homestyling del 2

jaha... då har ännu några lata dagar passerat... älskar att vara lat :P

I fredags provade jag och Nea på, vad som ibland verkar vara ett nöje utöver det valiga, att sitta i bilen på "konsumparkeringen"
Döm om min förvåning när vi fann detta nöje vara överaskande trevligt!
Jag vet inte själv vad vi såg som vi fann nått nöjje i men att säga att det var att kasta bort 45 minuter av sitt liv är att överdriva =)
För att ge lite jämnvikt i nöjesvågskålen, viken jag inte ens vet om det finns nån och i så fall hur man vet vad man ska väga vart,  var vi iaf tvungna att spendara lite tid på skoaffären, 45 minuter närmare bestämt och jag kom ut med ett par tenniskor istället för, som planen var, ett par klippkloppers.... nåja... det finns en tid för allt!

Gårdagen va en häktisk dag... Fördelsedagsfirande i Dalarna där vi även hann med ett besök på affären, butikernas butik!! Dollars!!! =))
Har länge nu funderat över vad jag ska ha för fina saker i avslutningshyllan i köket som jag så bestämt skulle ha men inte vetat varför... igår kom uppenbarelsen!
Finns inga ord för att beskriva detta... det måste ses!!!

image65

För att citera mig själv (vilket jag ju egenligen inte behöver göra ett citat meddelande för att få göra men gör det ändå): Det är vockert!!!! slut på mitt egoistiska citat.
Ja menar ni ser ju! det är så fint att man nästan får tårar i ögonen...

Ja... även om jag nu egentligen helst av allt hade velat stanna hemma resten av dagen för att beundra detta hamnade jag på något sätt i Gränges...
Hade en riktigt trevlig kväll med I, det blir repris nångång!! kanske på den där förbaskade ålandsbåten som alltid tycks hinna lägga ut innan vi klivit ombord!
hummm!! =))

Kommentarer
Postat av: Elin

Elin! Allting har sin tid. Även ålandskryssningen. :)

2007-05-08 @ 23:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0