hem ljuva hem

Tillbaka i staden!
Och det gick alldeles jättebra att åka med bussbiljett på tåget hem :) Tack för tipset Anna och tack till dina (och förhoppningsvis en dag även mina) super trevliga  kollegor!
Hälsa gärna på dom såhär i kampanjtider!!

Det har varit mycket märkliga dagar... en hel del nya kunskaper och inte minst kontakter... brobyggning som det så vackert heter (självkalart bygger vi the SEKO way!)
Vissa saker var av betydligt tråkigare karaktär, men det ska jag inte gå in på här, då jag riskerar att avslöja en och annan elak tanke som jag råkar tänka ibland :)

Imorgon har jag sovmorgon och jag tror inte att det finns nån som kan ana hur mycket jag längtar tills dess! hoppas, hoppas, hoppas att jag vaknar tidigt och kan somna om och bara njuuuta!

Har föresten en positiv klimat grejs nyhet :)
innan chaos tog över min hjärna hände det, något oftare än nu, att jag köpte saker som jag kanske inte alltid tänkte igenom riktigt... bla inhandlade jag vid ett tillfälle två stycken gala klänningar som jag märkligt nog inte fått sådär överdrivet mycket (läs; ingen) använding för.
Nu har jag how ever blivit antagen till att vara med på en kongress nere i Stockholmet och då ska det enligt infon jag fått vankas finmiddag en av kvällarna, där det är kavaj/långklänning som gäller!
Där ser man vad bra det kan vara att hamstra på sig en massa saker ibland :P nu gäller det bara att höghöjdsträna lite gång :S
Bör jag räkna med att det ska styrdansas på en sån tillställning?

Nu får det räcka för idag... jag har lite bloggläsning att hinna ifatt med =)

ps. en ny nötpåse måste inhandlas till nästa gång... så lite har jag fått uträttat under dom här dagarna iaf :P

Mer sol :)

Äntligen har det senaste inlägget kommit upp på sidan...
Det är underbart väder och jag börjar nästan tro att jag gillar skärgården på riktigt :O Jag fryser knappt alls, inte ens när vi satt ute och grillade igår :)
Tyvärr har det inte blivit så mycket mer promenader... jag skyller på skorna, men innerst inne vet jag nog med mig att jag bara är lat...

Hoppas på att det blir tillfälle att lägga sig tidigt idag!
Jag skulle behöva aningens mer sömn känner jag, men samtidigt är det ju så roligt att umgås med dom andra!
Ska alldeles snart in och ta mig igenom ännu ett arbetspass.. det tar emot när man egentligen bara vill sitta ut i solen och njuta!

Hur är det med dig idag?



Framme!

Jag är så nöjd med mig själv :)
Jag lyckades komma med bussen från cityterminalen även fast dom ändrat gate under tiden jag satt och väntade! Vilket var en ganska lång stund... jag höll nämligen på att falla för frestelsen att köpa en massa onödiga saker och istället gick jag helt enkelt och satte mig på en bänk och stirrade lite... nu kan jag känna en viss ånger över att jag inte köpte med mig en del av sakerna jag gick och tittade på då det inte verkar vara speciellt bra shopping här...

Har just kommit tillbaka efter en liten promenad och jag är alldeles förälskad, så här skulle jag vilja bo!
Varför gör jag inte det?
Hittade en alldeles alldeles underbar liten promenadstig och utmed den fanns miljoner vitsippor, helt sjukt många faktiskt!
Kom först att tänka på mamma när jag gick där och filosoferade, i morgon ska jag ta med mig kameran och ta kort på sipporna åt henne, för jag tvivlar på att hon heller har sett något liknade!
När jag funderat klart på det började fundera hur det skulle vara att vara en hund... då skulle jag kunna lägga mig och rulla runt i alla blommor utan att det skulle väcka allt för stor uppmärksamhet.
Som det är nu fick jag helt enkelt avstå.

Det verkar bli en lugn kväll, dom flesta andra har gått iväg för att bada och vara allmänt trevliga mot varandra, jag som är folkskygg håller mig en bit bort från allt vad pooler heter men hoppas kunna tvångsumgås med dom när dom kommer tillbaka... jag har nämligen rummet närmast allrummet, så jag kommer att ha full koll på om det är någon som sitter där :P hehe!!

well well.. nu ska jag iaf gå tillbaka hem till mig och släppa ut mina fötter en liten stund! Nice!

Vad gör du ikväll?

Det tar aldrig slut

Då  tror jag att jag är klar med allt... förutom en rapport som jag just kom på att jag glömt skriva... får göra det när det lugnat ner sig lite (ungefär samtidigt som jag ska kolla igenom alla mina anteckningar och läsa igenom allt som jag inte hunnit) :S

Just nu håller jag på att gå in ett par skor som jag tänkte att jag skulle kunna ha i morgon, har lite ont i fötterna, men det blir väl inga långa promenader så det borde fungera ändå :P

Träffade grannen nu på eftermiddagen och hon undrade om jag hade slutat arbeta helt och hållet... dom skulle bara veta.. haha!!!
På tal om jobbet så har jag faktiskt börjat tänka över och fundera lite kring ett av mina drömjobb, till skillnad från förut när jag bara har just, drömt!
Kanske har det omvandlats till ett tänkbart jobb?

Kanske är det så att det är dags att prova på fler saker än att köra hela vägen till Västhaga och tillbaka?

Ledsen i ögat

Jag blir bara mer och mer ledsen i ögonen för varje gång jag loggar in på blogg.se, oh, förlåt... publishme, det är ju ingenting som är som det ska :(

Idag har jag sett att rubrikerna inte sparas och det är något som jag har tyckt varit väldigt bra.. nu ser det ut som att jag kommer få leva utan den förmånen...
Inte heller lyckades jag ladda upp en bild som jag skulle ha förut och om jag inte får ordning på det är det ju inte så stor mening att envisas med det här längre...

Just nu känns det lite tungt måste jag säga...

=)

God morgon!

Är ledig idag också och i dagens sysslor ingår tvättning, planering och att se över att min ledighet för imorgon har gått igenom som den ska... om inte blir det stora problem för mig :S
Egentligen känner jag inte för att åka någonstans imorgon och om jag ska vara riktigt ärlig så börjar jag bli nervös redan nu och då kan jag bara föreställa mig vilken ångest jag kommer stå inför imånn :(

Önskar att jag kunde intala mig själv att det kommer bra men om sanningen ska fram så kan jag bara försöka inbilla mig att det troligtvis kommer gå bra. Giv mig styrka säger jag bara...

