Analysen

Äsch!
Det är som det är... RobinE glänser och sitter säkert, precis som det ska vara!

Jag ska i alla fall gå och lägga mig, har varit trött hur länge som helst nu och imånn måste jag komma upp i tid eftersom jag har endel pyssel att fixa med innan det är dags att åka på kalaset =)

Sov gott!


Alla ni som bara älskar Lars...

Kollar på idol idag och denna vecka kan jag äntligen konstatera att RobinE är tillbaka på banan igen... nästan så mycket att jag skulle kunna tänka mig att frångå mina principer och lägga en röst :) Lite lokalpatriot är man ju ändå trots att jag inte gärna erkänner det ;)

Däremot känner jag att jag äntligen vågar ställa frågan som jag funderat på så länge nu... och den är ju alltså till alla er som älskar Lars  bortom all rimlighet, gör ni det fortfarande?
Hans framträdande idag var ju bara för gulligt, men faktum är.. han passar inte in i Idol! När ska ni släppa honom fri att bli en seriös artist?

Ser med spänning fram emot kvällens utfall och om ni har tur återkommer jag med en grundlig analys av resultatet!

let me think now


Trött

Känns som att jag stökat i köket precis hela dagen, men när jag kollar på klockan så är det bara ungefär fyra timmar och jag är ändå helt slut!
Ikväll kommer iaf mina fötter bli glada när jag sätter mig i soffan för att kolla på Idol =)

Imorgon blir det en lat dag eftersom mormor och morfar kommer med tåget för att fira Nea som ju fyllde år förra helgen... åker dit redan direkt efter lunch och stannar nog ända till kvällen. 
Att jag får träffa dom fast jag sagt att jag inte skulle kunna det är iaf en bra sak med att helgen blev som den blev! Alltid något :)

Nu ska jag kolla om det finns nått nytt på bloggkoll och sen är det dags att tända lite ljus här i borgen eftersom det redan börjat skymma, lite trist att det är så mörkt, men väldigt mysigt är det!

Hosmor rapporeterar

Kakan är klar... tror dock inte att den blev lika bra som sist :/ men det återstår att se när det är dags att skära upp den! Rostbiffen står i ugnen och Tea den lilla fulingen har varit upp på köksbänken och snott åt sig av bitarna jag skar bort från köttet :)

Får se hur lång tid det tar innan biffen blir klart den här gången... första gången jag skulle göra sån här rostbiff fick mamma och jag vara uppe halva natten och passa den! det borde jag väl förhoppningsvis inte behöva vara med om idag, men man vet aldrig helt säkert vad som händer när jag försöker mig på att laga mat!

Nu är det hur som helst dags för lunchmål innan jag ska börja förbereda nästa bakverk...

Baka

Är lite rastlös här hemma, men hur fint det än är med snö så lockar det inte till att gå ut för tillfället... om en timme är det dags för ett avsnitt av Day´s så fram tills dess ska jag fördriva tiden med att baka lite tänkte jag...
Tror att det får bli en banankaka precis som sist eftersom jag envisas med att köpa hem bananer som jag inte hinner äta upp :)


God morgon!

Tog en riktigt lång sovmorgon idag, den längsta på väldigt länge faktiskt :) Vaknade ganska tidigt men det var så mysigt att ligga under täcket och titta ut på dom vita trädkronorna att jag bestämde mig för att bara ligga kvar helt enkelt!

Såg nu att mitt sista inlägg igår inte blev publicerat, när jag tänker efter så reagerade jag redan igår på att det låg som utkast men var nog för trött för att fatta... tror att det var mitt undermedvetna som spelade mig nån sorts spratt för när jag läste första meningen nu så är jag nöjd med att den aldrig kommer att läsas :)

Har inte riktigt velat ta in hur allting blev och har därför heller inte orkat göra upp några nya planer.. kanske skulle jag kolla med husmor om hon kan tänka sig att göra iordning en rostbiff idag! Det och en potatisgratäng skulle nog kunna bli en bra middag ikväll...

