Adventsförberedelser

Idag har jag varit upp på vinden och härjat i jakt på adventspynt. Av någon anledning har jag bestämt mig för att sätta upp grangirlangen på balkongen för första gången på flera år och efter lite klurande och goda råd från Fader Vår är den nu inte bara på plats, utan lyser även som den ska!


Jag förstår om endel av har svår att ta till sig detta och tänker "Vafalls?!" och ni har ju egentligen helt rätt. Det här infallet stämmer inte alls in på den sedvanliga misären i Borgen och Norén himself är med största sannolikhet besviken på mig.

Men det kan inte hjälpas. Varför det inte kan hjälpas tänker jag inte gå in på men det är nått som ligger i luften kan man väl säga...

Som om detta inte vore nog är adventsljusstaken i köket på plats en hel dag för tidigt men som en obstinat tonåring har jag lämnat kvar dom vanliga fönsterlamporna trots att det tydligt anges i Adventslagens tredje § andra stycket att det är strängt förbjudet. Kanske får jag så dåligt samvete att jag tar ner dom imorgon men det återstår att se...


Sist men inte minst har jag hängt upp en ny gardin, lite på prov. Det är en virkad kappa som kommer från mormor och det känns bra i hjärtat när jag har hennes saker omkring mig. Men vad tycker ni, funkar den i köket?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0