Va hem till mor och far igår kväll, för att Bror var där och firade sin födelsedag.
Det var trevligt, men trevligast hade nog mor som dansade loss i vardagsrummet :) möjligen att Nea hade aningens roligare när hon hade förmånen att se rumpskaket, vilket jag tyvärr missade för att jag vände bort blicken precis då... Attans!!

Bror hade inte direkt någon gedigen önskelista men jag fick iaf veta att han ville ha snygga saker, dock inte husliga ting. Jag bestämde mig för att ge honom mysfaktor i ask och då i form av sex stycken rosa grodljus, vilka jag tror blev mycket uppskattade!
Dessa kommer han kunna tända när han myser ner sig i soffan med sin nya bok om feministiska pjäser från 70-talet som han fick av mig och Nea.
Han är så omtyckt och bortskämd min Bror så det kan ni aldrig tro! Hoppas att han föstår det själv också :S
Det borde han väl göra efter igår?


Är du en mespropp?

Häromdagen hade ung-sidan premiär och på den finns ett test som heter "är du en ångvält eller mespropp?"

Gissa vad jag blev!


funkar din blogg?

Jag blir tokig!
Det är ju inte ett enda jävla skit som funkar efter flytten!!!! Det här nog det argaste jag har varit på bloggen, och då har jag varit väldigt arg när det har stökat förut *suck*

Nu kommer inte ens inlägg och kommentarer upp som dom ska... kan man inte lika gärna lägga ner då, istället för att krångla med massa flyttar?

Funkar din blogg?
Kan du berätta för mig hur jag lagar den???

Tack som fan Nea!

Jaha... jag märker att du redan börjat hänvisa telefon försäljarna till mig *morrar*

Pratade just med en trevlig man som ville ge mig  två par jättebra strumpor trots att jag sa att jag skiter i kvaliteten, han utlovade dessutom att jag, om jag använde dessa strumpor, skulle uppleva känslan av att gå på moln.. hmm...
Det har jag fått uppgift om att fejkfoppatofflorna, hasch och miljonvinster (med extra) på lotto också gör.

Jag fortsätter leva i ovisshet.

Hur ändrar man standard kategorin?

Efter flytten har min standardkategori ändrats och det gillar jag inte!
Nån som vet hur jag ändra tillbaka? hittar ingen iställning för det :(

musjeans

Varför inte bara låta bli att ha byxor på sig?

Yoga

Har fått ha sovmorgon idag :)
Hade ingen säkerhetsringning idag och så klart valde min mobil att skita i att larma just idag... det gjorde iofs inget eftersom jag är ledig, på riktigt!, idag.
Gick upp i lagom tid för att hinna göra iordning frukost för att kunna äta den till min "våra bästa år" uppdatering och ni kan tro att jag blev förvånad när jag faktiskt har hunnit missa en sak :O
Jag är inte helst säker på om jag kommer kunna hämta mig efter detta!!

Efter att jag latat mig vid tvn bestämde jag mig för att prova min nya yogafilm och efter att jag hade provat den i fem minuter bestämde jag mig för att ta en paus i väntan på att jag kan få lite extra senor och annat användbart inopererat.
Jag tror att jag ska börja med Robertos stretch istället *ler*

Även idag är det underbart väder och jag måste försöka komma ut på en promenad, om inte annat får jag gå isätället för att ta bilen när jag ska hem till mor och far för att uppvakta Bror på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen Bror!

Jag har föresten hittat en mobiltelefon som jag skulle kunna tänka mig att byta till... en som troligtvis larmar varje gån man ställer in en tid som den ska larma på!!!
Får man byta bort en svindyr telefon bara för att den inte larmar som den ska eller är det spöstraff på sånt???

bloggen är flyttad

Måste bara testa lite eftersom bloggen finns på den nya plattformen nu...
Det verkar fungera som vanligt, men ska det verkligen vara så här krångligt från och med nu???

nån som vet?

jag har faktiskt ett körkort!

Om du hör någon beklaga sig över bönder som fegar i fel fil på motorvägen, så att dom tvingas köra om på fel sida så vet ni att det är mig dom pratar om =)

Tröttisen

Efter mötet idag va jag till jobbet och hälsade på, hade sett fram emot det i ett par dagar men när jag väl var där va det inte alls så som jag hade tänkt mig...
Jag borde egentligen göra som HanPer, men jag är inte lika tuff som henne :(

Somnade en stund i soffan när jag kom hem och efter det har jag inte riktigt kommit igång... kanske ska jag ta en promenad istället för att leta energi till att städa?
Senare ikväll blir det fullt upp med massor av saker som ska ses på tv :)
Kvällen får börja redan kl 20.00 då första avsnittet av "frusna män söker kärlek" drar igång och jag bara måste kolla vad det är för något :P

Vad ska du göra ikväll?

Utekatten

Lilla Tea tycker inte om att var ute när dörren är stängd, kan ni förstå hur jag har det?!?!


Hemma!

Man blir verkligen förvånad över hur lång tid det kan ta att åka från ett ställe till ett annat innom det här lilla landet!
Idag tog det totalt sex timmar att ta sig från kursgården och hem till huset, det är ju helt sjukt!!! speciellt som kursgården låg ungefär en kvart härifrån om man hade varit en pippifågel :S

Hur som helst så har jag varit i Stockholm, eller för att vara petnoga, i skogarna långt som sjutton utanför Stockholm.
Detta va nog dom bästa dagarna, av det jag varit på hittills och det gör att jag kan hålla mig från att gnälla allt för mycket på att jag inte fick bo för mig själv.
Jag tar det en sista gång, men sen lovar jag att det är nog!

På det här stället blev vi utplacerade i stugor (tre och tre), som det visserligen inte fanns ett enda fel på om man skulle åka dit med sin familj på semester eller nått liknande, men nu fanns vissa saker som irriterade mig lite smått...
Jag vill bo själv! så är det bara... jag vill ha ett eget badrum och jag vill ha en tv på mitt rum!!!
Måste jag tvunget bo ihop med någon så vill jag att det ska vara någon jag känner och kanske ännu viktigare någon som känner mig!
Jag saknar att bo med dig Cecil Baby!!!
Så där, nu tror jag att jag kan släppa detta :)

Jag lär mig ganska mycket när jag är ute och reser.
Det gör man när man kan så lite som jag kan och det känns som en trevlig sak att kunna fylla på med lite vetande.
Jag har tex lärt mig att hitta från tåget på centralstationen till cityterminalen i Esto och det är en kunskap som jag kommer att ha stor nytta av redan om någon vecka :) Way to go!!

