Fegis

Efter att ha varit vaken ett antal gånger under natten och hämtat kläder som hängt på tork osv vaknade jag av mobilen kl 8 för att jag skulle kunna ringa till doktorn.
Jag kände efter lite snabbt hur jag kände mig och konstaterade att det kändes lite bättre, så jag ringde till mamma istället och tillsammans kom vi överens om att jag nog inte behövde ringa till doktorn för att dom nog inte skulle kunna hjälpa mig nått iaf.

Istället somnade jag om i nån timme innan jag gick upp för att fortsätta packa, nu får jag tyvärr inte ner mer saker i väskan men jag är ganska säker på att jag har för lite tröjor med mig! hjärnan är som sirap och jag har ingen aning om vad jag har lagt ner för nått men jag orkar inte packa upp allting igen.. herregud, jag blir knäpp!!!

Nu ska jag göra iordning nått att äta så jag slipper dö hungersdöden på tåget... To be...

dignosen är fastställd

Det är helt jäkla otroligt!
Här har man doktorerat som doktor (minst!) och sen tar det tre (3) TRE!!!! dagar innan jag lyckas ställa en diagnos på mig själv :O
I bilen hem till mamma slog det mig att jag nog inte bara va förkyld, jag är ynklig långt bortom en simpel förkylning! Jag gick igenom hela mitt inpluggade sjukdomslexikon och kunde ganska snart utesluta en mängd olika sjukdomar, så som fotsvamp och femurfraktur.. kvar blev tillslut bara bihåleinflammation och jag blev uppriktigt förvånad när jag insåg att jag nog hade det!
Hur är det möjligt? jag är inte the bihåleinflammation type och jag trodde inte att man fick det hur som helst (jag erkänner, det finns vissa brister i mitt enorma sjukdomskunnande).

Väl hemma hos mor så bestämde jag mig för att kontrollera min diagnos med henne, varpå jag frågade om man hade bihålor i tänderna, på vilket min mor som är en mycket klok och förstående mor, svarade att om man har bihåleinflammation kan det kännas som att man har tandvärk.
och där har vi det! Två helt oberoende experter har nu kommit fram till samma sak och imorgon är det jag som ringer till den "riktiga" herr doktorn och frågar vad jag ska ta mig till :)

Ynkligare kan ingen vara...


Nervös

Under natten har jag börjat bli nervös inför morgon dagen, trodde inte att det skulle vara så farligt efter allt som va i April, men nu börjar det alltså igen :S
Idag MÅSTE jag packa!!! Men jag kan inte göra helt klart förens ikväll när jag varit ner till mor och visat klänningen.
För att minska på mitt dåliga samvete för att jag inte får någonting gjort så håller jag på att gå i mina vingel skor, det känns som att jag gör något viktigt när jag gå tränar i dom! jag menar.. det måste ju göras =)

ynkdjur

det är jättesynd om mig!
Inte nog med att jag är en snorunge och att tårarna sprutar oavsett om jag kollar på grey's eller inte så har jag fått ont i både tänderna och öronen :(
Har tagit två alvedon tidigare idag och nu har jag bestämt mig för att ta två till innan jag lägger mig, vilket skrämmer mig en aning eftersom jag inte är the alvedon type.
Jag äter helst inte tabletter men det händer nån gång per år att jag behöver det, så detta att ta två doser på samma dag känns lite konstigt.. jag vill inte inte bli en alvedon knaprare som äter dom till både frukost, lunch och middag :(



Tyck synd om mig :(

vila

Efter att jag skrivit förra inlägget valde jag att ägna mig åt det sista alternativet som jag räknade upp, sova!
Jag bäddade ner mig brevid Tea, som inte ens gått upp alls för dagen, la en kudde över aniktet och tänkte ynkliga tankar tills jag somnade om.
Efter nån timme blev jag tvungen att gå upp och göra mig klar om jag skulle hinna till banken.
Fick en ny dosa till internet banken och en tid nästa vecka för att prata bil, det lät som att vi är inne på samma linje ang bilköpet så förhoppningsvis går det som jag tänkt mig :)

Efter att jag uträttat mina ärenden gick jag upp på torget för att se om far va där och gjorde iordning inför tävlingen ikväll, det va han inte, men jag träffade iaf på ett par andra kändisar och vi passade på att ta en fika i solen.
När jag väntat i en och en halv timme på pappa så tröttnande jag och gick därifrån.
Hämtade min rallybil och fick se mor komma gående från tåget så jag körde upp henne till torget och satt med en stund när hon och pappa fikade men till slut snorade jag så fruktansvärt att jag bestämde mig för att åka hem och vila om jag ska orka med nån prisutdening ikväll!

Kan för övrigt meddela att våffelstugan till min stora glädje säljer rättvisemärkt kaffe och te! Gissa om jag blev glad när jag såg det :) Tack C för att du informerade om att det va fritt fram att besöka det där stället från och med i år, hade inte vågat mig dit annars!!!

Snorunge

Jag har blivit förkyld :(
Underhela dagen igår försökte jag komma på om det verkligen va förkylning eller om det skulle kunna vara allergi, vet iofs inte vilket som är bäst.. förkylningen går ju över men allergin brukar inte vara lika intensiv.
Jag har emellertid konstaterat att det är förkylning och känner jag mig själv rätt är det här bara början :(

Jag har inte tid att vara ynklig!
Ikväll har jag blivit mer eller mindre tvingad av min mor att hjälpa till uppe på torget, det kändes inte lockande förut och nu känns det som att jag bara vill grina när jag tänker på det! Förra året va det så fruktansvärt kallt däruppe, ungarna klättrade som apor på prisbordet och jag kom hem mycket senare än jag ville.
Ja.. ni hör ju hur synd det är om mig :) Jefla skit att jag inte bara kan vara som alla andra och skita i allt och tro att det är någon annan som kommer ställa upp om man inte gör det!!

Måste ta mig till banken idag för att få en ny dosa till internetbanken, har inte kunnat logga in där sen i fredags och nu börjar det bli hög tid att betala räkningarna!
Ska passa på att fråga om jag kan få en tid också så jag kan prata med dom om nya bilen...

För övrigt skulle jag behöva börja se över packningen inför helgen och även börja på med städningen så det är klart tills jag åker! Fast helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet :(

Vad ska du göra idag?

Ludvika

Har varit i La idag och gjort en massa trevliga saker... Till att börja med fixade jag håret och efter det lite shopping! Bla besökte jag Tha Store för att tröst-shoppa lite efter att bilen bestämt sig för att bråka med mig.

Där hittade jag som vanligt nånting roligt som jag var tvungen att prova, tyvärr är det (också) som vanligt, att det låter bättre än vad det är...



