Underbara höst...

Hösten tycks bli precis lika underbar som sommaren men med skillnaden att jag nu kan säga att jag faktiskt mår lite bättre. Jag brottas fortfarande med en rad stressymptom och ibland känns det som att dom inte verkar vilja avta det minsta.
 
 
Insikten om att det inte kommer att kunna bli "vi" igen börjar sakta sprida sig även till hjärtat när jag nu fått klart för mig att han inte ens vill ha någon kontakt med mig så går det inte att lura sig själv längre. Härdsmältorna kommer allt glesare och varar allt kortare stunder, samtidigt som jag vid flera tillfällen faktiskt kunnat skratta och känna glädje igen.
 
Jag känner mig vilsen och vågar inte lita på mitt eget omdöme så jag försöker att gå sakta och hinna känna efter om isen bär..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skönt att läsa att det faktiskt börjar bli lite bättre. :) När du kommit till det stadiet då du vill ruva på hämnd och börjar bli ondskefull, slå mig en pling så kan vi styra upp nått. ;)

Svar: Hahaha! Jag hoppas att jag nöjer mig vid att veta vart jag ska vända mig. Trots allt är min omtanke om honom inte mindre av att han väljer bort mig från sitt liv och jag önskar att han finner den ro han behöver, även om jag tyvärr inte fick hjälpa honom med det... :/
Allicen

2013-10-26 @ 09:49:16
Postat av: cessa

Härligt!

2013-10-26 @ 16:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0