Vad ska du göra idag?

Snöläget denna förmiddag


Så här ser det ut hos mig nu...


ekonomer

Idag har varit på möte igen! Att mötas är en, enligt mig, mycket trevlig form av arbete.
Dagens möte var dock lite sömningt till att börja med när det pratades budgetposter hit och verksamhets områden dit... jag fattade ungefär ingenting och den som borde förklarat för mig verkade inte finna det speciellt viktigt, så jag kämpade på för att hålla mig vaken och försökte snappa upp nånting som jag tror kan komma till nytta i framtiden...

Andra halvan av mötet döremot var betydligt mer inspirerande!
Fortfarande budgetprat men denna gången från en riktig ekonom-ekonom =)
När en inbiten ekonom pratar pengar låter det i mina öron lika glasklart som när morfar pratar om dom gamla grekerna som han kände en gång i tiden... När morfar kommit så långt att han nämner Sokrates är jag helt borta och vid det laget ekonomen nämnde ordet matris (????) hade han snurrat bort mig!

MEN! om det är nånting som en ekonom kan så är det att förklara siffror och när jag med största intresse lyssnat till honom en stund kunde jag faktiskt känna att jag förstog! ibland kunde jag faktiskt även förutse vart han ville komma!! 

och det mina vänner; Det är inte dåligt för nån som knappt kan gångertabellerna ;) 

Vännen, what's in your head, is it pleasure in your mind?

You cannot make it right again
I'm scared now
The soul's lost and the ache is blunt.

what's in your head, is it pleasure in your mind?

It means nothing to you now,
But its everything to me.

Kontoret

Jobbar på kontoret hela dagen idag.
Ändringarna jag bett om att få göra med mina arbetstider verkar gå bra att återställa igen... Hittills är det bara ett möte som jag inte fått bekräftat att det blir av så som det var tänkt... från början alltså.

Är som vanligt ensam på morgonen och om jag inte var i behov att tänka på timmar hit och timmar dit så skulle jag nog gärna flexa lite =)

Hur som helst... idag kommer det att bli en mycket bättre dag än igår, det känner jag på mig!

Ny dag

How do you feel when you can not cry?

Ny dag.
Nya tankar.
Nya chanser.

Samma frågor.


I'm already lost

Vad skulle göra utan den vackra skåningen?

Jag hör ju själv hur dåliga alla mina ursäkter är när jag försöker försvara mig inför dig.. och jag vet att du har rätt, men det är svårt att erkänna! om så bara för dig att du börjar ta dig igenom fasaden.
Tack för att du förstog att jag behövde någon idag! Även om jag inte är riktigt redo att göra det du kräver av mig ;)

Don't lose your head in a teddybears eyes.
In the eyes of a teddybear.

Kvällen

Det har varit en bra dag på jobbet... blev kallad älskling av en liten gumma och jag bestämde mig för att hon speciellt valt ut just mig att säga det till och att hon aldrig skulle gjort det om det varit någon annan! Min förmåga att inbilla mig saker har det ju uppenbarligen inte varit några fel på fram tills nu, så varför ändra på sig så att säga.

Tack och lov hade mobilen laddat ut när det var dags för paus och jag kunde dricka mitt te i lugn och ro utan tillstymmelse till möjlighet att göra några massutskick via sms som jag bara skulle ångra sen... Och på tal om te föresten, så fanns det ju självklart, denna ruttna dag till ära, bara äckel te kvar i min burk, om jag glömt att jag tagit det sista som smakade bra eller om nån stulit det av mig har föga betydelse, det var iaf tvunget att hända idag av alla dagar! men å andra sidan är det väl kanske lika bra att ha en dag där allt jävlas, än att man sprider ut eländet och aldrig kommer ifrån det!

Hann iaf hem i lagom tid för att kunna titta på Grey's och med det känns det som att dagen slutar betydligt bättre än den började! Det kan verkligen ses som en bra förutsättning för att jag kommer kunna få vakna upp imorgon och njuta av en ny underbar dag då istället!


