Balkongen

Nu är det äntligen dags att sätta fart med lite målning igen!!
Men först en uppdatering så klart...

image94

Nu till den stora frågan... är det samma färg på dörren som på väggen??
Det är sällan jag har fel men när jag har det så erkänner jag det (om än motvilligt!) När man tittar på framsidan av garaget ser man en hel uppsjö av olika färger även fast det bara är målat med två olika nyanser.
Nu på eftermiddagen när det är skugga är det helt ok, men när solen ligger på ser panelen på väggen ut att vara mer mintgrön jämfört med dörrarna som ju faktiskt egentligen har samma färg.
Efter att ha studerat det här fenomenet noga har man nu kunnat konstater att den tvärliggande panelen reflekterar ljuset på ett helt annat sätt än det på dörrarna, det, sammantaget med att det i sig är olika slags trä, gör att det ser rent ut sagt förjävligt ut!

Tänker inte måla om dörrarna mörka igen... men vad gör man??? förslag!!

I övrigt är jag jäkligt nöjd!!
Speciellt med valet av färgsort, det är nästan så man kan stå och klappa på huset nu, så bra yta blev det =)

image95

Nästa fråga: Ventilerna!! svart eller gröna?? tänkte ha samma färg på fönsterbläcken (???) också, så isf blir det mörkgrön... eller svart...

MEN! nu är det alltså dag att börja med balkongen... plockade bort alla saker därifrån idag och shit va ful den är egentligen!!!

image97

image96

Snyggt va?
Än så länge kan man ju se att det funnits en dörr in till köket... ska börja med att grundmåla där innan plankorna möglar bort, men sen är det tänkt att taket ska målas först.

image98

Känns lite sådär att behöva måla det nya fönstret... det är såååå svårt att få det snyggt!!! Men jag har fått en snilleblixt som jag tror fungerar bättre än att tejpa!! törs inte säga vad innan jag provat Haha!!!

image99

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0