uppdatering

Vatten!!!
Aldrig förr har jag uppskattat, den för oss så självklara saken som rinnande vatten i köket, så som jag gjort idag! det är bara att vrida på kranen och så finns det där!! varm eller kallt... precis vilket jag själ vill!!
Det är verkligen en lyx som jag saknat under dom här dagarna!!

Handtagen är nu monterade... vet inte om problemet med luckan löst sig... ev finns det en annan lucka att byta med *funderar* säg vad ni tycker... och om vi kommer fram till att det måste vara lika på båda sidorna så kommer jag behöva hjälp med att avgöra om det blir bra att bara göra ett byte eller om ett luck köp kommer bli tvunget!

image23
så här ser det alltså ut rakt framifrån... och handtags bekymmret finns alltså på vänster sida, de två yttersta är till hörnskåpen och sen se ni ju vad jag pratar om...

image24
och så självklart en close up!! ...vänster...

image25
...och höger...

dagen till ära kommer så den andra tillägnade bilden... som jag trodde så va det ganska svårt att få till nån riktigt bra bild på golvet... men här är iaf två att hålla tillgodo med tills det kommer på plats =))

image26

image27

Min egen arbetsinsats idag har till största delen bestått av att sätta hyllor i skåpen, och då kom jag på att det faktiskt inte är så där jätte himla lätt att veta hur man ska sätta dom! gissar att det kommer bli ett antal omflyttningar innan alla saker är på plats!
Förutom det så har fönsterfodret (?????) ja... dom där listerna runt fönstret samt dörrkarmen ut mot hallen blivit grundmålade!!
Kan ni gissa?? japp!! VITT!!!!

image28
Vy af gärdet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0