Vår i Borgen

Eller rättare sagt, Vår i köket.


Vårstädningen har inte kommit igång här hemma ännu, med undantag för 'rensa i röran' som ju pågår för fullt även om jag fuskat med bilderna... Lämnade iaf ifrån mig en hel påse med saker till mamma idag (vittnen finns) så det 'krymper' på prylsamlingen här hemma!

Något påskpynt har heller inte kommit fram i år och jag tror att det är första gången ever. Jag saknar det så det nästan sticker till i hjärtat när jag tänker på det, men jag förmår helt enkelt inte, på väg hem från jobbet i torsdags kunde jag dock inte motstå frestelsen att iaf köpa en liten påskblomma som plåster på såren och faktum är att den faktiskt piggar upp en aning varje gång man kommer innanför dörren och får syn på den...


Well well, när det gällde köket var jag ändå tvungen att göra något eftersom vintergardinen fram tills för några dagar sedan fortfarande satt uppe och i år bestämde jag mig för att det inte skulle bli rosa, som sist. Nej, i år kör jag på limegrönt! Det var jag iofs lite sugen på redan förra året men av någon anledning som jag inte minns lät jag bli att köpa gardinen som jag ville ha. Och tur var väl det för i år fanns den på rea :)


och ni vet väl? Färgmatchning är ALLT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0