Dagens lunch


Ska vi gå hem till dig? eller hem till mig?

Efter att utmaningen legat uppe i några timmar kan jag ganska lätt konstatera att sanning nr. 7 är den som flest av er reagrera på...

"Jag tycker inte om att andra plockar med mina saker, sitter i min säng eller torkar sina händer på samma handuk som jag. Därför undviker jag alltid att folk kommer till mitt rum när jag är på kurser och bor på hotell."

Att det är en sanning finns det alltså inga tvivel om... Att det däremot var så uppenbart hade jag ingen aning om :)

Snö

Jaha... nu snögar det också!



JÄVLA SKITDAG!!!


Dagens göromål

  • unpack the gift
  • återställa arbetstider
  • låta batteriet i mobilen ladda ur helt så den inte går att använda
  • lämna mitt jag hemma och låta Elis gå till jobbet
  • titta på och förhoppningsvis gråta en hink eller två till Grey´s
  • grubbla
     

Vad ska du göra idag?


God morgon!

Idag kommer det inte att bli någon bra dag och troligtvis en ännu sämre blogg dag, vilket jag vill be om ursäkt för redan nu...


Smycken

Har hunnit kolla på desperata efter det att jag kom hem från smycke partyt där jag handlade en del, men ändå blev det inte alls så dyrt som jag trott =)
Sakerna skulle komma om en vecka ungefär så först då kan jag lägga upp lite bilder! Kan dock avslöja att jag inte köpte någon ny klocka, lite själv disciplin måste man ju ändå ha ;)

Dunder och brak!

Vad i hela h*****e var det som small igår????

Hela huset skakade och det fara för att mina dragiga tvåglas fönster skulle sprängts i luften innan jag ens hunnit tänka "kallras"!

Om det var uttags automaten borde man väl hört talas om det tycker man...

Party

Har jobbat på sektionen hela dagen idag... en helt galen dag måste jag säga!
Först möttes vi hela förmiddagen och innan jag mötts färdigt började det ramla in folk, hela stugan var full av människor kändes det som!

Nu sitter jag dock hemma och håller på att frysa bort :S Jag tänker tilläggsisolera hela bottenvåningen när det blir dags att sätta igång här nere, det är en sak som är säker! Brrr!!!
Om en timme ungefär ska jag iväg på ett smyckes party... det har jag aldrig varit på så det ska bli lite spännande, fast den största anledningen till att jag tackade ja är nog, om jag ska vara ärlig, att jag får träffa värdinnan för kvällen!
Skulle behöva äta lite innan jag åker men det visar sig vad orken räcker till efter att jag lyckats ta mig upp till köket... om jag nu gör det!

Vad ska du göra ikväll?

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Anna att berätta sju sanningar om mig själv... Skulle väl inte vara så svårt om det inte va för att hon redan snott allt som är sant om mig ;)

  1. Jag älskar dialekter (dock inte allt brölande som försigår här i staden) och har alltid haft lätt att omedvetet ändra sätt att prata när jag umgåtts en lägre tid med någon som pratar annorlunda än jag. Mamma like it alot! NOT!
  2. Jag tycker oftast att det är trevligt att gå till tandläkaren, tycker speciellt mycket om när dom krafsar runt och letar efter tandsten (som dom lyckligtvis aldrig hittar!)
  3. Jag har äntligen bestämt mig för att börja studera igen. Jag har dock ingen aning om vad :)
  4. Jag älskar att köpa armbandsur och skulle bli ruinerad om jag fick för mig att byta batteri i alla jag har!
  5. Jag är löjligt lättskrämd och törs inte titta på annat än drama och komedier utan att vara rädd att drömma mardrömmar efter.
  6. Jag kan sova precis hur mycket som helst, när som helst! Tyvärr finns det även otaliga bildbevis på det :(
  7. Jag tycker inte om att andra plockar med mina saker, sitter i min säng eller torkar sina händer på samma handuk som jag. Därför undviker jag alltid att folk kommer till mitt rum när jag är på kurser och bor på hotell.

