Matsalsbord

Jag har lite smått börjat leta efter ett nytt bord till matsalen men det visade sig vara riktigt svårt!
Hittar massor med fina bord men allt som oftast är stolarna klädda i skin, vilket iofs är snyggt, för att inte tala om praktiskt OM det inte vore för det lilla monstret som smyger omkring här hemma och bara väntar på första bästa tillfälle att sätta klorna i skinsoffan.
Det känns som en lagom förvarning om att skinklädda stolar i ett rum som inte går att stänga om är en minst sagt dålig idé!

Hur som helst har jag faktiskt fått lite hjälp i mitt sökande av (D)en bästa, som helt lägligt visade sig vara otroligt kunnig innom området ;)
Efter mycket letande är iaf det här favoriten för tillfället....

image284


Stolarna går att få både med skin och tyg i alla tänkbara färger och min första tanke var grått, men efter lite funderande har jag kommit fram till att det inte blir snyggt till byrån, om jag nu lyckas olja om den, utan funderar nu istället på svart tyg...
Vet att det finns vissa nackdelar med svarta stolsdynor men vad tror du? kan det funka?

Som om det inte är tillräckligt svårt att hitta ett bord man gillar, så är det ju inte helt rätt om det inte är nått som ska krångla och i det här fallet är det butikernas geografiska placeringar :(
Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.
Jag tänkte genast ut en plan om att tigga/be/tjata/övertala/hota (whatever) pappa om att han kunde köra Nea till Ön i sommar och då även ta med en släpkärra för att få hem mina grejjer.
Innan jag ens hunnit lägga fram hela min plan för Nea hinner hon berätta att hon och Pygmén kommer samåka ner och därför behöver ha hjälp av far att köra ner med släpkärra för att få med alla saker.

Det är ett tecken!!  Wiiieee!!!

Kommentarer
Postat av: Acka

Mycket snyggt!

2008-02-07 @ 14:48:00
URL: http://www.ackas.blogg.se
Postat av: Fridah

Fint fint mkt fint! En stor tumme upp!! :P

2008-02-10 @ 01:03:03
URL: http://medlem.spray.se/fridahstella

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0