Blommor och bin

Det finns inte så mycket växter ute i min trädgård, det är väl egentligen bara maskrosorna som lyser upp här hemma! Men jag har ändå fyra favoriter som jag håller lite extra koll på...

Rabarber! Min rabarberplanta växte och frodades första sommaren, men sen dess har den lyst med sin frånvaro :( I år har jag dock hittat ett par blad så än har jag inte gett upp hoppet om att den kommer igen!

Krusbär! Mitt på gården står en ensam stackars krusbärsbuske och skäms, den är ganska liten men det brukar bli ett och annat krusbär. Det gör mig inte så mycket för tillfället då jag inte vet vad jag skulle göra med bären om det fanns fler, men när dagen väl kommer är dom iaf relativt enkla att plocka!

Äpplen! Till min stora lycka fanns det ett äppelträd på gården, men tyvärr gäller det samma sak där... ingen frukt :(  Men i år har ju kära mor varit här och hjälpt mig att klippa det så kanske är det dags till hösten?



Körsbär! Om jag blev glad för äppelträdet är det inget mot vad jag är att det finns ett körsbärsträd :P Plockade några förra året, men kan väl inte säga att dom smakade sådär jättebra...
Hur som helst så tycker jag om att kunna titta ut på det blommande trädet på våren och det räcker för mig, allt annat är en bonus :)
Nu i dagarna har det varit full aktivitet uppe i trädkronan och om alla små bin sköter sig kommer det nog finnas en hel del bär att provsmaka även i år.


Kommentarer
Postat av: chaos

Vad fint du har det. Och jag som bara har en liten balkong, jag är lite avundsjuk!

2008-05-13 @ 08:08:08
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

Jag älskar att ha min egna trädgård! även om det kan vara mycket "jobb", förstår inte hur jag stog ut när jag bodde i lägenhet med en oandvändbar minibalkong :S

2008-05-13 @ 09:52:24
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0