Snorunge

Jag har blivit förkyld :(
Underhela dagen igår försökte jag komma på om det verkligen va förkylning eller om det skulle kunna vara allergi, vet iofs inte vilket som är bäst.. förkylningen går ju över men allergin brukar inte vara lika intensiv.
Jag har emellertid konstaterat att det är förkylning och känner jag mig själv rätt är det här bara början :(

Jag har inte tid att vara ynklig!
Ikväll har jag blivit mer eller mindre tvingad av min mor att hjälpa till uppe på torget, det kändes inte lockande förut och nu känns det som att jag bara vill grina när jag tänker på det! Förra året va det så fruktansvärt kallt däruppe, ungarna klättrade som apor på prisbordet och jag kom hem mycket senare än jag ville.
Ja.. ni hör ju hur synd det är om mig :) Jefla skit att jag inte bara kan vara som alla andra och skita i allt och tro att det är någon annan som kommer ställa upp om man inte gör det!!

Måste ta mig till banken idag för att få en ny dosa till internetbanken, har inte kunnat logga in där sen i fredags och nu börjar det bli hög tid att betala räkningarna!
Ska passa på att fråga om jag kan få en tid också så jag kan prata med dom om nya bilen...

För övrigt skulle jag behöva börja se över packningen inför helgen och även börja på med städningen så det är klart tills jag åker! Fast helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet :(

Vad ska du göra idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0