Jag har också lärt mig att det finns fyrkantiga cd-skivor (det är helt galet, jag vet...)
Så är det förstår ni, men eftersom en cd är rund kan man ju inte kalla dessa för "cd-skivor" utan dom heter elektroniskt visitkort.
Jag fick med mig några hem som jag ska kolla på (tillsammans med min nya häftiga film "kisspauser... behöver jag säga mer???") så fort jag får tid och ork :P mycket spännande måste jag säga...

Förutom alla saker som jag har lärt mig, har jag också lärt mig att det finns saker som jag är totalt värdelös på och skulle behöva lära mig...
Geografi t.ex.!!!!
När någon kommer fram till mig och säger att den kommer från t.ex. Skaraborg, så nickar jag och ler säger att det låter trevligt och funderar tyst för mig själv vart i helvet man bor då... det kan i vissa fall kännas lite jobbigt men jag börjar å andra sidan bli bra på att se ut som att jag vet vad folk prata om... då tycker jag nog att det är jobbigare när jag är ute och åker tåg, vilket jag har gjort massor idag!

På biljetten står det såklart vart jag ska åka, men vad som däremot inte står är vart tåget ska åka... idag har jag varit på ställen som jag inte hade en aning om låg på vägen mellan Esto och Staden.
Det gör mig minst sagt förrvirrand...
Undra just om det här är sånt jag måste reda ut innan jag kan ta drömjobbet?

Tack och lov kommer jag kunna hålla mig på rätt sida om 70 skyltarna imorgon, jag ska visserligen till Hällefors men det hinner aldrig bli 90 på den vägen, så det ränkas som att vara på hemmaplan.
Där ska jag mötas med några i några timmar och efter det åker jag tillbaka till staden igen och när jag styrt upp lite krångel så har jag några timmar ledigt :)

Då ska jag husmora mig igen, hemma i mitt hus som jag vet precis vart det ligger! som jag lääängtar =)

men vad är detta?

Jag har blivit utkörd mitt ute i skogen... (och det vill inte säga lite när det kommer från mig!) Visserligen är det otroligt fint väder och det finns massor med mysiga små promenadstigar, men vad hjälper det när man inte har tid att gå ut?

Har inte ens fått eget rum :(
På det här stället verkar folk tycka att det är helt normalt att tre personer som inte känner varandra ska dela stuga och därmed också badrum :S (helt sjukt om ni frågar mig!!!!)
Det finns inte ens tv på mitt rum, jag som somnade sött till skräckserien 'barnmorskorna' på hotellet i Örebro igår!!!!
Klockan är ungefär halv tio och jag planerar på riktigt att gå iväg och lägga mig så snart jag skrivit klart det här.
Kommer väl visserligen vara piggare imorgon än vad jag varit idag, men hur kul är det egentligen??

Jag vill hem!

Kanske ska nämna att dagens arbete iofs har varit väldigt intressant (förutom den delen som jag redan hört) och jag hoppas på att morgondagen kommer vara ännu mer givande =)
Om inte kan jag ju trösta mig med att jag vet vart cityterminalen i Esto ligger, tills dess att jag ger mig iväg på egen hand nästa gång! haha!! Alltid lär man sig något :P

Hoppas att altt är bra med er och att jag har massor med uppdateringar att läsa när jag kommer hem imorgon =)


nu är det...

...mobilen som gäller igen!


God morgon!

Idag har jag ganska mycket som jag vill hinna med att göra, eller rättare sagt, måste hinna med att göra, jag har dock lite problem med i vilken ordning det blir bäst..
Tror att jag ska börja med att ta en dusch nu och sen åka iväg för att göra ett inköp, då kan jag grejja i "lugn och ro" hemma sen innan jag måste ge mig iväg vid 15 tiden för att hinna träffa Klara!

Är inte helst säker på om jag drivs av vilja eller envishet för tillfället, jag tror och hoppas att viljan fortfarande finns men jag börjar nog känna att det krävs en gnutta envishet nu också, annars hade jag ställt in ett flertal av dom sakerna som jag ska göra...

I vilket fall som helst så har jag kommit på hur stor skillnad det är ute nu mot när jag jobbade sist!
Då när jag gick hem på kvällen va det alldeles mörkt ute och jag hade på mig mössa, igår va jag ute och tog en promenad (utan mössa!) och solen var fortfarande uppe vid samma tid!
Det är inte utan att jag börjar längta lite extra till semestern =)

Nej, nu är det hög tid att sätta lite fart!
Vad ska du göra idag?

Födelsedagen

Sådär ja!
Nu har jag haft ytterligare ett vil (med inslag av sov), återställt vätskebalansen samt fått i mig lite välbehövlig näring i form av en baguette och lite kladdkaka och jag börjar så sakteliga känna mig som en människa igen!
Är det åldern som gör att jag inte pallar tro???

Det va fullt upp hela dagen igår och det började med finfrämmande redan kl 12 då jag fick besök av en liten prins! Gullungen Elias kom hit med sin mamma, han sov och mamman och jag fikade :)

Efter det blev det bråttom att hinna med all mat och det som skulle fixas, men det blev riktigt bra till slut, med undantag för tårtorna som jag inte hann dekorera som jag hade tänkt... men vad gör det?
Dom smakade iaf bra och jag tyckte själv bäst om den med björnbär/vanilj men jag tror att majoriteten av gästerna tyckte bäst om den med sprithallon i.... G I wonder why!!

Jag fick massor med fina blommor och presenter men har inte hunnit med att ta kort på allt men här är iaf en del :)

               
       

Prinstulpaner
Äggkoppar
Kvartbok (P citat: Alltså, va e det du kollar mest på? honom eller va han gör?)
Volymtång till mitt blonda hårsvall
Yoga matta och en ny film

Nu på eftermiddagen har jag varit till den där jättebilliga affären som finns här, alla som bor i Örebro vet vilken, och köpt en ny resväska så kvällens uppdrag blir att försöka fylla den med lämpliga saker... jag börjar kunna det här nu!!

Tack!

Tack till alla er som gratulerade på min födelsedag!
Är lite för trött för att fixa med några bilder etc men förhoppningsvis kommer det under dagen :)

Nu ska jag gå och ta en drick och sen måste jag nog vila lite mer!

wanna be wannabe

Sen jag kom hem idag har jag ägnat mig åt min nya favvosyssla, att vara husmors wannabe!
Under dagarna jag varit borta har jag gjort mitt bästa för att städa på mina hotellrum, men det kändes som att det gav föga resultat att jag flyttade runt på mina handdukar och lite känns det som att städerskorna inte riktigt gav det den uppskattning som kan tyckas vara bruklig, så därför får jag gno än värre nu när jag kommit hem :)

Imorgon kommer jag även att utöka mina åtagande med att sätta igång att baka tårtor :)
Två stycken blir det, men jag har inte helt bestämt vad det ska vara i dom... det blir en med sprithallon och vanilj och en med björnbär (är det gott föresten? nån som vet?) men till det vet jag inte vad jag ska ha mer... Vanilj kanske? säg vanilj!!!

och just det... fick ännu en påminnelse idag... jag fyller tydligen år snart :)

Vett & etikett; lektion 5

Man får inte slå människor, även om dom är dumma.
Man får heller inte vara dum bara för att man är full!