Förutom att shoppa har jag även gjort lite research inför kommande inköp av en ny bil. Den här gången va det faktiskt jättekul, för det fanns en massa bilar som va nästan lika, vilket betyder att jag kommer kunna välja en massa saker.. som färg t.ex :)

Därefter blev det fika med C och hans underbara familj.
Söta, mysiga Nelly är min nya bästis och jag ska få låna henne på marken så jag kan tränga mig fram med vagnen bland allt folk! nån som vill hänga på? vi kanske kan gå i bredd???

Kvällen har jag valt att dela upp på två olika aktiviteter, det ena var att kolla på desperata och det andra är att gåträna i mina vingel skor, eftersom jag gett upp tanken på att köpa mig ett par nya bara för kongressen.
Försvinner jag från bloggen så vet ni att ni hittar mig på kirurgen med brutna fötter! I händelse av det är blommor mycket uppskattat :)

Säljes!

Lillmazda till salu!
Mycket trevlig och bra bil på alla sätt och vis. CD spelare och extern bas ingår i köpet!


Ev byte mot hörapparat kan vara av intresse

!


Cyprus

Hur tänker man när man röstar bort ett bidrag som detta?


Me Like!!

jag hänger inte med längre

Det är alldeles för mycket snurr i min hjärna för att det här ska funka..  =) wiiieee!

Föresten retas S med mig för att jag missar personalresan och hon säger att dom kommer festa med Gula Gubben i år också även fast jag inte är hemma och kan vara med... det är så fruktansvärt orättvist om dom gör det! hoppas att dom får aptråkigt!!!


God morgon!

Va så väldigt trött i morse när jag vaknade att jag somnade om en halvtimme, det behövdes verkligen! Kanske är jag så trött för att jag drömt så konstigt hela natten eller så beror det helt enkelt på att det va stor baluns igår med med allt vad det innebär :)

Denna vecka måste jag börja förbereda inför kongressen... det känns som att det är mycket att tänka på denna gång och mitt största bekymmer är så klart kongressfesten.
Klänningen är klar.. men kanske borde jag ha nått mer till än sjalen som följde med klänningen *funderar* det kommer nog bli lite kyligt att ta sig till och från hotellet annars :S
Så är det ju det där med skor... jag har ett par som passar till men då kommer jag vinlga runt över stan och hamna i arresten :S det känns mindre bra, så jag vill försöka undvika hela den biten!
Istället har jag två par andra skor som jag skulle vilja ha och som jag faktiskt kan gå i, men då är problemet att dom inte känns riktigt rätt vid just det här tillfället. Jag blir så trött... *sucka*

För övrigt har jag inte planerat nått idag mer än att surfa runt på sj's hemsida och försöka komma fram till vilka tåg som gäller när jag väl ska ge mig iväg, därefter blir det jobbet och sen hinner jag tyvärr inte så mycket mer :(

Vad ska du göra idag?


djupanalys

Det värsta med årets ESC är inte att fel låt vann... sånt händer! det får man leva med... aftonbladet måste få användning för sina melodifestival mallar till löpet.
Nä, det gör faktiskt inte så mycket... vad som däremot stör mig det mestaste är att fel låtar förlorade! :O Eller rätt låtar om man så vill...

För övrigt fattade inte jag förens efter att allt va klart att min favorit inte ens gått vidare till finalen, HAHA! så kan det gå =)


Mors dag

Va hem till mor en stund idag för att det är mors dag den här helgen... Ibland funderar jag över hur väl min mamma känner mig och hur mycket hon vet om mig utan att jag behöver berätta det själv, idag va det så... äntligen fick jag frågan som jag väntat så länge på att någon skulle ställa och det kändes så skönt att få släppa lite på tystnaden!
Som att jag faktiskt lät någon se en del av mig som ingen annan ännu känner till och som jag mer än något annat skulle behöva dela med någon just nu.

Oron
Rädslan
Tankarna
Drömmarna
Förväntningarna!

Det kanske kommer bli svårt.. men om det blir det, är jag säker på att det kommer vara värt det.


Svårt

Det känns som att det är lite svårt att få till ett inlägg här för tillfället... jag funderar nämligen nu igen... men jag hoppas på att det snart går över :)

Idag har jag blivit hembjuden till mor med anledning av att det är mors dag imånn... jag jobbar kväll både idag och imånn och eftersom mamma ska till sin mamma hinner jag inte dit på söndag :(

Vaknade kl 8 i morse och kunde inte somna om även fast jag är jätte trött, har aldrig förstått mig på det där förut, jag har alltid tyckt att om man är trött är det väl bara att sova, men nu vet jag hur det är.. och det är lite jobbigt.. så förlåt till alla er som jag bara ruskat på huvet åt när ni har sökt sympati =)
Kanske är det möjligt att jag kan somna om en stund nu när jag varit uppe ett tag!?!

Det ser ut att bli fint väder idag! synd att det är när jag ska jobba.. men det är hur som helst lite lättare att göra det också när det är sol ute..

Vad ska du göra idag?

stylisch

Pikét tröja med slips till är inte snyggt!
Inte ens i limegrönt och svart med för korta byxor till!!

wooohooo!

Vilken rolig dag jag har haft! :)

Hängde på låset till kupolen vilket aldrig har hänt förut och direkt när dom öppnade var det dags för mig att gå till make up store för att bli sminkad!
Det va riktigt kul och förhoppnignsvis lärde jag mig nått... som jag förhoppningsvis kommer kunna göra själv sen också.. haha!

Därefter bliv det förmiddagsfika innan Elin skulle iväg för att bli sminkad hon också... jag passade på att titta lite på mobiltelefoner och vad det fanns för bra lösningar om jag ville ha en bärbar dator med bredband.

Hur mycket kan du tänka dig att betala per månad för din/dina internetuppkopplingar?

Efter att jag snurrat till det ordentligt för mig med olka erbjudanden och priser hit och dit fanns inget mer passande än att få gå iväg och sätta sig i en massagefåtölj och få fötterna ompysslade!
Det ska jag absolut göra fler gånger!!! Däremot förhoppningsvis utan skavsår, då det märkligt nog var mindre trevligt att få det filat :S Jag skrattade iaf så jag höll på att dö när det va dags att gå lös med fotfilen i hålfoten =) Visste inte att jag va så kittlig hihi!!

Självklart nöjde vi oss inte med detta utan gjorde iordning händerna också!
Jag har funderade länge och väl på att göra akrylnaglar men bestämde mig till slut för att det inte va vettigt att hålla på med det var tredje vecka utan gjorde istället iordning mina egna.