    De regler som gäller är:
  • Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
  • Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
  • Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
  • Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Denna gången väljer jag att inte utmana någon speciell... Men lämna gärna en kommenatar om du bestämmer dig för att hänga på =)


Kvällen

Det blev tokstädning här hemma idag eftersom jag inte klarar av att börja städa på bottenvåningen, utan måste göra klart övervången först... nu är jag iaf så gott som klar med grovsaneringen och om jag känner för det finns det lite små pyssel kvar till imånn :)

Som belöning för dagens slit gjorde jag en chai latte som jag avnjöt till kvällens avsnitt av "färjan". Tänkte att det kunde vara kul att se vilka tokigheter som kunde tänkas hända idag, men som vanligt... inga konstigheter ;)


Kommer ni föresten ihåg "Baren" där han var med för typ 8 år sen eller nått (det var väl för övrigt samma år som Sara om jag inte minns fel?)? Hmm.. Näe... tänkte väl det :)

Till Salu: Votivljus, Havsbris

6st Havsbris Votivljus från PartyLite, 40kr (+ev frakt)

Solidaritetsgalan, det jag inte skrev om...

Under lördagkvällen hände det ju (som ni säkert förstår) en hel del saker som jag inte skrivit om i varken i den långa, eller den korta versionen... en sak som jag valde att inte nämna, då jag ville vänta och se om jag kunde få nån bild på det var det här...

Way to go Rickard!!!
Stort grattis till er båda! och självklart förväntar jag mig att bli bjuden även på bröllopet ;)


God morgon!

Idag är det måndag, men för mig känns det som söndag... Det är svårt att hålla reda på dagarna när man jobbar lite hur som helst :)
Har inte planerat nått särskillt för dagen, men skulle verkligen behöva sanera lite på bottenvången i borgen!

Idag är det även hög tid att otåligt börja vänta på att snickaren ska höra av sig om när han kan komma och titta på badrummet!
Hoppas att det blir idag, för på tisdag och onsdag kväll passar det inte och jag kommer bli knäpp om jag ska få gå och vänta! Jag hatar verkligen att vänta, det måste lätt vara det tråkigaste som finns :)

Tänkte om jag skulle börja kolla lite på vad jag vill ha för färger när det blir omgjort.. men det känns som att det skulle vara smartast att välja möblerna först och sen välja färg till golv och väggar utifrån det? Det borde väl vara lättare än att fösrt binda upp sig till färg och efter det försöka hitta möbler med rätt färg, form och mått...
Det är minst sagt lite segt att komma igång och kanske ska jag vänta till efter snickaren varit här och jag vet lite mer om hur det kommer att bli? ;)

Vad har du för dig idag?

Sömnproblem?

Kan man väl knappast påstå att jag har... sov till 8 på hotellet (men somnade ju iofs ungefär runt den tiden också), gick upp och åt en mysfrukost med dom få kvarvarnade kollergorna på hotellet och efter det gick jag tillbaka upp och sov lite till... har nog aldrig varit med om ha så lungt när jag bott på hotell och därför trugade jag mig kvar på rummet till bara en halvtimme innan man skulle checka ut.

Syrran mötte upp och meddelade att vi var tvungna att äta direkt... eller hur! efter en sån frukost :S
När syster blivit mätt (läs; på bättre humör) gick vi en snabb (faktiskt den snabbaste) sväng på stan och sen packade vi in oss i sillbilen och for hemmåt!

Jag passade på att sova större delen av resan, men vaknade lagom till det var dags att bli avlämnad så jag kunde gå in och sova lite till =)

Jag skyller på att jag blev pålurad att dricka bloody mary, som jag ju hade bestämt mig för att jag inte tycker om! Det slutade dock med att jag beställde en egen och min enda räddning var nog att jag fick anledning att hålla igen på procentintaget för att (iaf försöka) palla med resten av natten ;)


Jummie!

chefen bjuder!

Från galan!


Solidaritetsgalan, den korta versionen

BETNÉR!