Dagens namn: Elias

Grattis Elias på din första namnsdag =)

Kontorsarbete

På tisdagar är det sektionen som gäller och det är bra... jag har massor att lära mig!
Tyvärr är det dåligt med folk som kan lära ut det jag behöver lära in, förra veckan var jag ensam däruppe och idag skulle jag också varit det men fick förmånen att gå på en anställningsintervju istället!!
Fick vara med när en söknade till enhetschefs jobben skulle frågas ut! Mycket spännande! Hoppas att det blir mer sånt :)

Efter mötet åkte jag till Lådan (där alla som bor i Örebro vet att det är billigt) och handlade lite grejjer till födelsedagsmiddagen...
Bl.a shoppade jag loss på vaniljstänger, som jag ska smaksätta en skvätt sprit med, för att göra en fyllning till min födelsedagstårta, egentligen skulle det vara vaniljvodka... men visst borde det gå lika bra att smaksätta själv? eller?
Kanske är det bäst att jag provsmakar ordentligt så det inte blir nått tok :P

Om en stund kommer mor hit och ska hjälpa mig med att klippa äppelträdet, ordentligt denna gång och inte som jag gjorde när jag va ute och försökte smälta in i grevskapet!
Det är fint väder och det skadar nog inte att jag får komma ut en stund innan det är dags att förbereda inför morgondagen då jag ska åka hela vägen till Nora :)
När jag ändå är inne på det kan jag lika gärna informera om att det troligtvis inte blir någon uppdatering imorgon eftersom jag kommer vara borta hela dagen... men ni är ju självklart välkomna att kommentarblogga hur mycket ni vill :)


Mitt halsband

Det är några dagar kvar till min födelsedag, men jag har redan fått en present!
Kanske ska man inte öppna presenterna före den dagen, men eftersom jag lider av kronisk nyfikenhet så fanns det inte en tanke på att vänta!
Presenten som jag fått är ett halsband och inte bara ett halsband vilket som helst utan det här är MITT halsband, som swEetie har gjort BARA till mig =)

image384
Tack!


För Engla

image383

Husmor

Det går lite segt att komma igång på dagarna och idag hade jag MASSOR att ta igen i bland mina bloggbevakningar!
Är ju ledig idag eftersom jag har varit borta hela helgen, men jag var iaf tvungen att svänga förbi jobbet med lite papper och grejjer och frammåt eftermiddagen hade jag kommit iordning så pass att jag kunde gå ut!

Det var konstigt nog väldigt trevligt att hälsa på nere på hemmet! Kanske för att jag kunde slappna av och inte var så stressad som jag alltid är när jag jobbar!
Såklart var det ju kul att se arbetskamraterna också och idag var alla så snälla och glada (kanske för att dom slipper mig?) att jag genast bestämde mig för att se ut en dag när jag kan åka dit med cupcakes eller en tårta åt dom =)

Fick lite dåligt samvete när jag såg hur länge det dröjer innan jag kommer att jobba igen och fick närapå panik när jag kom på hur min nästa lön kommer att se ut :S
Hur som helst, hur mycket det än kan tänkas gnällas och hur fattig jag än kommer att bli, så vet jag att det är viktigt att jag gör det här för min skull, jag behöver komma bort ett tag och när jag sen börjar jobba igen har förhoppningsvis mina arbetskamrater en mycket gladare Elis att jobba tillsammans med :P

Idag och imorgon har jag planerat att jag ska vara husmor, hittils har jag inte hunnit med så mycket mer än att laga mat... men det är ju å andra sidan det husmorigaste man kan göra så det spelar ingen roll!
Idag tänkte jag göra stuvade makaroner med falukorv, precis som jag alltid fick hos farmor... men sorgligt nog var det inte mycket farmor över min matlagning... jag må vara en husmor, om än inte någon bra sådan :/

Härnäst är det gardinpyssel som gäller, köpte panelgardiner till matsalen och nu ska dom fuskfållas och strykas för att sedan hängas upp och har jag tur slutar det eka i matsalen efter det!!

Så tills vidare... Ha en trevlig kväll!!

Mina ögon gråter...

Mina ögon gråter
Tårar trillar

Idag gråter jag för Engla... jag gråter och gråter och gråter samtidigt som jag är så fruktansvärt arg över vad människor kan göra och det känns som att det aldrig kommer ta slut, även om jag vet att det är precis det som det kommer att göra, för mig!
För familjen kommer det vara i en evighet...

Hemma igen!

Då är jag hemma igen efter en mycket trevlig helg i västerås!
Saknar redan folket från Värmland... vissa väldigt mycket... men jag glädjer mig åt att ha fått tillåtelse att säga att jag "hör till dom"

Helgen innehöll det i stort sett allt som man kan förvänta sig av en sån här tillställning.

~Underbara (och i många fall extremt vackra) människor, från halva vårt underbara land.
~Ömhetsbevis som stundtals duggade äckligt tätt.
~Ömhetsbevis som bara var otroligt ärliga.
~Stadskamp och vänligt menade hån.
~Brobyggningar och efterlängtade återseenden.
~"Världen-är-liten" moment.
~Skolmat och äckligt kaffe.
~God mat och gudomlig dryck.
~Chanser som aldrig kommer tillbaka.
~Gigantiskt hotellrum MED badkar.
och ja just det... ~Föreläsningar (både av det väldigt bra och av det mindre bra slaget).

image382


image381

Tyvärr har jag inte tid att sitta hemma i min kammare och tänka tillbaka på allt kul men å andra sidan fylls dagarna av andra lika roliga saker så det gör väl inte så mycket just idag :)
Men vissa saker minns man bara sådär ändå... (och ha nu i tanken att halva sverige fanns representerat...) gissa till vem dom sa "Du är nog den som pratar mest riks svenska här, varken brett eller gnälligt" HA!  hur är det dom säger... up yours?




Västerås

Den här helgen kommer jag att göra en kort visit i Västerås och det finns två saker som jag ser fram emot extra mycket.

