hur va det flickan sa?

Ännu en (lång) dag är över... idag har jag varit "ledig"
"ledig" betyder att jag får masa mig upp ur sängen före kl 6 för att hinna duscha och grejja innan snickarna anländer.
Nu har dom börjat komma in på det arbetet som intresserar mig mest :P skåpluckor och bänkar =))

image15

Mina funderingar till trots fick dom iaf dit diskbänken! och som synes blev jag till slut lurad att ta en karusell i det ena hörnskåpet, helt vansinnig sak enligt mig!! dom som tycker om sånna har uppenbarligen inte lika mycket pinaler som jag hehe!!
För att göra mig ännu mer osams med detta stålmonster så kom jag idag på hur fruktansvärt bökigt det kommer bli att städa det där skåpet!! hur gör man då?? åker man runt på karusellen då eller??
Även idag kan man även se den numera välkända stegen, idag fyller den dock ingen funktion mer än att vara ivägen på bilden.

image16

Ahhh... vad säger man?? jag får nästan tårar i ögonen :)
Är lite fundersam över varför det inte är speglar på lådorna... det var en detalj som jag inte lagt märke till förut, jag känner mig nästan lite lurad... men bara nästan, för egentligen får jag ju skylla mig själv att jag blir så salig när jag shoppar att jag glömmer att se efter vad det egentligen är jag köper!
om nu avsaknade av speglar va ett minus så jämnar lådorna ut det med ett plus för det helt sanslöst roliga stängningen! jag kommer roa mig med att stänga lådor i flera veckor nu :)

image17

finns väl inte mycket att skriva här egentligen... som synes har jag ännu inte fått in min nya kyl :( meeen imorgon kanske??? *hoppas*

och så slutligen, bloggens första personligt tillägnade bild...
Sanna! på frågan om det är rörigt hemma... vad tycker du själv?? hihi!

image18

och nej! bilden är faktiskt inte nått montage.. katten finns på riktigt =)

Krisen är över!

Börjar med att be om ursäkt för gårdagens uteblivna blogg... fanns egentligen inte några bilder att lägga in och inte mycket att skriva om, iaf inte om köket.

Hsh! idag när jag kom hem kunde jag dra en lättnadens suck! det finns nu nytt hopp om att det kommer bli just så som jag vill ha det =)

image12

Ska ärligt erkänna att jag inte har en aning om vad planen är för den här delen... här ska diskbänken in så småning om... men vart liksom??
Är iaf super nöjd med min fina avslutningshylla!! kommer däemot inte bli lika kul att damma den sen haha!!

image13

ja... det här alltså det hela det här spektaklet handlar om, varken mer eller mindre.
tycker själv att jag på ett väldigt talande sätt lyckats illustrera spisen med hjälp av den lilla stegen, hoppas för övrigt inte att snickarna blir sur i sinnet på mig för att jag varit och "städat" bland deras saker... hehe!! jag tror att dom kommer uppskatta att alla kablar ligger fiiint ihoprullade i morgon när dom kommer =)

image14

Även här talar ju bilden sitt tydliga språk, kan inte tänka mig att det finns minsta tvivel om att stegen ju egentligen är kyl och frys! som för övrig nu är levererade och klara... kan knappt vänta tills dom kommer på plats!!! :P

To be...


Vad har jag gett mig in på????? :S

Måndag... idag har snickaren varit här... det betyder att mina slantar nu sats i rullning på riktigt... :(
Fick en mindre hjärtattack när jag kom hem och såg vad som hänt!!!

image10

Vi börjar med det positiva! FÖNSTRET!!!! sååå fint det är =) OBS!! VITT ;) jag har stora förhoppningar om att det med lätthet går att öppna också *nöjd*
men så till mitt lilla tvivel... var det rätt att ta bort dörren?? rummet ser yttepyttelitet ut nu, men kanske beror det mer på träväggarna än att dörren är borta *funderar* nåja... gjort är gjort... det blir diskbänk där oavsett om jag ångrar mig eller inte!

image11

blev glatt överaskad över att röret till diskbänken nu går under golvet och inte som förut i socklarna... har ingen aning om hurvida det är praktiskt ur vattenläcka synpunkten, men egentligen skiter jag i det just nu! jag ska ju ändå inte ha nån vattenläcka =)

så efter en dags hårt arbete, av andra, kan man nu konstarera att köket ser ut som en gigantisk bastu...  och jag som näst intill hatar panel hehe!!
men måste erkänna att med dagens utveckling är jag ÄNNU mer spänd på att se vad som har hänt när jag kommer från jobbet imånn!!!!

slitsamt

oj det ska bli skönt att börja jobba imånn så man får vila upp sig lite =)
Tycker att jag legat i som en galning idag men kan nu i efterhand konstatera att det nog inte har blivit så mycket gjort som det kändes som där ett tag.
Den huvudsakliga uppgiften för dagen fick bli att gå lös med både skruvmejsel och hammare för att minska på antalet PAKET som dom senaste dagarna ockuperat hela mitt kontor.

