Student 2014

I fredags var jag till Lindesberg för ett besök hos kuratorn och efter att jag var klar åkte jag ner på stan för att äta lunch med mamma. Precis när vi ätit färdigt kom kortegen med årets studenter på gatan utanför och jag passade på att gå ut och titta!
 
 
Det kändes lite vemodigt när dom kom åkande, jag tog studenten 2001 och min klass hade inget flak som vi åkte på utan när vi kommit ut på skolgården skingrades vi alla och det är många som jag inte sett sedan dess.
 

En av dem är en tjej som heter Anna men när jag vände mig om för att gå en liten bit så gick vi nästan in i varandra. Det var så överraskande och vi stannande och pratade en stund. Hon hade sin dotter med sig och berättade att hon var SJU år! Det hugger till lite inom mig när jag ser sådant. Det känns som att möjligheterna springer ifrån mig. Inte så att jag har åldersnoja men det är ett faktum att åren går och tiden kanske inte räcker till...
 
Det har gått över tio år sedan studentens lyckliga dagar, mina drömmar då såg nog lite annorlunda ut än vad verkligheten har blivit men dessvärre finns väl inget annat val än att gräva där man står och sätta upp nya mål.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0