Det första är att jag troligtvis kommer få träffa Hanna =) Jag är lite dålig på att hålla reda på tid, men jag tror att det är ett och ett halvt år sen denna underbara människa kom in i mitt liv och det är tyvärr lika länge sen jag träffade henne... *längtar*

Det andra är att jag kommer träffa folket från Värmland.
Dom pratar så underbart roligt att jag blir glad bara jag tittar på dom.. även om det kanske inte är endast det som orsakar glädjen :)

Jag har iaf gjort iordning dom sakerna som jag behöver ha med mig och jag är mäkta imponerad av mig själv!
Det fanns två väskor att välja på en "stor" och en lite mindre... jag har packat den lilla, utan att för den skull fylla den helt :O
Vad är fel?
Vad har jag glömt??

Hur som helst... Om inte imorgon, så återkommer jag på söndag igen =) så tills dess...
Ha en underbar helg!!


Hur kul har blondiner?

Jag bestämde mig för att ge slingorna en chans och nu ska det bli spännande att se om jag kommer få roligare när jag blivit ljusare i skallen... lite av ett vetenskapligt test skulle man kunna säga!

Tina la i typ 8 ljusa slingor i håret på mig och jag va stencool hela tiden och tänkte att det inte skulle synas så mycket. När jag satte mig framför spegeln igen, nyvaken efter att ha blivit ompysslad med hårbottenmassage fick jag se mig själv med ljust hår jag skojar inte om jag säger att mitt hjärta stannade.
Det va helt galet, helt plötsligt hade jag ljust hår :S
Jag försökte att inte se allt för skeptisk ut eftersom jag ändå bestämt mig för att ge det en chans, men jag vet inte om jag lyckades så bra... Tina frågade flera gånger om vi skulle lägga i en toning, men jag stog emot frestelsen att säga ja, jag SKA ge det en chans...

Det har gått några timmar nu och jag tror faktiskt att jag börjar vänja mig... det va inte så farligt som det såg ut!
I will survive!
I'm a surviver!!


Klippning

Idag är det dags!
Jag ska snart åka till den lite större staden La för att klippa mig och slinga! Det finns dom som tycker att det börjar bli hög tid att göra något åt barret och  jag är väl inte sen att hålla med.
Om jag drar riktigt, riktigt hårt så räcker håret i nacken till att göra en toffs :O Det är länge sen jag kunde göra sist... hur hände det?

Förutom klippning så är ju självklart ett besök på Tha Store inplanerat och idag kommer det bli dyyyyrt :S Jag måste panik köpa gardiner till matsalen och då får det bli panel längder även fast jag inte alls skulle ha det men vem vet, det kanske blir alla tiders jättesnyggt :)

Ska även försöka hinna in och hälsa mormor och morfar om det blir tid till det, egentligen skulle jag behöva åka raka vägen tillbaka till staden där jag bor för att kunna få hjälp av mor att sy lite på en grej, men samtidigt känner jag att ett besök hos mors mor och mors far är precis lika (om inte mer) viktigt!
Jag brukar dessutom få en kopp kaffe när jag kommer dit och det är ju inte helt fel efter några timmar på stan!!

Fick föresten en påminnelse via mailen om att jag fyller år snart... Jag tyckte att grejjen med en födelsedags påminnarsida va jättebra, men att bli påmind om sin egen känns på nått vis lite... dumt... och lite onödigt! Är det nått jag håller reda på så är det när jag fyller år!!! Wiiieeee!!!

Vad händer hos dig idag?

Lyx!

Idag har jag fått hem mina efterlängtade varor som jag beställt från PartyLite!!

Lika ledsen som jag blev när jag fick veta att dom skulle sluta sälja duschtvålen jag brukade köpa, lika glad blev jag när dom lanserade en ny!
Mina förväntningar är minst sagt höga och den bara måste vara lika bra som dom förra!!

Doften är det iaf inga fel på... Goji bär och choklad! Kan man börja dagen bättre???

                          
            Duschtvål     Fotscrub/fotcreme
image380



Eftersom det börjar närma sig sommar och förhoppningsvis lite värme så är det ju hög tid att börja fila ner pansarhuden på fötterna också, så därför köpte jag också en fotscrub och en fotcreme!
Även när det gäller dom här produkterna har PartyLite överträffat sig själva! Doften är pepparmint och eucalyptus, fotgodis skulle man kunna säga =) 


Bebisar

Av nån märklig anleding är det bebisar överallt nu för tiden :O
Vissa har lyckats bättre än andra att hålla sig borta från mig, men idag gick ytterligare en i fällan! Eller ja... gick och gick... det är väl kanske inte helt sanningsenligt...
På långt håll såg jag att det arma modern gjorde allt för att skydda sitt barn (det är ju ändå lite det mödrar är till för så; Bra jobbat där!) genom att låssas vara upptagen med nått väldigt viktigt, men beslutsam som jag är lät jag inte det stoppa mig, utan jag gjorde mig genast tilkänna så att jag kunde snylta åt mig en liten titt!

Tyvärr är ju en liten titt på tok för lite när det kommer till dessa pyttesmå krabater.
Om det va möjligt skulle man ju vilja ha en evighetslång titt, men risken är ju stor att dom hinner växa upp och bli betydligt större krabater och jag vet ju inte, men det kanske skulle bli lite tokigt med tiden?
Elias har ju redan roffat år sig titeln som stans sötaste kille men nu har vi även en etta på listan över stans sötaste tjej! =)

kolla själv!!


Crap

Här ska ösas dynga!
Tack och lov inte riktig dynga från varken hundar eller andra kreatur utan mer åt det vanliga crap-hållet!
Far kommer snart farandes i en bil med drag och då ska kärran vara lastad och klar, äntligen ska sopberget som blev efter rusten bort och jag kan sluta oroa mig att grannarna är arga över att vara tvungna att titta på en hög med sopsäckar! 

Någon som har nått viktigt jag måste hjälpa till med ungefär vid den tiden det är dags att åka till soptippen????
SNÄLLA!

'Barnmorskorna'

För en stund sen började jag av misstag kolla på ett avsnitt av "barnmorskorna" och det trots att mitt filmförbud kvarstår.
Just det här avsnittet innehöll ett flertal av mina fobier, däribland det fasansfulla (och tydligen obligatoriska) nattskjorte momentet, men som om det inte var nog fanns även gott om tid att hitta en massa nya fobier och om jag ska fortsätta på samma område kan jag nu lägga till dom förskräckliga dubbelknäppta rockarna.
Det gör ont i hjärtat på riktigt när jag ser dom!!

Hur som helst så är det ju inte dåligt att det ingår prevmentivmedel i tv-licensen, man får verkligen mycket för pengarna!!


Allt vi har är tid...

