Askersund

Genom jobbet fick jag under nästan en veckas tid förmånen att åka runt till olika orter i länet för att prata med ungdomar om hur dom hade på sina sommarjobb och en trevlig effekt av detta är att jag får se orter och platser som jag annars kanske inte skulle få anledning att åka till.

Ett sådant ställe är Askersund! Jag har visserligen varit där förut, men mest på genomresa och nu fick jag äntligen chansen att utforska utbudet lite bättre och det visade sig att detta är en ort som, i mitt tycke, verkar ha en hel del att erbjuda så förhoppningsvis kan det bli någon liten semestertur dit innan hösten...






Alla dessa bilder tog jag då vi stannade för att äta lunch men jag kommer tyvärr inte ihåg vad stället hette. Men att det var trevligt där och att jag gärna hunnit gå runt och tittat lite mer det är jag säker på! I övrigt glömde jag helt bort att ta bilder under dagen men å andra sidan ger ju det bara ytterligare en anledning till att återvända ;)

Det sista besöket vi gjorde var vid kioskerna och restaurangen vid 'Hargebadet' aka. Närkes riviera där stranden tom fick en folkskygg bonnmora som mig att (åtminstonde överväga att) vilja kasta av sig kläderna och traska runt i bikini! Inget dåligt betyg må jag säga =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0