Midsommar maten

Gårdagen spenderade jag till stor del ensam, tanken var att det skulle bli någon enklare form av festligheter men under eftermiddagen började det krypa fram att det egentligen inte var någon som tänkte delta så beslutet fattades att lägga ner hela projektet.
 
Så i efterdyningarna av förvirringen föll det sig helt enkelt så, som det ofta gör när det mina planer går i stöpet, att jag stannade hemma och när det senare under kvällen blev prat om att ge sig ut hade jag för länge sedan tröttnat och såg mer fram emot att få bädda ner mig än att börja göra mig iordning för att gå ut.
 
Jag fick dock sällskap vid middagen och det kändes trevligt, förra året var det kaos inom mig men jag hade åtminstone spenderat dagen ute vid sommarstugan. Att ett år senare inte träffa en enda människa på hela dagen skulle verkligen kännas som ett nederlag!
 
 
Maten blev bra! matjessill och gräddfil toppad med gräslök är oslagbart och till det grillade köttet gjorde jag en sallad med rädisor och persilja som jag hämtat ute i trädgården.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0