Dagens dop

Efter lunch idag gav vi oss iväg längs krokiga skogsvägar för att ta oss till den vackra kyrkan i Ramsberg för att delta vid lilla Fanni's dop!
 
Fanni skötte sig jättebra hela tiden men enligt hennes mor var det nära till tårarna när prästen hällde vatten på hennes huvud. Men å anda sidan, vem var inte nära att börja tjuta?! Sånger om liv och död i falsett har en förmåga att få mina tankar att gå till älskade Lovely Sis och hur mycket liv och glädje som än finns runtomkring så hugger det till i hjärtat vid sånna tillfällen.
 
Min underbara vän och hennes supergulliga dotter! Det känns helt overkligt att det är över tio år sedan vi sjungades om studentens lyckliga da'r skildes åt på skolgården men ändå så offattbart kul att vi fortfarande håller kontakten trots att det ibland går långa perioder mellan gångerna vi ses!
 

Till dopfikat bjöds på massor av fikabröd och tårtor, däribland den här gulliga med små fotavtryck och en liten "Fanni" liggades på en filt. Söt och god precis som en tårta ska vara!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0