När vi, efter mycket om och men, torkat så pass att vi kunde shoppa vidare insåg vi helt plötsligt att det var dags att äta och efter det titta på skor..
OBS! jag köpte inga, även fast jag är i stort behov av det!
Sen ville vi åka bil och ta varsin drick och med det så avslutade vi dagen :)

wooohooo!!

Morgondagen

Imorgon ska jag och min namne åka till Borläge för att skämma bort oss lite :)

Först blir det kurs på make up store och efter det (om det finns några tider) ska fötterna snyggas till inför sommaren! Dom förtjänar verkligen lite uppskattning efter all misshandel jag utsätter dom för!!
Har haft lite funderingar på om jag skulle fixa mina naglar igen också när jag ändå är där, men jag köpte hem lite grejjer för att kunna göra det själv när jag va i Örebro, så jag ska prova det ikväll innan jag bestämmer mig :)


Profilartiklar

När jag va in till Örebro på datautbildningen igår passade jag på att få titta på sakerna som blivit beställda till sommarens kampanjer.. än så länge står dom i säkert förvar i en hemlig skrubb inne på avdelningen för att ingen ska sno nått av oss, men jag fick iaf med mig ett par saker att visa upp för mina arbetskamrater här hemma...



Båda dessa saker är i första hand tänkta att delas ut under festivalen "Augustibuller" som hålls i Lindesberg.
I den röda asken ligger det plåster och i den vita med nyckelring finns en kondom!



Intervju

Dagens planering hanns med även fast vi startade något senare än vad jag trodde och jag tror att slutresultatet av informationsträffen blev precis som vi hade hoppats på.. nu kan det bara bli bättre känns det som :)
Sånna här dagar gör mig så sjukt taggad :P

Journalisten ringde exakt på minuten som hon skulle och vi pratade i ungefär en halvtimme... tanken från igår var att min story skulle vara att ett sommarjobb faktiskt kan leda till en fast tjänst men under jag berättade blev hon mer och mer förskräckt över hur lång tid det tagit innan jag väl fick det där "fasta" jobbet och började prata lite om att byta syfte men jag tror att hon kommer fokusera på att jag iaf fick ett jobb (till slut) och det ska bli spännande att läsa texten när hon mailar över den imorgon :)


övergiven

Idag är det planering inför eftermiddagens utbildning som gäller.. eller iaf var det vad jag trodde :/
Den här dagen börjar verkligen inte bra... För det första kom jag hit så tidigt att det inte ens var avlarmat ännu och jag fick lite huvudbry när det plötsligt började pipa här inne!
När jag lyckats få tyst på det visade det sig att jag dessutom var den enda som planerat att planera, dom andra har nämligen konfererat fram att dom ska börja halv tio och halv elva! så här sitter jag och börjar fundera på om det finns nån liten möjlighet att förhindra att jag ska bli på dåligt humör! har tyvärr inte kommit fram till nått annat än att det troligtvis inte gör det *suck*

Jag hade kunnat ligga hemma och gris sova precis just nu!!!!!!

Inte nog med att jag tror att vi inte kommer hinna med all planering på den korta tid som blir kvar, när dom andra väl är här och vi kan sätta igång kommer journalisten att ringa, vilket ju hade passat bättre att hon gjort typ NU om jag hade vetat om detta :S

BLÄ!

Nån som har nått uppmuntrande att dela med sig av? :(


Heldag i Örebro

Vilken bra dag jag har haft idag :)

Har fått utbildning i vårat boknings systemet för studier, vilket jag hade lite koll på sen förut.. trodde jag :S
Det va inte lite som man skulle komma ihåg för att kunna genomföra en endaste ynka liten utbildning och till slut hade jag ingen aning om vad jag höll på med!
Jag fick inlärningspanik deluxe och blev tvungen att skriva ner varenda litet klick man skulle göra, då gick det lite bättre... sen tog det inte lång stund innan min användarhandbok blev kopierad och utdelad till den övriga gruppen :) inte för jag tror att nån kommer fatta nått av den! haha!!

På förmiddagen ringde min mobil (vilket är lite ovanligt...) flera gånger och när vi äntligen fick paus och jag kunde svara så visade det sig vara  en tjej som undrade om hon kunde få göra en intervju med mig som skulle vara med på ung-sidan, jag sa till henne att jag inte hade så mycket vettigt att säga men någonstans under samtalets gång så lyckades hon vända och vrida på det jag sagt så att det lät riktigt bra :)
Det hela slutade iaf med att vi bokade in en tid för en telefonintervju imorgon förmiddag.. vi får väl se om det blir nått av den!
Återkommer om det blir nån publicering...

Efter kursen tog jag en promenad upp på stan för att shoppa lite.. vilket visade sig bli lite för mycket!
Men bara bra och nödvändiga saker :)
Till min stor sorg blev jag även tvungen att konstatera att jag nog är den jobbigaste kunden ever... bikini shoppingen tog lite drygt en timme och det MED personlig betjäning :S
Därefter köpte jag mig en ny börs, inte för att jag har några pengar kvar att stoppa i den, men jag kan alltid fylla ut den med mina kvitton :)
För att vara helt säker på att jag inte gjorde ett felköp bad jag den trevliga tjejen i kassan att prova om man verkligen fick plats med både 100- och 500 lappar i den utan att behöva vika dom.. Besvärlig eller inte.. man måste få veta!!

Well well... jag kanske lägger in lite bilder imorgon.. nu är jag alldeles för trött :)
To be...

looking good?

Såg en rätt ful tjej när jag va på stan idag... kunde inte riktigt sätta fingret på vad det va som gjorde att jag tyckte det... men efter tag insåg jag att hon faktiskt va jävligt lik mig :(

Livet är allt bra grymt ibland!!   Stackars mig =)


CSI

Vad har hänt med CSI????
Det var ju verkligen apdåligt idag och så jobbigt att jag inte ens orkar försöka se klart :(
Får man verkligen skända ett tvprogram hur som helst?

Det får bli kvälls te med blogg läsning istället!

Gillar du det "nya CSI"?

En riktig måndag

jobb, jobb, jobb...
Det är inte ofta en Måndag betyder Måndag på riktigt för mig.. men idag är det en alldeles riktig Måndag!
Även i min hjärna är jag inne på att det är den första dagen på veckan och det är även den första arbetsdagen efter en hel ledig helg! Kors i taket eller nått :)
Har varit på hemmet idag och förutom den dagliga dosen av information om hur värdelös man är så va det en mycket trevlig dag :)
Jag och S har kontrollkollat hur långa vi är och det va tur det, för vi hade gått och krympt båda två :O
Jag blev skitglad för min förlorade halva cm medans Sofie såg aningens mer bestört ut! haha!

