Kalaskväll. Och dag

Fick verkligen ge min apatiska kropp en rivstart idag när det kom ett mess från en gammal bekant som ville komma till Staden och hälsa på.

Eftersom Borgen är ett enda stort kaos föreslog jag en träff på Staaan. Väldigt roligt att återse en gammal vän, även om ingen av oss egentligen vet riktigt varifrån vi känner varandra, haha! 

Tyvärr blev det ett kort besök eftersom plikten kallade på min vän så jag vinkade av honom vid tåget och gick för att köpa en bukett blommor till mamma som bjudit in till kalas på kvällen.

Som den tant jag är packade jag sen mina prylar i en korg och promenerade hem till mamma för att hjälpa till att hacka grönsakerna. Under kvällen bjöds det på allt från maltodextrin till pärontårta och jag nästan vaggade hem därifrån.


Genom Fader Vårs försorg hade ett aktivitetsarmband köpts in till mamma men vid tiden då jag lämnade festligheterna var det mest Nea som hölls aktiverad av det då det skulle installeras diverse, för mig obegripliga, program och grejjer på datorn...

Jag gick alltså hem, känner mig nöjd med dagen och tänker mig att jag återupptar kontakten med min familj när den där installationen är klar :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0