Påskduk

Idag har jag inventerat kartongen med påsksaker lite ytterligare och jag kunde snabbt konstatera att jag inte hade på långa vägar tillräckligt med pynt och speciellt inte i rätt färger... to bad att jag ska till Borlänge imånn!!! :D

Lite saker fanns ju ändå och när det gäller vissa saker kan jag inte komma ifrån att affektionsvärdet är så mycket viktigare än färg/form/funktion och en sak som kanske inte är vad jag själv skulle välja att köpa är en liten rund duk med kycklingar, men nu hör det till saken att jag fått den här duken av en dam som bodde på en av avdelningarna där jag jobbat under en tid (hon har även under många år varit granne till någon som står mig nära och jag känner henne kanske bäst med anledning av det) och på arbetsterapin massproducerade hon dukar och skickade sen efter alla i personalen en efter en för att vi skulle få välja var sin! Så gulliga kan bara 'gamla gummor' vara!

Kommentarer
Postat av: Anna

Brukar inte heller gilla såna dukar, men den där var ju så söt och det var verkligen en söt gumma som fixade en till er alla =)

2009-04-05 @ 19:47:10
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0