Undrar just om jag måste ringa och rapporetera in min längd-ändring nånstans :) *funderar*

Det tråkiga vädret fortsätter och i morse tog jag på mig vantar när jag gick till jobbet... nu har det blivit lite varmare men det spöregnar typ hela tiden så det känns som det kvittar :(
Måste ta mig för att kolla lite tågtider idag också.. ska till Örebro på utbildning imånn!
Förhoppningsvis kommer jag hinna med en vända på stan också, det är massor med saker som jag skulle behöva fixa iordning asap!
Ett par grejjer till kongressen bl.a! skor kanske? Dom jag hade på galan är något vingliga och jag tänker inte ens försöka att lära mig gå i dom igen!

Skulle man kunna ha Flippflopp, Foppa eller FlippFoppa kanske?

Hur jag överlever


klänning

Har inte blivit av att jag tagit kort på klänningen till kongressen men jag har en bild där man ser färgen och det va väl just det som var av intresse denna gången... :)



Det är alltså den ljusröda till höger som jag funderat på att ha på kongressen, den svarta skulle behöva sys om lite för att den ska sitta bra och det tyar jag inte nu!

Söndag

Så här på söndagen kändes det inte helt fel att aktivera sig lite och jag började vid luch med att göra ett hembesök för att ta bort lite operations-stygn, det gick suveränt bra (eller??) och när jag arbetat klart blev jag bjuden på jordgubb/rabarber paj! Såååå gott!! :P

Från det ena fikabordet gick jag raka vägen till det andra, som låg på behändigt avstånd i huset brevid och hälsade på stans sötaste kille som va hemma och hade mys med sin mamma.
Elias va lika söt som vanligt och satt hos mig en liten stund innan han blev gnällig och fick komma tillbaka till mamma.
Mamman som det för övrigt va så grymt kul att träffa! Alldeles för länge sen :( I need you som much right now!!

Tog en liten promenad hem därifrån i regnet och nu sitter jag här, näst intill apatisk igen och funderar över om jag kommer hinna laga nån mat innan det är dags att sova igen... Spänningen kvarstår!

Vad har du pysslat med idag?

Vad jag vaknade av i morse...

Hur pinsamt det än är att erkänna så tog jag sovmorgon idag med, my god! va trött jag var när jag först vaknade till vid 8.45 tiden... av att detta hände...


Tea har visst haft slagsmål med grannkatten, bara det att dom satt på varsin sida av fönstret *suck*

SNÖ :S

Då fick man för att man sa till Skåningen att det inte har snöat på hundra år...


kampen om klänningen

Dom här bilderna kommer från en repetition inför melodifestivalen... Som alltid handlar det om mer än bara vilken låt man sjunger, kläderna tex... och vad det gäller dom så tror jag inte att Charlotte Perrelli är i närheten av att komma etta!

Vilken klänning tycker du är snyggast?

fest i parken

Ikväll är det premiär i parken!
Oftast brukar jag ha lite känningar av att vilja åka dit och kolla läget men idag känns det som att jag hellre rensar avlopp eller nått annat lika spännande...
Kvällens musik är inte i min smak! inte heller vädret som bjuds denna helg och även om jag borde ta alla tillfällen jag kan att öva på min öl-drickning så får det vara för denna gång..

Vad ska du göra ikväll?

Bra att veta...

Har varit hem till mor och far för att hämta bilen idag och så fick jag äntligen veta vad det var som var bra att veta!
Det visade sig att det tydligen finns ett par yttre balkar eller nått liknande och dom ska visst vara rostiga bak på båda sidorna.
Det känns lite som well well... det var ju bara nått som var bra att veta... inget att gråta över iaf!
Hoppas ju ändå kunna få köpa en ny bil snart, om jag bara får komma iväg och titta på den nån gång! nu börjar jag bli lite otålig =)

Jakobsberg

Nu har jag börjat fundera på att åka en dag tidigare när jag ska på kongressen, för att kunna gå min önske-kurs som hålls i Jakobsberg samma dag som vi ska samlas inför kongress-utbildningen!
Ev hinner jag nog dit även om jag skulle åka tidigt samma dag... kursen är typ mellan 11 och 16 så jag skulle ha gott om tid att ta mig till samlingen på borgen kl 18!

Mycket är det att fundera på... inte minst vart jag ska göra av dummien som jag får med mig från kursen! haha!!

Hjälp mig! jag vet inte hur jag ska göra!!! :S

mer från fader vår...

I Neas blogg står att läsa:

Linnis: Jag tror jag är gravid.
Pappa (äter)
Linnis: Jag hamnade i fyllecell i helgen.
Pappa (äter)
Linnis: (desperat) Jag har konverterat till Islam!!
Pappa (äter)
Linnis: Jag tänkte ta Volvon till Crusingen i helgen.
Pappa: Nej!! Det får du inte!

Jag skulle vilja höra pappas version av det där :)

Vi har nu fått tipset att alltid inleda våra samtal med honom genom att säga "volvon" eller "din bil"
TACK! det kommer verkligen öppna nya dörrar för oss :P

publishme säger...

Nu kan du logga in vi framsidan på blogg.se igen!

Det kunde jag inte alls :(

Kan du logga in på blogg.se eller måste du gå via publishme?

Sov morgon

Idag har jag och Tea haft sovmorgon!
Det är så mysigt att ligga kvar länge och gosa med henne, men det får jag ju igen för nu istället... ögonen är dimmiga, näsan har korkat igen och skulle kunna bada i kli om det hjälpte mot klådan!

Det här skulle min astmadoktor veta om.. jag slarvar med mina sprayer, tar inga allegimediciner och har katten i sängen *skäms*
Herr Doktorn! om du av någon anledning skulle snubbla över den här texten, så ska du veta att det är precis som med Linda Skugge.. ingenting jag skriver är sant! *visslar*

På eftermiddagen idag ska jag försöka städa lite här hemma.. det börjar bli stökigt igen :( Fast egentligen är det inte brist på städning som gör att det är så utan brist på idéer om var jag ska göra av alla papper från utbildningarna jag varit på... vill inte spara på en massa skit som aldrig kommer läsas igen men jag vet ju att om jag slänger nån bok så kommer jag behöva de om en vecka!
Kan inte släpa upp allt på sektionen heller eftersom det redan är övefullt med pärmar och skit däruppe... *suck*

På tal om sektionen föresten... fick sms från min jobb mamma, eller syster som hon själv fördrar, igår där de stog
*Vad fint du gjort på exp.*
Vad glad man blir av sånt :) wiiieee!!

Nu är det dags att läsa lite bloggar igen, så man får veta vad som händer i Världen.. för ni vet väl att det bara är genom er jag få min information :)

Rullar fram feat. Lilly

Nu har jag provat att volyma håret... det va ju visserligen ett tag sen jag fyllde, men jag har inte hunnit testa alla mina presenter ännu... idag valde jag att prova min master!
det är helt sjuk, men det fungerar faktiskt! jag ser precis ut som tjejen i "this girl no hair"-reklamen =)

Förutom det håller jag på att provgå mina nya skor... det känns som att en längre promenad i dom kommer att vara förenat med ett visst mått av smärta :S så därför är det lika bra att börja öva!

