Nya stickmarkörer

En kul grej med stickkursen är att jag fått endel beställningar på stickmarkörer =) dessa två är det ganska länge sedan jag gjorde och är levererade till beställarna som jag tror blev nöjda...


Som det fan av ugglor jag är borde jag ju personligen tycka bäst om den gröna till höger men jag får nog erkänna att fisken verkligen faller mig i smaken! Kanske måste jag plocka ihop nått liknande till mig själv nån gång? =)

Ord att tänka på; Life

Här kommer nu mitt första tankeord och bakgrunden är helt enkelt den att jag under min vistelse i Sydafrika blev så förtrollad av en väggutsmyckning vid ett av hotellen att jag var tvungen att fota den från varenda vinkel som gick...

Först ut blir ordet Life! och det beror helt enkelt på att jag den senaste tiden tänkt mycket på just livet och hur man på bästa sätt vårdar det.


I år är året då jag fyller ett år äldre än Lovely Sis och naturligvis får det mig att fundera på en rad olika saker, hennes liv, mitt liv och så klart framtiden, men det enda som jag egentligen fått helt klart för mig är ändå att man måste försöka göra något bra av den tid man får oavsett om man väljer att sätta ett fast fokus och sträva mot eller om man låter ödet styra vart man hamnar...

Befinner du dig just där du vill i livet?

 


Alla har rätt till ett helt liv

Jag tycker det är så fint sagt, speciellt med tanke på att ingen kan avgöra vad som gör livet helt för någon annan!

Ibland händer det att någon från en tid före denna kontaktar mig, plötsligt händer det! ett sms eller en chattruta som ploppar upp och både mina tankar och känslor förflyttas tillbaka i tiden.

Det är sånna gånger som jag funder över vad som är ett helt liv för mig.


Jo'Burg by night!

Även om jag far och flänger en del hit och dit ibland så är jag ju egentligen inte speciellt road av att resa, jag gillar det när jag väl kommit iväg men det är jobbigt för mig (diagnos ännu okänd) och jag längtar sällan efter att åka bort men nu har jag bestämt mig!



Jag vill tillbaka!!!



På bilden ovan ser man den upplysta 'Mandela Bridge' som med sitt vackra ljusspel ramade in järnvägarna som breder ut sig under den...



Alla bilder är tagna från terassen på Protea Hotell i Johannesburg


Vilse i mig själv.

Jag känner mig lite låg idag... en kombination av saker jag vill och krav jag känner som ställs på mig gör mig helt apatisk. Jag har sedan en tid tillbaka gått in i 'beslutsväggen' och jag trodde jag skulle ta mig därifrån ganska snart men jag känner att jag bara står och bankar pannan blodig.

Fick för en stund sedan rådet att dra igång lite bra musik för att muntra upp mig med vilket jag också gjorde, satte mig ner för att bara låta mig ryckas med men efter fem minuter inser jag att högtalarna inte är på...

Lampan är tänd men ingen är hemma.


Ledig dag!

Idag har jag varit ledig för första gången på vad som känns som väldigt, väldigt länge! Och med ledig menar jag verkligen helt ledig. Jag har inte jobbat, sånär som på några pro bono sms (ajaj!) och jag har inte lovat någon att göra något, infinna mig någonstans eller uträtta något. Kort sagt jag har känt mig fri för första dagen på evigheter =)

Dock blev jag väckt av en felrigning vid 8 men efter att jag varit upp en liten sväng bäddade jag ner mig och bara njöt en extra liten stund... Frukost till morgontv som avslutades med att jag fick dreggla lite över min all time favvo E-Type och frammåt eftermiddagen kändes en tvagning välkommen. Kära mor ringde och bjöd på fika så jag mötte upp henne och far när dom kom från sina jobb och innan dom transporterade mig hem på kvällen hann vi med en promenad och att spana in en gammal gungstol som bara står och skräpar i ett förråd men som jag kanske ska lägga vantarna på!

Nu är det Let's Dance som gäller, därefter blir det sängen eftersom jag tyvärr ska upp tidigt och jobba imorgon... Men bortsett från den lilla detaljen; en jäkla nice dag!

RSS 2.0