Solidaritetsgalan, den långa versionen

Vilken helg :)
Roligheterna började redan när jag stog och väntade på tåget eftersom kollega-Anna stog där och inväntadade avgång med sitt tåg, märkligt att jag inte träffat henne en enda gång sen vi kursade i Stockholm och nu helt plötsligt ses vi två gånger på samma vecka :O

På mitt tåg jobbade det en för mig okänd tågvärd (det verkar som att jag inte har full koll ändå!) och han var artig nog att bara ta betalt för en ungdom =) Jag gillar när dom bara gör så utan att fråga eftersom jag är för feg för att våga ljuga!
Tåget kom i tid till Örebro och jag gjorde ett kort besök på Världsbutiken, där jag aldrig lyckats tajma in öppet tiderna förut, checkade sen in på hotellet och efter det vidare till conventum där halva våran crew redan var i full gång med att sätta ihop vårat mässpaket.
Eftersom dom var så duktiga på det så la jag störst vikt vid att, antingen titta på eller att glida runt och kolla på dom andra som var där...

När insläppet började vid 16 tiden fick jag till min stora lycka se ett ganska stort antal kända ansikten från all over landet och roligast var nog att min kongressfest-kavaljer var där! Ganska otippat =)
Kvällen började rätt lungt med en trollkarl illutionist och efter det sjöng Evelina Sewerin några låtar... båda var jättebra men kanske inte så fartfyllt som jag hade önskat.

Thomas Bodström var där för att prata lite på ett, som jag trodde, seminarium, det visade sig dock att det mer eller mindre var skittråkigt tal på ynka 15 minuter och hade han inte kommit förbi våran monter efter för att äta godis och då också ställt upp på att bli fotad hade jag nog dissat honom helt!

Efter lite matpaus och prylutdelning var det dags för en tjej som kallade sig Lizen att rappa.. jag var minst sagt skeptisk, men som vanligt är det bara att konstatera att det inte finns någon som helst logik i min musiksmak och jag är nöjd över att jag hann med att få en av hennes "skivor" som hon delade ut!
Kvällens huvudföreläsare hette Alexander Bengtsson och kom från EXPO, han pratade rätt länge, men var verkligen superbra, både det han sa och sättet han sa det på... är lite svag för fakta som levereras i en kombination av ironi och humor! Det är dock nått jag återkommer till om en stund :P

Efter honom blev det mer musik och den här gången av Daniel Karlsson, ni vet han från idol som hade en kaptensbindel på sig... Har väl egentligen missat honom lite under åren och inte haft så stor koll på vad han gjort sen idol, men även han var ju klockren i sitt framträdande!
Pratade även lite med honom uppe vid montrarna och han är verkligen en helt underbart härlig kille! Precis så som Idolerna bör vara enligt mig! Till skillnad från vissa andra som nog låtit karriären stiga lite åt huvudet... behövde kanske inte nämna några namn men det kommer nog att visa sig ändå ;)

Efter Daniel var det dags för kvällens höjdpunkt! BETNÉR!!!
Betnér är bara bäst! Betnér är bättre än allt! (T.o.m med marken!) Så galet snygg, så galet rolig, så galet ironisk och bäst av allt så har han så sjukt rätt i det (mesta) han säger!
Att försöka återge hans framträdade är helt omöjligt och det skulle bara bli en enda stor skändning, hoppas istället på att få ta del av bild, eller i "värsta fall" ljudupptagningarna, så kan jag dela med mig av det istället!

Vad som hände efter Betnér har jag inte så stor koll på, jag gick runt i ett lyckorus och istället för att kolla på Idol-Ola försökte jag vara delaktig i nerpackningen av våra grejjer.. det gick väl sådär :)
Som sista band uppträdde Mimikry och jag missade större delen av deras framträdande med.. jag hade fått vad jag kom dit för och befann mig ett långvarigt stirr, som dock avbröts när galan helt plötsligt var över och folk vällde ut från kongresshallen.

Jag hängde på vidare mot stan och krogen, men då är vi inne på fritiden och det är en helt annan historia som kanske kommer lite senare =)

God morgon!