Bortsett från det har egentligen inte gjort nått alls sen jag kom hem från jobbet idag... provade mina gala klänningar och har nu konstaterat att det kommer bli den ljusröda! Kanske lika bra det.. vet inte om det är ok att ha svart på kongress fest *funderar* Vet för övrigt inte ens om det verkligen är rätt typ av klänning.. det står bara långklänning/kostym, kanske är denna för mycket då? *sucka*

Nåväl.. nu lite glada nyheter för alla er nyfikna!
 Lilly klarade besiktingen galant idag och killarna som jobbade på bilprovningen bugade och bockade inför min far, för att han gav dom den äran att besikta en så fin bil... Dom är nog inte vana med sånna guldklimpar som min!
Jag frågade far hur det hade gått och han svarade "som alltid med den bilen" Dvs inte en enda anmärkning! jippiee! Men så la han till att det fanns "något som kunde vara bra att veta" och även fast jag frågade flera gånger sa han inte vad, utan hänvisade bara till att jag skulle få se när jag hämtade bilen.

SE!! är det något som han på riktigt tror att jag ska kunna SE så måste det vara något extremt stort fel :O

Så nu sitter jag och funderar på vilka saker som kan "vara bra att veta"
1. Samtliga hjul håller på att rasa av
2.  Någon har placerat en tidsinställd atombomb under bilen
3. Bilen behöver tvättas

Nån som är bra på bilar... Vad kan tänkas vara "bra att veta" om en bil?

Då är det dags...

...att börja jobba "på riktigt" igen.
Den här gången blir det två dagar på jobbet och självklart är det snabbyte som gäller... jobba kväll, hem och sova och sen tillbaka i ottan igen :(
Har fått sån bra dygnsrytm under sista månaden att jag är livrädd för att sabba den igen.. igår somnade jag i soffan på eftermiddagen och det är lääänge sen jag gjorde sist! Attans!

Har varit ner till far och lämnat min bil eftersom han ska besikta den åt mig imorgon! Håll tummarana nu =)
Till min stora besvikelse upptäckte jag att det kom ner en och annan regndroppe och dom ynka tio graderna som va kändes allt annat än varma när jag promenerade hem i blåsten...
Jag begär inte 25 grader sommar och sol, men lite vårvärme kunde man väl ändå få?!

Nu är det hög tid att börja plöja sig igenom alla favvo, bloggar annars kommer jag ju för sent til jobbet :)

shopping

Sa jag inte att jag skulle köpa blommor igår?


Lugna gatan

Uppenbarligen är inte "Gräddhyllan" detsamma som "lugna gatan"
Ni som undrade varför jag va räddare än räddast hemma i tv soffan i fredags... Läs själv  :S


Namnsdagsbarn

Grattis på namnsdagen Nea!


Att luncha

Idag har jag alltså suttit på sektionen och jobbat.
Började kl 8 i morse med avtals informationen och jag tror att det gick ganska bra... eller rättare sagt, jag hoppas att det gick bra!

Därefter har jag och min ensamhet gjort varandra sällskap på kontoret och fasat för att telefonen skulle börja ringa.. vilket den såklart gjorde... typ fyra timmar före ordinarie telefon tid :S
Jobbigast är väl ändå att inte kunna svara på folks frågor och att inte kunna säga något för att lugna dom när dom är oroliga över sin framtid :/
Men som tur va fick jag ett par frågor som jag tyckte att jag lyckades alldeles utmäkt med att svara på och det är precis bara det som behövs för att man ska orka kämpa vidare!

Eftersom jag jobbade heldag idag innebar det också att jag kunde "gå på lunch"!
Det har jag aldrig kunna gjort förut :) jag bestämde mig för kasta i mig maten på en kvart, så som man blir van att göra i mitt ordinarie jobb och sen gick jag ut en stund för att se efter om jag hittade nått spännande som jag skulle kunna köpa! Det gjorde jag... massor med spännande saker... spännande... men allt för onödiga för att jag skulle våga köpa nått av det, så istället köpte jag en glass (för att det ju inte det minsta onödigt) och satte mig på en bänk och försökte vara allmänt sommrig.

Det gick riktigt bra om jag få säga det själv och det väldigt trevligt ända tills det kom två killar från utriket och började filma huset som jag satt vid... då kändes det hela inte riktigt lika trevligt längre och utan att överdriva kan jag väl påstå att det var mer åt det motsatta hållet, så jag packade ihop mina saker, gick och började jobba igen...
Säg till om ni hittar nått youtube klipp där en tysk gubbe står och pratar med mig smygandes omkring i bakgrunden  =)

Blommor och bin

Det finns inte så mycket växter ute i min trädgård, det är väl egentligen bara maskrosorna som lyser upp här hemma! Men jag har ändå fyra favoriter som jag håller lite extra koll på...

Rabarber! Min rabarberplanta växte och frodades första sommaren, men sen dess har den lyst med sin frånvaro :( I år har jag dock hittat ett par blad så än har jag inte gett upp hoppet om att den kommer igen!

Krusbär! Mitt på gården står en ensam stackars krusbärsbuske och skäms, den är ganska liten men det brukar bli ett och annat krusbär. Det gör mig inte så mycket för tillfället då jag inte vet vad jag skulle göra med bären om det fanns fler, men när dagen väl kommer är dom iaf relativt enkla att plocka!

Äpplen! Till min stora lycka fanns det ett äppelträd på gården, men tyvärr gäller det samma sak där... ingen frukt :(  Men i år har ju kära mor varit här och hjälpt mig att klippa det så kanske är det dags till hösten?



Körsbär! Om jag blev glad för äppelträdet är det inget mot vad jag är att det finns ett körsbärsträd :P Plockade några förra året, men kan väl inte säga att dom smakade sådär jättebra...
Hur som helst så tycker jag om att kunna titta ut på det blommande trädet på våren och det räcker för mig, allt annat är en bonus :)
Nu i dagarna har det varit full aktivitet uppe i trädkronan och om alla små bin sköter sig kommer det nog finnas en hel del bär att provsmaka även i år.


Lampor

Precis som planerat så kom lamporna upp på väggen ute på balkongen idag!
Det är inte många saker i huset som jag kommer att behålla som det var när jag flyttade in, men lamporna som sitter utvändigt på huset kommer få vara kvar!





Och tänka sig att dom fungerade också :) Det enda som behövdes var nya glödlampor!


