Om det är shoppingen eller doften som stig...

Om det är shoppingen eller doften som stiger upp från mina fötter efter att ha gått i vinterstövlar en hel vårdag som denna vet jag icke, men Hujedamig så sömnig jag är efter en mellandagsrea på stan.


Hoppas att ni alla har en fröjdefull jul!

imag0138 (MMS)

Hoppas att ni alla har en fröjdefull jul!


Lite julmys måste man få ha även om man är...

imag0121 (MMS)

Lite julmys måste man få ha även om man är i flyttartagen! Amaryllisen fick jag av mor till 1a advent och nu stoltserar den med inte mindre än 8 ljuvliga klockor.


Vad som inte kommer bidra till min framtid...

imag0113 (MMS)

Vad som inte kommer bidra till min framtida försörjning...


December

Med mindre än en vecka kvar till julafton är det inte utan att jag börjat längta efter lite julkänsla men eftersom jag nu efter en mycket lång betänketid har beslutat mig för att flytta tillbaka till Borgen är det inte mycket mening med att släpa hit en massa julsaker från vinden.

Förra veckan, den 15/12 var det exakt ett år sedan jag sov första natten här i vången och det jag minns som tydligast är att jag kände mig mycket, mycket ensam.
Denna flytt kommer kännas lite annorlunda. Jag flyttar till någonting och inte som förra gången, från. Visst har jag kommit att gilla Våningen och den är verkligen mysig på sitt sätt men på det hela taget väger längtan efter att styra över sig själv över och dom enda riktigt stora minusposterna är avståndet till tågstationen och gräsklippningen. Bägge dessa saker har jag bestämt mig för att leva med =)

Om ny flyttlass kommer vara något som bider denna och förra vintern samman så är vädret det inte! Förra året låg snön i drivor och minusgraderna bet sig envist kvar. För tillfället ligger ett tunt lager snö men temperaturen hotar ständigt att göra sig påminda och därför har det inte blivit mycket till uteliv dessa dagar så här kommer istället en bild från förra året.

I denna bilden finns minnet av En underbar vinterdag, En härlig promenad och Tusen malande tankar...'


Första julklappen färdigpiffad!

imag0106 (MMS)

Första julklappen färdigpiffad!


RSS 2.0