Idag är det full fart här hemma :)
Gick upp kl 9 och har redan packat klart (sånär som på att lägga sakerna i väskan, jag har nämligen inte kunnat bestämma vilken jag ska ha ännu!), ätit frukost och hunnit med att läsa lite blogg!

Måste åka med tåget som går kl 13 för att hinna checka in på hotellet innan jag ska till Conventum och ingå tvångsäktenskap med Betnér! Ska ringa till och meddela vilken tid jag kommer vara där också eftersom den som bokade inte visste vad jag hade tänkt mig...
Sist jag bodde på det här hotellet var jag den enda som skulle åka tidigt på morgonen och därför dukade dom upp frukosten tidigare än vanligt och jag hade en hel hotell frukost för mig själv =)

Hur som helst.. jag ska kolla igenom några fler bloggar nu innan det är dags att börja göra mig klar.. har ingen lust att stressa idag eftersom jag har nervös symptom ändå så det räcker ändå :P

Så om jag inte tittar in nått mer önskar jag er alla en trevlig lördag!

Födelsedag

Om man är dödligt trött så blir man faktiskt inte piggare av att dricka vin och äta en massa god mat och fika, ändå är det sånt man helt enkelt får offra sig och göra när det är en födelsedag som skall firas!
Trodde att jag skulle få träffa Bror idag, men oj så fel jag hade... han hade varit in som hastigast för att berätta för syster att han inte hade tid att stanna och så åkte han sina typ... 30(!) mil hem igen! :S




Under kvällen har familjen faktiskt lyckats komma till ett beslut om hur det ska bli med Örebro resorna imorgon... alla hade nämligen tänkt att dom skulle åka dit och Far envisades med att säga att han minsan tänkte åka kl 9, någont som ingen annan verkade tycka var en sådär jättekul idé och efter lite dividerande fram och tillbaka kom far på att han nog inte behövde åka alls!
Kvar att komma överens var alltså jag och Nea, vilket vi såklart inte lyckades med eftersom hon tyckte att jag skulle köra sillbilen hem på söndag, en uppgift som jag såklart inte åtog mig, dels av princip skäl, men också för att jag ju inte har en aning om vad som händer varken på natten efter jobbet eller på söndagen. Det är korkat att ta en massa onödiga risker ;)

Slutresultatet av våra förhandligar blev alltså att inget blev som det var tänkt och jag måste leta på ett lämpligt tåg att åka med istället... =)

Nu ska jag hur som helst sova! Packa får jag göra imorgon förmiddag, jag tyar helt enkelt inte det ikväll...
God natt!


Frusen

Har varit så trött på jobbet idag... så väldigt trött... trött och frusen!
Ska hur som helst fira LillNea idag så jag ska snart gå och ta en varm dusch, det borde pigga upp lite :)
Efter det har jag lite småpyssel kvar att fixa med presenten, är som så ofta nu för tiden ute i sista minuten och ska försöka fixa nått snyggt, haha! vi får se hur det går med den saken :)

Måste också försöka hinna med att börja packa idag... ska iofs inte vara i Örebro förens imånn em men om jag har otur måste jag ta tåget och jag har inte kollat upp tiderna ännu.
Jag orkar inte stressa nu... orkar inte försöka stressa... orkar inte ens tänka!

bye bye Belle

Idag kom söta B och hälsade på oss på jobbet.. för att berätta att hon lämnar oss och med sig tänker hon ta en bit av mitt hjärta :(

Hoppas du får en underbar semester och lycka till med att försöka få ett nytt jobb med referenserna du fick ;)

Själavård

Är just vad jag ska ägna mig åt ikväll.
Jag ska lägga mig tidigt (läs; nu!), möjligen läser jag en liten stund men jag ska inte ligga och fundera, än mindre grubbla!

Hoppas att du haft en bra dag! Sov gott =)

Förfall

Den här lilla stugan finns i samma område som våran sommarstuga, tyvärr är nog underhållet lite eftersatt på denna och det känns som sånt slöseri!