Validering

JA!!!
Mailade till min studieansvariga och skrev att dom gärna fick ge min plats till nån som hunnit gå fler av våra utbildningar än vad gjort, men fick ett snabbt svar att hon nämt att jag va ganska ny för en av dom som sköter om själva arbetet runt valideringen och han tyckte att det kunde vara bra att jag va med, för att "kunna göra lite andra jämförelser" Vad nu det innebär :S

Jag är iaf den gladaste just nu!
Känner på mig att det här kommer vara bra för mig... :)

Woohooo! =)

Dagen

Jag är nästan lite mallig över hur duktig jag har blivit med att gå upp i tid om dagarna!
Kanske är det tom så bra gjort att jag förtjänar att ge mig själv en prensent för det? Dom vanliga ursäkterna till att jag ger mig själv presenter verkar lysa med sin frånvaro och jag har nog inte haft nån godkänd anledning sen jag gjorde naglarna... vilka är endast ett minne blott nu för tiden :/

Började dagen med att se ett avsnitt av "våra bästa år", den serien är verkligen helt galen, men det gör ju bara det hela ännu roligare :)
Ska nog försöka se avsnittet som går på eftermiddagen också, eftersom jag kommer jobba imånn och då hinner jag inte se nått!

Det varma vädret verkar ha avtaigt något och det blåser ganska mycket idag.. på sätt och vis är det ju bra att det inte är lika varmt som i Lördags, för då blir det inte mycket gjort här hemma!
Efter att jag duschat ska jag ge mig iväg och inhandla lite blommor som jag kan ha på balkongen och jag ska även se efter om det är öppet så jag kan lämna in en klocka för batteribyte.
Fick presentkort av Nea på två byten och än har det inte blivit av att jag lämnat in någon av alla mina stillastående klockor, men nu börjar jag verkligen sakna en av dom så idag hoppas jag att det blir av!!

Vad ska du göra idag?


work it baby!

Hemma igen efter jobbet.
Tänker inte gå in närmare på mina tankar och känslor utifrån kvällen, det som inte redan är sagt om mitt jobb gör sig nog bäst i att inte sägas alls!

Men i morgon är jag iaf ledig och förhoppningsvis kommer lamporna ute på balkongen på plats igen! det ska bli lite spännande eftersom dom inte har fungerat så länge jag har bott här... :P
Kanske ska jag ta mig för att åka iväg och köpa lite blommor och annat skoj att ställa ut... Får fråga far om han kan hjälpa mig att köra hem jord!
Det ska visst bli lite kallare den här veckan men det kanske är bra... då räcker förhoppningsvis solen hela sommaren istället :)

Vill ju så gärna att det ska bli en fin sommar och att det ska gå att bada... om jag inte minns helt fel så blev det inte ett enda dopp förra året... :(

Men nu är det iaf dags att se om Tea vill komma in och sova lite med mig! God natt!

God morgon!

Idag kan jag faktiskt säga att det är morgon på riktigt! Det där med förmiddag får ses som en engångsgrej :)
Jag har redan ställt upp dörren och då såg jag att jag faktiskt har några solstrålar på min uteplats redan nu :O det hade jag ingen aning om... Det är dock inte tillräckligt många för att jag ska vilja ta ut frukosten, utan den får bli här inne i vanlig ordning!

Idag ska jag göra något så ovanligt som att jobba!
Är faktiskt lite nervös, för jag vet att det är lite nya rutiner och sånt som jag inte hunnit få nån information om, men jag tror att det ska gå bra och gör det inte det så får jag väl lägga mig ner och grina, det blir säkert bättre av det!!

Hur är det med dig?

sommar snygg!

Mmm... I'm so stylisch!
Jag har shorts på mig för typ första gången i mitt liv och jag tror att det faktum att jag aldrig brukar ha det, kan ha nått att göra med att jag alltid har så bleka ben... maybe?
Shortsen matchas snyggt med ett svart linne och ett par solglasögon i  en modell som det nog inte finns en enda människa som passar i på riktigt (minst av alla jag!)

Efter några timmar utomhus har nu mina bleka fjäll intagit en svagt (men dock jämn) röd ton!
Jag kom faktiskt ihåg att använda solskydd idag och jag hoppas att 30 ska räcka, men även om det gör det så ska jag nog hålla mig borta från solstolen ett tag nu och kanske innom en snar framtid ta en dusch!

Har provat ännu en glass idag också den från GB... Idag blev det en favorit i ny tappning nämligen den laktosfria Sandwichen med jordgubb.
Betyg: Sämre än orginalet (och även sämre än både pepparkaka och saffran smakerna!) , men plus i kanten för att den är laktosfri!!!! Troligtvis min första och sista...

God förmiddag!

Solen skiner och jag hoppas att det snart är läge att gå ut, för jag fryser lite om fötterna här inne!
Idag blir det nog grill premiär här hemma! mums!

Egentligen borde fönstermålningen sättas igång också, jag ha ju fått order om att det ska göras i Maj (helst för två år sen) och nu är det ju Maj *suck*
Hur som helst kommer det inte bli nått målat idag och troligen inte i morgon heller.. men kanske under veckan som kommer om det är bra väder, har dock inte hört nått om det ännu...

Nu är det dags att sätta lite fart... To be!

sommar?

Mmm... sovning ute i solen är kanske det bästa!
Tog fram min solstol idag och parkerade mig ute i trädgården, någon timme senare vaknade jag upp och kunde beskåda hur vakert gyllenbrun jag blivit... eller?
Imorgon blir det solskydd om jag ska vara ute  :)

Men nu är det ju inte bara så att jag latat mig hela dagen, utan jag har faktiskt gjort lite nytta också och städat ute på balkongen för att sen kunna njuta av  första middagen utomhus! NICE!
Har även fattat det slutgiltiga beslutet om att lägga en ny trall på baksidan så att det äntligen kan bli nån ordning på möbleringen där ute!
Det kommer dock inte innebära att det blir någon altan byggd eller några nya möbler men det kommer betyda att det går att vara där när vädret tillåter och jag kommer kunna odla en och annan blomma i krukorna som jag fått just för det ändamålet!

Börjar (trots att jag sovit middag) bli lite trött och det kommer inte dröja länge innan jag går och lägger mig men först har jag lite viktiga saker att kolla in på nätet!

Vad har du gjort idag?


Nora

Tror du att detta kommer bli ett sånt där år med sommar i maj och regn i juni, juli och augusti?
Jag hoppas verkligen inte det, men det är nog allt bäst att passa på att njuta av den efterlängtade solen så länge vi får se den!!

