homestyling =))

NU!!!
Kan man ätligen börja använda köket utan att hela tiden behöva plocka undan för att det ena eller det andra ska göras... och jag slipper städa tusen gången om dagen för att det är sågspån, damm och andra icke artbestämda skräp saker överallt!!

Bild??SJÄLVKLART!!!!

image38

nu är det ju så att köksbordet ligger j****** risigt till och kommer med största sannolikhet bli utbytt innom kort... håller just nu på att känna efter hur stort bord det går att ha utan att det känns FÖR stort...
Har självklart kollat ut vilket bord jag vill ha... det är lite klutigare än den gamla tror jag, eller jag hoppas det... jag skulle gilla klutighet!!
Snyggt ord btw! varför används aldrig det??

eftersom jag är sååå kär i "mina" nya stolar bara måste jag sätta in en bild.
Fuskade ju lite med golvet för Evas skull så jag kommer nog undan med detta också... när jag tänker efter så är det ju av största vikt att få höra va NI tycker om mitt kommande inköp...
omdömen tack!!! och ärligheten behöver jag väl inte påminna om?

image39image40

Nu kan man ju tycka att det är aningens opraktiskt att det är ett spår runt hela bordet och det har jag inget bra argument emot.. men som jag tidigare skrivit... utseendet betyder allt =) om det så ska innebära att man inte kan äta knäckisar vid bordet... ja! då får jag helt enkelt leva utan knäckisar!!

Tänker även passa på att tacka ALLA er som på ett eller annat sätt uppvaktade mig på min födelsedag igår!
Ett extra tack till kökspersonalen som utförde sina sysslor på ett fullkomligt lysande sätt! (räkna med fortsatt anställning!!)

Kommentarer
Postat av: David

Påminn mig om att jag ska fråga om vad klutighet betyder nästa gång vi hörs (vilket jag hoppas är snart) Förövrigt så verkar det ju hur praktiskt som helt o ha spår i bordet om man är fummlig, då hamnar mjölken där istället för på golvet. =)

2007-04-19 @ 22:38:00
Postat av: Allicen

jag påminna?? hur ska det gå till?? ojojoj... jag känner att vuxenlivets förpliktelser börjar bli för mycket för mig... =) vad ska komma härnäst? ansvar? :O

2007-04-20 @ 21:54:26
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0