Jag får ingenting gjort!!
Som vanligt när jag min kaleder är så pass välfylld som den är den här månaden drabbas jag av panik, jag går och tänker "jag hinner inte, jag hinner inte!"
Människor hinner inte säga mer än "ska vi..." innan jag avbryter och säger att det får bli i Maj för jag HINNER INTE!
Idag hade jag massor med tid, jag skulle jobba tre timmar på sektionen och jag hade planerat in att jag skulle gå iväg och ordna med beställningen inför mötet på torsdag, men det slutade med att jag va den enda som kom dit idag och därför kunde jag ju inte gå därifrån... det är ju telefon och besökstid... vilket jag, när dom tre timmarna gått, kunde konstatera att inte en jävel hade utnyttjat eftersom det inte ringde en enda människa!!

Som om jag inte hade svårt nog att hitta på nått att göra så upptäckte jag till min förvåning att den ena datorn saknade hårddisk och att den andra inte hade en enda sladd, vilket gjorde att jag inte ens kunde komma in och se om det kommit några  mail som jag kunde tjuvläsa... så jag... städade...
Jävligt meningsfullt känns det som :(

Nu får jag alltså kolla mailen hemmifrån och planera mötet på min fritid! åh så värdelöst!

Nåväl, jag har ju iaf fått veta vilken tid jag förväntas vara i Örebro på lördag och det i sin tur betyder ju att jag kan kolla upp vad det finns för tåg att välja på!
Vilket till min stora lycka var betydligt fler än vad jag trodde! nu finns det en väldigt stor chans att jag faktiskt kommer kunna ta mig hem därifrån också =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon är det dags att jobba igen!
Sov gott!

Kalas!

Dags att göra sig klar och gå hem till mamma och kalasa lite :)

NICE!


God morgon!

En ny dag!
Måste erkänna att det är lite segt här på förmiddagen, men hur som helst så är det dags att börja göra sig iordning för dagens aktiviteter.
Idag ska jag jobba på sektionen och har tagit ledigt resten av timmarna från mitt kvälls skift, dels för att det underlättar att slippa stressa mellan dom båda ställena, men också för att jag idag ska hem och gratulera mor på hennes födelsedag =)



image378
Grattis på födelsedagen mamma!!!

Har du hört Mariah Carey's senaste?

När jag pratar med min klon efter jobbet idag skickar hon den här till mig...



Med tanke på sången vi ägnade oss åt på jobbet idag undrar jag vad som fick henne att tänka på den här :)

och ja just det... Detta får väl bli ännu ett argument till varför jag tycker att musik blir bättre om man kan texten!

Vad vill jag jobba med när jag blir stor?

På arbetsförmedlingens hemsida kan man göra ett test för att se vilket yrke man skulle passa innom, men när frågorna ser ut ungefär så här...

Skulle du vilja klippa och forma frisyrer?
Skulle du vilja installera belysning i en byggnad?
Skulle du vilja vårda akut sjuka patienter?
Skulle du vilja sminka skådespelare på en teater?

and so on, and so on...

Så kan man ju undra... om nu någon svara ja på någon av dessa, eller liknande, frågor... varför gör man då testet?


Måndag

Kom hem från jobbet för en stund sen, jobbade med flickorna idag och vi hade väldigt trevligt även om våra boende inte verkade tycka det samma utan va lite små tjuriga på oss hela dagen... vi höll iaf humöret uppe genom att sjunga.
Speciellt S tycker om när jag sjunger och som vanligt lät det väl mer eller mindre bra, mest mindre bra om jag ska vara ärlig :)

Det är jättetråkigt väder idag och promenaden som jag tänkt ta får nog vänta till imorgon... istället har jag slöat i soffan med en kopp te och snart ska jag ta en dusch så kanske jag kan komma igång med nått efter det sen!

Skulle behöva rensa bort lite mer saker.. (jag börjar ligga efter)  men nu är det nära på slut med saker som kan slängas och jag har ju såååå svårt att göra mig av med saker som kan vara bra att ha... ni vet, ifall att :)

Vad ska du göra ikväll?


oh my :S

Nu ligger jag illa till...

image376



Hundägare; hur gör ni?

Igår hade jag med mig lilla Jack på en promenad och innan jag gick fick jag såklart med mig påsar, man ska hålla ordning efter sin hund, så här det ju bara!
Till saken hör att jag inte var ett dugg orolig att behöva använda dessa påsar eftersom det sist verkade som att den här funktionen inte fanns hos Jack, men ojojoj så fel jag hade!

Den här gången promenerade vi genom staden och vad kan passa bättre än att uträtta sina behov utanför ett matställe?
Jack såg inga hinder och jag suckade för mig själv över hans väl valda ställ... och ännu mer suckade jag när jag upptäckte att slutprodukten som jag skulle ta rätt på hade levereats i flytande form.

Så till alla som har lokaltidningen kan jag meddela att nästa insädare i ämnet är riktad till mig :) jag kommer skämmas och känna mig träffad, aldrig våga gå med den stackars hunden bland hus och folk igen och jag kommer vakta min tunga innan jag gnäller på andra nästa gång (eller kanske inte) men nu måste jag ju få veta...

Hur gör ni?? =)

God morgon!

Nu är det gråa tråkiga vädret här som hade utlovats redan till igår... det ser inte särskillt inbjudande ut och det är nog bara att glömma trädgårdsarbete idag! Får vara glad om jag hittar motivation till att ta en promenad.
Istället får jag sysselsätta mig inne.. tror att jag ska jobba vidare på min utrensning!  Den här veckan ska nog allt skräp från rusten köras iväg och då tänkte jag passa på att få med så mycket annat som möjligt också!

Annars blir det nog en lugn dag, vilket kan behövas! Ska jobba imorgon igen och jag vet inte om jag vilat speciellt mycket under dom här dagarna :)

Vad har du för planer idag?


Ost och vinmässa

Som jag skrev igår skulle jag ut på äventyr idag.
Närmare bestämt till Örebro för att gå på vinmässan :) Det har varit en ganska jobbig dag, men helt underbart rolig! I år hade jag bestämt mig för att leta efter ekologiska och rättvisemärkta viner för att kunna prova innan jag beställer hem... så gissa om jag blev glad när jag hittade ett helt bord :)

I priset för mässan ingår ju biljetter för provsmakningen och en dag som denna får utrycket "en slatt är en slatt" verkligen en helt annan betydelse! Det gäller att få ut så mycket som möjligt av sina biljetter men jag bestämde mig för att det skulle vara värt att lägga några stycken på att få jämföra lite olika ekoviner så jag valde ut en att börja med och till slut hade jag gått igenom halva sortimentet på en och samma biljett och tjejen jag pratade med visade inga tendeser till att lägga ner, men när mitt ansikte började vara rödare än vinerna jag provade blev jag tvungen att sätta stopp och gå därifrån!