Jag är supernöjd med dom här två dagarna som jag varit borta!
Tack och lov kallades dom för "fortbildning" och inte "utbildning" vilket gör stor skillnad i innehållet och det gjorde inget att jag hade missat grundutbildningen :)

Gårdagen började kanske lite segt, då det bara var Örebro som anlände tidigt så vi fick fixa iordning lokalen där vi skulle vara och sen sparkades vi ut i solen för att sätta upp lappar till en tipspromenad!
Lagom till lunch dundrade Värmland, Västmanland och Dalarna in och tillsammans svinade vi i oss lunchen för att sen starta på riktigt... (självklart hade lunchen inslag av ett obligatoriskt "världen är liten- moment).

Våran första föreläsare kom från Dyslexi förbundet och aldrig trodde jag väl att hon skulle kunna trollbinda mig på det sättet hon gjorde!
Sätten hon förklarade sin egen funktionsnedsättning på va så enkelt, men ändå så lätta att ta till sig och jag bara måste bli läs- och skrivsvårighets militant nu!
Jag ska börja på jobbet har jag tänkt... och det gör jag med ett nytt ordspråk i baktanken

"om du inte stöter på motstånd när du vill förändra, så har du gjort för lite"

Jag tänkte att jag börjar med att säga att "jag har funderat på en sak." och så får vi se där hur långt jag behöver fortsätta :)
Om jag bara vetat det här när mina arbetskamrater satt och pratade om okamratlighet ifall nån inte ville skriva på en delegering!!!!!

Andra passet handlade om Kvinnligt/Manligt också det mycket intressant om än lite svårt...
Idag ägnade vi oss åt att pratade om validering, vilket verkligen lät spännande och det va inte bara för att han som berättade om det pratade Värmländska :)
Hoppas att jag får vara med i Örebros testgrupp även fast jag bara är en lilla gumma!!!! :) *håller tummarna*

Sist men inte minst: Rättvisemärkt... Say no more!

Well well... nu orkar jag inte skriva nått mer


Stress

Personal-balunsen var ungefär lika spännande som vanligt, maten va lika som förra gången, äppelvattnet va lika gott som förra gången och kväljningarna orsakades av samma saker som förra gången och då har inte maten nått med det att göra...

Fick höra att datumet för årets personalresa var bestämt... och jag kan inte vara med :( Det va så klart samma lördag som jag kommer att vara på kongressen i Sthlm :( Lite trist känns det om jag ska vara ärlig, men å andra sidan kanske det blir bra så!

Hann så klart inte alls med att packa innan jag drog iväg, utan det har jag fått göra nu sen jag kom hem, däremot är inte bilen tankad, så det måste göras imånn innan jag åker..
Har slutat upp med många av mina nojjor men "full tank nojjan" vet jag inte ens om jag vill försöka jobba bort, hela livet känns lättare om jag vet att Lilly är mätt och belåten!

Nu är det dags att sova lite, så jag är utvilad på utbildningen imorgon! Tror att det kommer krävas lite extra koncentration från min sida eftersom det är vidareutbildning innom ett område som jag ännu inte fått nån grundutbildning i :S
Så, imorgon är jag alltså i Nora och det betyder som vanligt att det är mobilen som gäller :)

To be...


Baluns

Nu kommer snart far och Nea för att hämta mig! Det är sannerligen inte alla som anländer samtidigt som personalen när det vankas kalas... :S Kanske hinner jag beställa in en isvatten att sitta och surpla på innan dom andra kommer :)

Upptäckte dock att min alldeles äkta favorit ring är på tog för stor :( men det skiter jag i och tänker ha den ändå! Stylisch I say!!

Något att fira?

Jag är kompledig från jobbet för att hinna med en massa firande som ska ske under dagen.
Vid lunch åkte jag till La för att fira morfar igen, på rätt dag denna gången, men jag hann också med ett besök på Tha Store, eftersom jag hade en långa lista på saker som jag missade när jag va där sist och gjorde över med pengar...

Mormor hade gjort jättegod mat, först lax toast och sen kasslergratäng, som skall serveras med ris, om man kommer ihåg att koka det vill säga!
Istället fick vi äta GI mat med bara gratäng och sallad men eftersom det inte fanns ris kunde man synda med lite vitt bröd :P

Om ett par timmar ger jag mig av till nästa uppvaktning som denna gång sker genom jobbet... några som fyllt viktiga år,  och några som går i pension och så självklart buffén, som, om jag ska vara ärlig, är den största anledningen till att jag följer med :)
Måste dock försöka plocka ihop alla grejjer inför morgondagens utbildning innan jag åker (om jag orkar :S) för jag kommer nog inte vara så sugen på det ikväll (även om jag bestämt mig för att åka hem tidigt...) och imorgon kommer jag garanterat inte att hinna!
Nån som har tid att tanka min bil åt mig så det är klart???

Köpte föresten GBs ananas glass idag, det är hög tid att börja prova, om man ska hinna igenom alla nya sorter innan hösten är här...

Betyg: Tråkig! Det blir ingen mer sån här i sommar...


God morgon!

Ska jobba några timmar idag, börjar kl 13 så det är snart dags att hoppa in i duschen.
Känner mig ganska nöjd med gårdagens städning! Nästan hela huset är klart, bara halva hallen, gillestugan och förråden kvar :) Sen får jag börja om igen :P
Hittade för övrigt Teas svarta boll när jag städade i hästrummet, den har varit borta väldigt länge och jag har tydligen fuskat när jag städat lika länge!
Hon blev iaf jätteglad när hon hittade den i morse och kom upp till mig vid tvn med bollen i munnen och skrek så mycket hon orkade, vilket va imponerande mycket trots att hon hade munnen full med boll :S

Har funderingar på att smsa till 118 100 och fråga vad jag ska äta för mat idag... dom ska visst kunna svara på allt säger dom... jag håller ju visserligen på med min skåprensning fortfarande men har fastnat på korvhyllan i frysen (inget som märkts av här va? ;) haha!) och det börjar kännas aningen tjatigt nu!
Hoppas att dom tipsar om köttfärssås!! :P

Vad har du för dig idag?


Dagens önskeoutfit...

...är kanske något av det töntigaste jag kan tänka mig att man ska sitta och klura ut dagarna i ända, men dagen till ära tänker jag faktiskt sjunka så lågt att jag också gör det...

Vet inte om uttrycket "to die for" är riktigt lämpligt i det här sammanhanget, men det här är helt klart en "vill haaaa!!"

HEJA NADIA!!!

Korvbil

Fick min mobilräkning idag och det var (märkligt nog) ovanligt låg...
Nån som vet vart man kan köpa en korvbil?

Korv i ugn

Haha!! Den bästaste av alla låtar!! äntligen har jag fått tag på den =) nu blir det repeat!!!

Bara njuuuuut!!



Tha rooooom!!

