Ett stort elände...

Imorse var jag jag faktiskt vaken innan alarmet på mobilen satte igång :) jag håller på att försöka få lite ordning på mina sovrutiner igen, så under en period nu har jag ställt klockan fem minuter tidigare för var dag... det, tillsammans med naturens gång vad det gäller dagsljus tror jag kan vara en alldeles lagom kombination för min lättlurade hjärna att gå med på!

Nåväl, idag var det verkligen tur att jag vaknade på 'rätt sida' för när jag kom ut i köket fick jag se att det pågått en köksmassaker under tiden som jag låg och junade mellan mina manglade lakan.


Även fast jag inte hört något av stridigheterna som pågått någon gång, troligen, under de tidiga förmiddagstimmarna bestämde jag mig för att se efter om den skyldige kunde tänkas finnas kvar i närheten av brottsplatsen...


Nu vet jag iofs att alla är oskyldiga tills motsatsen har bevisats och i detta fall har jag inte direkt någon teknisk bevisning att gå på... men nu har jag vid tidigare tillfällen ertappat denna lilla dam i full fart med att jaggla i sig diverse blomster som förärats mig under åren och jag tvivlar stakt på att den här silvriga dillen som gör orkidén sällskap skulle kunna gå att motstå.

och let's face it. det är ingen oskyldnig blick man ser i bilden ovan!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag hade ingen aning om att jag köpt dom godaste blommorna i butiken :(

2010-01-08 @ 16:55:02
URL: http://lunascoop.spaces.live.com
Postat av: Anna E

Hahahahahahaaaa.... viker mej dubbelt av skratt

2010-01-08 @ 17:11:17
Postat av: Cyrene

Hahahaha! Jag vet precis hur du har det! Katter är inte att lita på!

2010-01-09 @ 14:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0