Tänkte iaf dela med mig av min extremt proffsiga analys men kommer inte att använda ord som rökig eller jordig =)

image373


Jag började med det röda vinet till höger, pga rättvisemärkningen, men blev tyvärr väldigt besviken, detta är inte på långa vägar ett vin i min smak och jag måste erkänna att inte ens min goda vilja kommer få mig att köpa detta... därför gick jag över på det andra röda, i mitten, och genast tändes ett litet hopp! Det här är helt klart något jag kommer kunna köpa som omväxling från....

image374


Min gamla favorit som helt utan min vetskap gått och blivit kravmärkt!
Vilken miss av mig, men väl en glad överaskning =)

När jag väl samlat mig hade jag ju stenkoll på hur man skulle sköta snacket och nästa ställe jag stannade på var det bästa på hela dagen!
Den stackars killen som demonstrerade där råkade ut för en arbetsplatsolycka av det blodiga slaget när han skulle öppna en flaska och utrustad som man är kom jag genast till undsättning med första förband och på det viset blev jag ganska långvarig på det stället också!
För att kunna få ut ytterligare någon slatt erbjöd jag mig att spjälka ben, om någon var i behov, men (tack och lov var det) ingen som nappade på mitt erbjudande :)

Ska man nu frångå den ekologiska principen så kan jag varmt rekomendera följande;

image375 Café Culture, Det här vinet är helt klart ett måste i framtiden!
En fyllig, mycket fruktig smak med varm kryddighet och rostade toner av kaffe och choklad!
När man smakar på det här vinet händer det grejjer kan jag lova! ME LIKE!!

Andra sorter jag kan rekomendera är Cardal (ett perfekt sommarvin med en tydlig smak av hallon, som gärna kan drickas något kyld!) och Gestos cabernet sauvignon MUMS!

Nu får det räcka va?

After after work

Då är jag hemma igen.
Och bevisligen går det att "ta det lugnt"! även om jag måste erkänna att det tog emot på många sätt!
Jag intog endast den mat och dryck som bjöds på, för en gångs skull, men låt säga så här... min stavning har inte mycket hjälp av det :P Det kämpas med tangentbordet här skall ni veta!

Kvällen började med att det bjöds på "någon slags pannkaka med fyllning" aka creps (med räkstuvning) vilket inte var helt fel, för att inte ta i och säga att det va riktigt gott!
Till varmrätt var det oxfilé, vilket ju inte finns med på min topp 5 lista, även om den här, trots den något överdrivna kryddningen, får betyget godkänt!
Efterrätten bestog av det enda här i världen som aldrig kan vara fel; blåbärspaj! Me like! och därefter serverades även kaffe och något så snofsigt som avec... jag tog bailys och genast befann jag mig mitt i ett "halleluja moment" Me like even more!!

Efter att all mat och dryck tagit slut dröjde det inte länge innan det visade sig vara hög tid att se över möjligheterna att komma hem utan närkontakt med regnvädret som infunnit sig.
Tidigare under kvällen hade jag och bror (med tillhärande vänner) en överdrivet trevlig vinkstund och därav visste jag att han fanns i staden.. han visste också att jag befann mig på le pub.

Mitt sms: Är du nykter?
svaret: Nä inte helt, är du? (hallå?!?! gissa!!)
resend: Nej, jag behöver få tag på någon som kan köra mig hem om en stund...
därefter: total tystnad!

Strofen "på promenad genom stan" fick sedemera en helt annat innebörd och lägg därtill en ofantlig mängd duggregn och ni förstår precis hur trevligt det var att ta sig hem...
Hann dock med att boka in en date till imorgon... vid fyra tiden... ni vet, så att man hinner med det sena fyratåget hem! Men jag tror inte att jag behöver stressa, eftersom jag kommer ta det tidiga 9 tåget på morgonen, istället för det sena 9 tåget alltså! :)

Nu ska jag bädda ner mig för att vara pigg inför morgondagen äventyr... (återkommer med mer info om det imorgon kväll)
Sov gott!


hår

Det börjar närma sig utsatt dag för klippning och färgning och jag har faktiskt inte funderat så mycket på det, men inatt har jag drömt mardrömmar om att jag blonderade håret...
Vet inte hur mycket sanning som ligger i den där drömmen, för jag hade både långt och väldigt mörkt hår, men det slutade med att jag var alldeles vitrandig :S
Vad har jag gett mig in på? Jag är ju inte blond!!

Hur kunde jag gå med på detta???

Oj då...

Jag somnade visst till ett tag :)
Men nu har dom ringt och sagt att bilen är klar! redan! Ska gå dit och hämta den efter deras lunch och nu grunnar jag lite på vad det här kalaset kommer att kosta...
Han som ringde sa att dom inte hade behöv byta nån broms bak, vilket dom trodde förra gången, så kanske kan det bli lite billigare då?
Vet iofs inte hur lång tid det tar för dom att göra det... reservdelarna till min bil har aldrig hittills varit speciellt dyra, det är det faktum att jag knappt vet vad som är fram och bak på bilen utan måste anlita nån som har koll, som gör att det kostar lite..

Och för er som undrar, man behöver inte veta vad som är vad på en bil!
Det går att åka åt båda hållen! man snor bara runt lite med växelspaken (se, facktermer!) tills det skrapande ljudet försvinner när man försöker åka, sen far den iväg... åt nått håll...

God morgon!

Idag vaknade jag inte förens tio i sju! och somnade om på en artondels sekund.
Men nu är jag inte helt säker på att jag vill återgå till att sova 14 om dynet :)
Hur som helst hann jag inte sova så länge för, kl 7 väcktes jag av larmet på mobilen och det var dags att kliva upp eftersom jag var tvungen att köra bilen till doktorn igen, därefter blev det en kort promenad hem och det va nog för väl att jag inte skulle gå längre för i min "tillfälliga" sinnesförrvirring innan jag åkte hade jag bestämt att jag skulle klara mig utan halsduk och mössa och med tunna vantar.
Det blev en kall promenad kan jag säga :S och när jag kom hem hade jag t.o.m ont i öronen, mest i det högra, vilket är tur eftersom jag är vänsterörad!
Jag som hade funderingar på att slänga min "gå till jobbet-jacka" igår när jag va i rensar tagen är glad att jag fegade ur och det kommer dröja länge innan jag bestämmer mig för att det har gjort sitt!!

För övrigt så har jag inte så mycket inplanerat idag... Ska ringa till min löneass. och se om jag kan rätta till alla fel som blev på min lön den här månaden, men förutom det så har jag inga planer alls förens till kvällen.