Karina Sarkisyan

Jag lovar att inte babbla sönder detta...


Polen flyger i luften

Det är en underbar pollenspridande dag idag och för att ta tillvara på så mycket pollen jag bara kan kommer jag nog att ha en och annan dörr öppen under dagen!
Jag känner också stor lust att vistas utomhus och på så sätt kommer jag kunna andas in skyhöga halter av pollenpartiklar som jag sen kan ta med mig vart jag än bestämmer mig för att gå :)

Det är nämlingen det som är det fina med pollen... det finns överallt och där det finns dåligt av det, kan man med bara några små enkla medel snabbt och smidigt förhöja halterna avsevärt.
Och självklart finns det så det räcker till alla =)

Är du allergisk mot något?

Famljedag

Kära nån vilken lång dag detta blev!
Åkte mot LA redan kl 11 och gjorde ett besök på Tha Store, jag handlade massor med bra saker :) Bla lite prylar så att jag kan göra några halsband när jag får tid!
Jag är mycket nöjd, men måste kolla igenom kvittot lite för det blev fruktansvärt dyrt... troligtvis stämmer allt och jag får ännu mer ångest av att veta att jag faktiskt handlade så mycket på riktigt :S

Därefter åkte vi vidare mot Tolvsbo, eller vad det nu hette, för att äta lunchmiddag!
Maten va ok men inte mycket mer än så och det kommer nog inte att bli några spontanresor dit om jag får bestämma...

Anledningen till lunchmiddagen var ju att vi skulle fira morfar som inom en snar framtid kommer fylla 85 år och därför fortsatte alla hem till honom och mormor efter middagen där det blev paketutdelning och kaffe.
Det är svårt att hitta på presenter till någon som haft, inte mindre än 84 föregånde födelsedagar på sig att samla ihop diverse, mer eller mindre, nödvändiga saker men jag tror att han tyckte om det han fick... en talbok och biljetter till opera på skäret!! (bra jobbat mor!)

Efter kalaset  öppnade jag min sårvårds mottagning och plåstrade om det söndriga fingret.
Bandaget är på plats, intrumenten steriliserade och patienten klarar sig ytterligare nån dag, så nu  känns det som att det inte dröjer länge innan det är dags att byta till duntofflor och ta kväll..

Imorgon är en ny underbar dag, förhoppningsvis med massor av ny energi =)
Vad har du gjort idag?


Fotboll och benbrott

Det har varit fotbollsmatch idag.
Lyckliga jag att jag inte var där... det va en kille som fick benet avsparkat och jag tror inte att han ville att jag skulle spjälka det :S

Sjukvårdsupplysningen

Har mitt nummer på något sätt hamnat efter ordet "sjukvårdsupplysning" i telefonkatalogen?
Idag är andra gången på bara några veckor jag blivit uppringd av någon som säger "jag har skurit mig i fingret"
Så istället för att göra över med en massa pengar fick jag avbryta min stor-handling och stampa gasen i botten på AmbulansLilly.

Som tur va inträffade detta precis innan stängningsdags på vårdcentralen och jag slapp en akututryckning till Lasarettet,      Tackar tackar!
Som den yrkeskvinna jag är bestämde jag mig för att studera sömnaden av fingret noga.. vem vet vilken dag man kan få nytta av en sådan lärdom.. i den här takten blir det före 14 Juni iaf! :O

Jag tittade nyfiket på när herr doktorn tråcklade ihop det söndriga fingret och jag va närapå lite mallig att jag pallade med allt blod, som för övrigt är mitt svåraste alla kategorier!
Malligheten trängdes dock sakta undan av ett lätt illamående och synen av blodet ersatters sakta med säkert av ett svart-vitt flimmer...
Jag höll god min ända tills allt var klart och jag hade fått med mig lite bandage så att jag kunde sköta återbesöket under helgen, men när det va klart fick jag skynda mig ner i entren och sätta mig.
När herr doktorn gick förbi på väg hem låssades jag vara strängt upptagen med att leta efter nått i min väska... generös är nått jag gärna vill vara, men att erkänna för doktorn att jag mådde kräkdåligt och höll på att svimma, det är nått jag inte bjuder på!!!!

Nån som behöver spjälka ett ben?

God morgon!

Har varit vaken ett tag nu och nu har jag precis gjort iordning en kopp te som jag ska dricka upp innan det är dags att sätta igång med dagens aktiviteter.
Det ska städas här hemma idag, det behövs verkligen!! och sen ska jag nog ta en sväng förbi jobbet och kolla upp så att alla papper är i sin ordning inför nästa vecka.
Måste nog åka till affären idag och handla lite... nog för att jag ska hålla mitt lager av matvaror litet om jag ska undvika att slänga mat, men ett tomt kylskåp är inte så värst inspirerande när det kommer till att laga lunch eller middag :S

Det är inte riktigt lika fint väder nu som det va dom dagarna jag var borta.. typiskt!
Inatt drömde jag om att jag hade en ny fräsch trätrall på baksidan och att jag kunde göra iordning lite med trädgårdsmöblerna där... men som sagt... in my dreams!
Skulle vara väldigt spännande att veta när det är min tur att vinna extra på lotto... så att jag kan lämna in en kupong den veckan :)

Nejvars, här går det inte att sitta!
Vad ska du göra idag?

In their faces!

My god, I love him!!!
Gissar att det finns en och annan idiot i hans närhet som har ganska dåligt samvete nu... HA!


Vill ha!

Soffan "Regal" från Ato Fritid skulle inte vara helt fel att ha i trädgården nu till sommaren :P

Ge mig!!



Hmm... en altan skulle inte heller vara helt fel heller... skulle jag kunna få det också?


Idag är det min dag!

1a Maj is tha shit!
1a Maj är cuult :)

hemmadag

Det är så skönt att bara vara hemma!
och det är så skönt att veta att jag kommer få vara det i flera dagar denna gången :)

Idag ska Lilly få på sig sina sommardäck, det börjar bli svettigt åt henne att stå i vinterskrud.. för att inte tala om hur svettigt det skulle bli åt mig om jag blev stoppad av herr polisen och blev beskylld för att vara en lagbryterska :S
Det ska jag försöka undvika!

Har föresten fått en ny födelsedagspresent sen jag kom hem :P Det gäller att fira så länge det bara går!!
Presenten bestog av en cd-spelare, vilken jag iofs visste om att jag skulle få, men jag blev glatt överaskad ändå! och ännu gladare blev jag när jag fattade att jag kunde spela mp3 i den! Wiiieee!!
Nu återstår bara att lära sig hur det där förbannade usb-minnet fungerar *rodnar* Sen blir det spela av vill jag lova!

Men först... mellanmål!

Vad ska du göra idag?


RSS 2.0