http://allicen.blogg.se
Postat av: cessa

När det väl är dax att ta på sej den fina nattskjortan och dom underbara nätbyxorna (med tillhörade blöja stl blå) så gör du det med glädje. De finns inte en tanke på fall man klär i det eller inte. Själv så tyckte jag att jag var rätt sör i denna vackra mundering. Om det nu lättar dina fobier.(Kanske bara gjorde dom värre).

2008-04-11 @ 15:42:35
Postat av: allicen

cessa:
Det gjorde det värre!!
Fobierna avser inte hurvida det är vackert eller inte, tygbeklädnad gör föga nytta på det området :( Vart går egentligen gränsen för hur mycket en människa kan bli förnedrad???

2008-04-11 @ 19:29:30
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0