Ikväll är det nämligen after work, som gäller med både mat och dryck men det bästa av allt; är ju att jag inte ens behövt jobba idag :)

Vad händer hos dig idag?

Trädgårdtomten

HA!
Det blev lite jordbruk idag iaf =) men jag kom nog inte upp mig speciellt många placeringar i den hysteriska granntävlan om vem som karvar mest i jorden... jag utförde nämligen arbete som nog egentligen hörde till höstbruket.
 Bland annat har jag tagit undan nått blomliknade som står runt en sten ute på gräsmattan och helt plötsligt kunde man med blotta ögat se att det finns liv även i mina växter för där fanns fullt med knoppar under alla löv!
Löv, som för övrigt är hur äckliga som helst!
Det börjar alltid jättebra när jag ska jordbruka, jag tar på mig väl valda snyggkläder och skor som är anpassade till att klättra i lövhörnet på trädgården och sen hugger jag tag i allt som jag tror är ogräs.
Under ca fem minuter njuter jag av tillvaron men sen kommer tvångstankarna krypandes... vad kan tänkas finnas under allt det där som jag ska ta undan?

Idag blev jag övertygad om att det skulle ligga en liten orm någonstan och jag funderade på om mitt hjärta skulle klara av en sån sak!
Lyckligtvis hittade jag inget mer exotiskt än en daggmask och jag löste det hela, enligt mig själv, väldigt smidigt genom att låta ett område med en radie på 30 cm vara orört runt den.
Djur och natur är då rakt inget som hör hemma i min trägård!!!

Efter att jag rensat färdig gav mig på körsbärsträdet, det har inte blivit omhändertaget alls sedan jag flyttade hit och jag gissar att det nog inte hände så mycket på den fronten när den tidigare ägaren bodde här heller.
Hur som helst har jag inte en susning om hur man ska klippa ett körsbärsträd, eller om man ens ska det :S men jag gick runt det några varv med bestämd uppsyn och låssades att jag visste vad jag höll på med.
När jag tyckte att jag va färdig med det klippte jag av några döda grenar (för det kan väl ändå inte skada?) och när jag inte nådde några fler klippte jag av några som levde...
Dessa tog jag dock in, och om det är kärringvarning på att vakna kl 6 *morrar* så  är det ingenting mot vad det är på att ta in bruna pinnar och ställa i en vas!!

Är du smart?

Det finns så mycket bra saker jag kan skriva om det här, men om jag gör det och ni ska läsa allt det så kommer ni inte orka lyssna! Och låt dig inte skrämmas av längden på del två... det ÄR värt det :)




Ledig!

Så var det helg igen =)
Har ju visserligen bara gjort två hela dagar på jobbet den här veckan, men i gengäld har jag fått jobba desto hårdare idag :/
Till nästa skift ska jag komma ihåg att ta med mig ett svettband!

Min räddning idag, blev ett mycket uppskattat besök!
Stans finaste kille förärade nämligen min arbetsplats med sin närvaro =) Sorry C att jag tvingade dig att återkomma, men du skulle bara veta hur glad du gjorde mig.

Idag är det ett underbart vårväder ute, jag har ställt upp dörren på baksidan och Tea är ute på äventyr!
Jag är dock lite orolig för vad hon kan tänkas hitta på, eftersom jag såg två paddor sitta och filosoferara lite längre bort på gatan igår... Nån "groda i hallen"-repris vill jag verkligen inte vara med om! :S
Kanske ska jag passa på att unna mig lyxen att ta ut en stol och sitta en stund i solen... eller så gör jag ett halvhjärtat försöka att hinna ifatt grannarna i deras trädgårdsrace (behöver jag säga att jag ligger sist i den tävlingen?), vilket egentligen inte känns speciellt lockande eftersom man ändå får gör om allt minst två gånger till om man börjar redan nu...

Hur som helst så är det hög tid att jag avslutar det här och ser till att det blir nånting gjort här hemma!


förevigt ung!

Herre jesus min skapare! Varför har du gjort mig så gammal??

Jag kom just på, precis just nu, att jag snart inte får åka på ungdomsbiljett längre :O

Oh mi, Oh my! Jag kommer bli en fattig fröken :(

Onsdag morgon

God morgon!
Jag känner mig jätteduktig som är uppe "redan" nu och att jag faktiskt hunnit få i mig frukosten redan!
Kan dock inte riktigt bestämma mig för om jag är trött eller inte... dom senaste dagarna har jag av nån märklig anledning vaknat vid 6tiden, somnat om och så vaknat flera gånger med ungefär 10 minuters mellan rum.

Jag ska ju lära mig att gå upp i tid... men kl 6 tycker jag är lite väl onödigt när jag är ledig :O
Känner mig heller inte speciellt sugen på att ta mig för med så mycket vid den här tiden, jag vill göra massor med saker och har fullt av idér men sen hittar jag tusen olika anledningar till varför jag inte gör dom.
Är det ens nån mening att vara vaken då? Well.. det kanske blir bättre när jag börjar vänja mig :)

Nu är det dags för en liten uppdatering om vad som händer (eller inte händer) i Salem, där things minst sagt håller på att spåra ur igen =)

Vårtecken

Nu är äntligen våren här för idag tittade dom fram...

...mina bleka ben! och vad kan vara mer vårigt än att blända grannarna från solstolen?

Ingen flytt

Jaha, då har det flyttats en hel helg och så slutar det med att det flyttas tillbaka... humm...
Får se hur länge inloggningen fungerar innan det är dags igen!

Hoppas iaf på riktigt många uppdateringar innom kort! Har saknat era inlägg :)

Jag har förövrigt blivit bättre från min förkylning och idag ska jag jobba några timmar på sektionen, resten av mitt arbetspass har jag kompledigt och det känns som att det verkligen behövs!
Jag behöver all tid i världen för att blogga ifatt :P Haha!!

På tal om tid så måste jag sätta mig ner med min kalender och försöka styra upp mitt liv lite... och med det menas lägga in några lediga dagar här och där :)
April måste vara årets kortaste månad känns det som! :O Men, förutom att planera in vilodagar i nutid måste jag även sia lite om framtiden, närmare bestämt om sommaren och den ljuva semestern!
Jag har sen semester i år och det gör att det hela känns ännu mer avlägset att kunna planera för och inte blir det lättare av att jag ska på planeringsmöte den 10e, men måste lämna in semesteransökan senast torsdag den 3e!
Well well.. många gånger har jag funderat över om jag inte är synsk på riktigt och om jag ser till att använda mina övernaturliga egenskaper så kanske det inte kommer krävas allt för många ändringar i efterhand!

Har du planerat din semester?

RSS 2.0