Lääängsta dagen på länge

Minns inte när jag hade väckningen inställd på 6.30 senast men idag var jag tvungen. Tyvärr vaknade jag min vana trogen vid fem tiden och kunde inte somna om innan det kändes för sent att ens försöka så jag gick upp kl 6.

Normalt somnar jag ju om efter ett tag och sover till nio-tio tiden. Men inte idag alltså.. Jag skulle nämligen till mitt jobb och gå igenom läkemedelshantering för att ev. kunna få tillbaka delegationen om jag börjar jobba igen.

Har sagt att jag kan ta några strödagar och kom hem med tre veckors schema. Det känns inte riktigt som det jag tänkte mig så jag ska kanske be att få ta bort lite skift...

Efteråt gick jag hem, åt lunch och spatserade runt mina ägor ett par varv i väntan på att Nea skulle hämta mig för ärenden och fika på Staaan.


Den hundraåriga syrenhäcken blommar vackert mot den blå himlen!


När det var dags för fika valde vi att bege oss till Loftis. Premiär för min del i år!


Jag promenerade hem och kände mig av olika anledningar lite låg men bestämde mig för att plantera och så lite i mina odlingslådor. Ett par timmar senare kunde jag slå mig ner med middagen på balkongen och konstatera att jag helt släppt dom dåliga känslorna. En helt underbar, om än ovan insikt och känsla!

Nu känner jag mig ganska färdig för dagen men ska vänta en stund till innan jag bäddar ner mig för natten.

Morgondagen är lite mer av ett oskrivet blad men förhoppningsvis finns energi kvar att göra något bra av det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0