wooohooo!

Vilken rolig dag jag har haft! :)

Hängde på låset till kupolen vilket aldrig har hänt förut och direkt när dom öppnade var det dags för mig att gå till make up store för att bli sminkad!
Det va riktigt kul och förhoppnignsvis lärde jag mig nått... som jag förhoppningsvis kommer kunna göra själv sen också.. haha!

Därefter bliv det förmiddagsfika innan Elin skulle iväg för att bli sminkad hon också... jag passade på att titta lite på mobiltelefoner och vad det fanns för bra lösningar om jag ville ha en bärbar dator med bredband.

Hur mycket kan du tänka dig att betala per månad för din/dina internetuppkopplingar?

Efter att jag snurrat till det ordentligt för mig med olka erbjudanden och priser hit och dit fanns inget mer passande än att få gå iväg och sätta sig i en massagefåtölj och få fötterna ompysslade!
Det ska jag absolut göra fler gånger!!! Däremot förhoppningsvis utan skavsår, då det märkligt nog var mindre trevligt att få det filat :S Jag skrattade iaf så jag höll på att dö när det va dags att gå lös med fotfilen i hålfoten =) Visste inte att jag va så kittlig hihi!!

Självklart nöjde vi oss inte med detta utan gjorde iordning händerna också!
Jag har funderade länge och väl på att göra akrylnaglar men bestämde mig till slut för att det inte va vettigt att hålla på med det var tredje vecka utan gjorde istället iordning mina egna.

När vi, efter mycket om och men, torkat så pass att vi kunde shoppa vidare insåg vi helt plötsligt att det var dags att äta och efter det titta på skor..
OBS! jag köpte inga, även fast jag är i stort behov av det!
Sen ville vi åka bil och ta varsin drick och med det så avslutade vi dagen :)

wooohooo!!

Kommentarer
Postat av: Anna

åååhhh, gud vad jag hade velat hänga med på det! Lät verkligen som en toppendag! =)

2008-05-22 @ 19:10:43
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: allicen

Anna:

Är ganska säker på att det kommer att genomföras repriser så då är det bara att hänga på :)

2008-05-22 @ 19:18:33
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Anna

Vore toppan =) Bloggkoll är bra för då går man in där och kollar de bloggar man följer... man ser de senaste uppdateringarna... =) Slipper surfa runt och kanske (ve och fasa) missa något... Ha en fin fredag... Kram

2008-05-23 @ 10:38:49
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0