ännu mera färg!! och så lilla Lilly såklart =)

Har spenderat inte mindre än 40 minuter på färgaffären idag :O haha!!!
Det va visst inte så enkelt som jag trodde att bara hitta på ett nummer och tro att det skulle ramla ut en perfekt färg *ler*
Det blev till att blanda till den färg som fått godkänt och sen bygga vidare på den med att plutta i svart färg undan för undan..
Vi började med blygsamma 4 enheter(?) svart och innan det ens va värt att ta hem för test hade det tillkommit 36 enheter till!!!

Har inte hunnit kolla riktigt vad jag tycker... färgen hade inte ens hunnit torka innan jag kände att det inte var möjligt att vänta en endaste liten minut till!!

Den stora frågan nu är alltså om det mörka färgen är tillräckligt mörk.. och är det tillräckligt stor skillnad mellan färgerna???

image72

Som synes är inte färgen i närheten av torr (det är alltså den högra som är den nya!!) och den ska ju, om allt går som någon bestämt att det ska göra, mörkna i takt med att den torkar... hoppas verkligen det för nu börjar jag tveka igen!!

image73

Hmm... det blir till att fundera lite =)
Nu är det säkert endel av er som tror att teglet är fullt med mossa men så är ju inte fallet (ännu) utan det är helt enkelt dessa gröna skiftningar som gett upphov till denna dramatiska jakt på grönlika färger... har jag hittat rätt???

Idag har det ju för övrigt varit ganska fint väder emellanåt och det ledde helt sonika till att jag tog mig ut på mina ägor med en spade i högsta hugg för att inleda min jakt på gullvivor... dessa små söta blommor har nämligen inte förstånd att ställa sig samlade på ett, från gräsklipparen, skyddat ställe utan har på helt eget bevåg spritt ut sig över min mossmatta.
Men inte så länge till tänkte jag, greppade spaden och med strid i blicken tog jag mig ut för att samla ihop dessa vivor.
Jag tycker själv att jag lyckades ganska bra även om mossmattan en tid framöver kommer se ut att ha varit föremål för hmm... typ sork kanske =)
En dag i framtiden skall jag så gräsfrön i alla detssa jordprickar... men som sagt... det får bli en annan dag =)

image74

MEN! det som kanske varit det trevligaste inslaget under hela denna långa dag måste nog ändå bli det kära återseendet mellan mig och min lilla bil! =)
Har en liten känsla av att jag kanske va kärare än bilen... hon tycker nog att plastik kirurgen hon varit hos under ett par dagar tagit bättre hand om henne än vad jag någonsin gjort..
Verkstads fixare! ni kan slänga er i väggen... 6000?? när man kan få till nått så underbart som detta för några 100 pengar!! inte ett enda av mina båda ögon va torrt när jag såg detta underverk idag =)

image75
Citat: Det är vockert!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0