Idag

Morgonen blev inte helt som jag hade planerat så när jag var klar med mitt första uppdrag för dagen kastade jag om lite i mitt upplägg och styrde om från att skynda upp till kontoret innan lunch till att istället gå hem och jobba igenom mina mail innan jag passade på att luncha i hemmets lugna vrå. Björkarnas gröna färg när dom precis slagit är helt obeskrivligt vacker och tyvärr även svår att återge på bild...
På vägen var jag så hungrig att jag bara inte kunde låta bli jordgubbarna som låg i väskan och frestade
Att ha en timmes lunch är en ren och skär lyx som möjliggör att faktiskt kunna unna sig att skippa lunchrummet och istället komma ifrån jobbet någon gång ibland. Alternativet idag känns tveklöst som det rätta valet av plats att inmundiga matlådan.
Visserligen har jag många härliga kollegor men denna lilla dam är nog ändå bästa sällskapet
Det var så härligt att se hur gärna hon ville komma ut och vara med mig på balkongen, dessvärre bidrog ju vistelsen till att ett och annat pollenkorn följde med in, men det är smällar man får ta!
På eftermiddagen blev jag hämtad direkt vid jobbet för ytterligare en liten shoppingtur med Nisse och därför blev det middag på språng
Förra veckan var vi faktiskt in på McDonalds men när man sedan sätter tänderna i en Sibyllaburgare måste man ju ifrågasätta sig själv över varför man ens går in på Donken. Denna burgare med peppercheese var syndigt god! (Till skillnad från McD's som bara är syndiga)
Avslutningsvis fick vi syn på dessa små dunbollar som jag bara inte kunde låta bli att fota! ÅHHH!! Djurbebisar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0