Nu kan man med lätthet ta sig ända fram till skrivbordet och lika smidigt går det att göra en helomvändning för att ta sig ut därifrån, till skillnad från i morse när det va till att lägga i backen som gällde och även det skapade vissa svårigheter =)

Själva köket är nog i det närmaste redo för att snickaren ska kunna härja fritt därinne imorgon, ännu än gång får jag väl säga att jag är glad som kommer vara på jobbet hehe!!

image7

Som synes har jag nu längre inte det minsta lilla gnutta spis kvar, såå än en gång... erbjudande om middagar mottages gärna!!!
och btw L!! hur hade du tänkt dig att jag skulle överleva dagen idag då??? *flin* en DUMPERS! det är vad du är hahahaha!!!

image8

image9

ja... vad säger man... hemtrevligt inte sant???

Som avslut på dagens inlägg vill jag passa på att TACKA alla er som hjälp till idag!!! både ni och jag vet att utan er hade det inte blivit (lika) mycket gjort!!!!! =)


TACK!!!!arbetsdag

Nästan hela dagen har ägnats åt hårt och krävande arbete... mja... kanske inte av mig, men säkert av många andra! hehe!!
Nedå... idag har det blivit lite synliga resultat av arbetet i köket =)
Taket är VITT!!!!!! det är knappt att man fattar att de är sant jue! tanken om man kommer ångra sig brukar ofta dyka upp i sånna här sammanhang men när det gäller taket... INTE EN CHANS!!!!! *älska*
Alla överskåp är nu nerplockade och återigen pryds min gård av dessa vidriga skåp, men men, det är bara att hålla ut! på torsdag skulle jag kunna gissa att jag få roa mig med ännu en resa till soptippen, alltid lika trevligt! not!!!

image5
OBS!!! taket är vitt!! PÅ RIKTIGT!!!!

Jag tycker ärligt på riktigt att det är finare så här än som det va innan!!!

image6
japp, det stämmer... dörren mot hallen är tillbaka! så mycket för att slita ont för att få ner den i förrådet :(

Det va väl vad som hänt innomhus denna dagen, men aktiviterna tar långt ifrån slut där! Mitt försök att ha sveriges största påskris förstördes idag.
F,J o J ni va sååå duktiga idag!! jag tackar för att bli av med eländet och jag hoppas att det räcker till att värma er några dagar!!!

paket!

idag på morgonen anlände vad som kan benämnas som skrämmande många paket! dom är iofs inte så spännade med tanke på att jag vet vad det är i dom... hoppas jag!!! :S

image4

nu återstår bara DAGAR av montering... HJÄLP mottages med glädje =)
Nåja... det blir bra när det är klart!!
Klockan 7 på måndag morgon kommer så snickarna hit och ska börja göra vad det nu är dom ska göra... hoppas på att fönsterbytet ligger bra till där! ska bli så kul att se när det kommer på plats!!! *nyfiken*
Har förövrigt en hel del saker kvar att göra innan dom kan börja jobba... några skåp kvar... har varit ganska hård i min rensning men fortfarande finns saker som jag absolut inte kommer klara mig utan haha!!! så är det en hel massa vackert bruna kakelplattor som ska hackas ner, jobbigt värre!!!
Men på tal om det så har jag nog bestämt mig för mosaik... om jag nu hittar den färgen som jag går och drömmer om =) mina älskade 5x15 är dock inte bortglömda det minsta! nej då... dom kommer stolt få pryda väggen i det som kommer bli badhus/sauna/tvättstuga. finns bara ett ord: PERFEKT!!!

Vårkänslor!!

Vilken UNDERBAR dag!! =)

Är på väg hem till min vän, sköt att komma ifrån all stress lite! har haft svårt att slappna av dom senaste dagarna... och ändå gör jag bara saker jag tycker är roliga!

Ska hålla ett föredrag på torsdag... och är inte ens nervös!
Eller, jag är ju nervös för jag vet  inte vad jag ska säga, jag vet inte vilka jag ska prata inför osv. men den nervositeten sitter bara i min aktiva tanke.
När jag inte medvetet tänker på det så finns det inte med mig alls, det brukar sånna här saker göra! Vet ännu inte om det är en bra eller dålig sak... Det visar sig.

Ska iväg på en utbildning i början av nästa vecka *längtar*

Så... vad mer? Bloggen!
Har fortfanade inte blivit helt sams med den är bloggen (som kanske märks!!) men det kommer nog så småning om...
Väntar ju fortfarande på hedersgästen, om denne planerar att göra någon visit någon gång!

arbete

Idag börjar jag jobba igen... inte kul alls ju!!!
Det ska tydligen bli en sjuksköterske utbildning här.. lite sugen är jag på att börja med nått nytt, men samtidigt vill jag ju inte bli sjuksköterska och det känns minst sagt onödigt att ta ledigt från jobbet och läsa till nått som jag inte tycker verkar kul!

Vad ska man ta sig till??

På begäran...

finns inte mycket att skylla på nu längre va?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0