Vill ha fler sånna här dagar...


Facebook följtongen...

Idag fungerade det helt plötsligt att bli vän med folk och svara på saker på datorn här hemma, utan att jag gjort nånting... konstigt! på ett bra sätt :)

I guard it with my life!

Idag fick jag mitt armband! Det som skall föra mig och Betnér samman...
Wiiieee!!!!

Karlstad

Det blev en lång dag idag!
Gick upp kl 5 för att åka med det tidiga tåget till Örebro där "chefen" hämtade mig för vidare färd mot Karlstad och inte förens kl 18 var jag hemma igen!
Är riktigt trött nu, men det har varit en rolig dag och som vanligt är "världen väldigt liten" när det kommer till den landsomfattande brasch jag jobbar i, det först som hände när vi landat på mötesplatsen i Karlstad var nämligen att hemmafolket dök upp :) Märkligt värre, men väldigt trevligt!

Även på tåget hem stötte jag ihop med en kändis som jag träffade första gången jag var på utbildning i Stockholm! Jag betalade resan med ett leende och efter en stund kom hon tillbaka och vi hann prata en liten stund innan plikten åter kallade och jag fick kämpa mot sömnen i min ensamhet.

Känner mig glad och väldigt peppad inför lördagen efter att jag fått en (liten) dagsdos av mina guldklimpar från Värmland och nu hoppas jag bara att det löser sig med efteraktiviterna så man får njuta lite extra länge av att ha förmånen med övernattning i Örebro :P

Sårvård, lektion 1

Man måste förstå att för varje gång man petar bort skorpan på ett sår, så tar det aningens längre tid för såret att läka, om det någonsin gör det...

Man måste också förstå att om man inte låter såret läka ifred så kommer det att bli ett ärr.
På ärr hjälper det inte att lappa med plåster...



Laddar

Har kommit hem från jobbet, kollat på Grey's och nu sitter jag och laddar inför morgondagen! Ska bli spännande att se vad det är jag blir ivägdragen på den här gången =)

Hade ganska många inlägg på bloggkoll nu när jag loggade in och till min stora lycka har min 'godisblogg' blivit flitigt uppdaterad under kvällen! Så jag har fullt upp med att komma ifatt nu... Me like :)

Hur har din dag varit?

Snabb utbildad...

Det blev lite jobb här på morgonen iaf!
Har fått en snabbutbildning i hur en valberedning ska arbeta och nu har jag minst sagt en del att, för det först, lära om (=svårt), för det andra, lära ut till andra så att dom kan lära om (=ännu svårare)!

Nåja, det är bara att sätta igång med att fundera på hur jag ska lägga upp det här för att hinna klart i tid! för som den ordningsmänniskan jag är så måste det funka!
Rätt ska vara rätt,  då blir det "rättvist" =)

God morgon!

Har tagit med mig frukosten till datorn och njuter av nattens och (den ännu tidigare) morgonens blogginlägg :)
Idag ska jag bara lata mig på förmiddagen för att sen börja jobba kl 14.

Måste fixa nått ätbart att ta med mig till jobbet och förbereda lite inför imorgon då jag ska få åka till mitt favorit land, Värmland!
"Chefen" ringde igår och frågade om jag hade tid att vara med på ett "jippo" och jag svarade ja utan att egentligen ta reda på vad jag skulle göra, så nu har jag börjat fantisera ihop olika trauman som jag kan tänkas utsättas för under dagen! Har iaf bestämt mig för att inte fråga nått mer innan jag blir upphämtad i Örebro för då är det för sent att backa ur =) personlig utveckling.nu?

På tal om utvecklings projektet så glömde jag ju berätta hur det gick på förskolan igår!
Vi kom dit vid 9 tiden på morgonen och då var alla barn på väg ut tillsammans med några ur personalen... jag har aldrig varit på nått dagis förut (med undantag för en prao-vecka i ett dagiskök) så det är tur att jag istället har lite stallvana och ändå vet hur man bommar igen div. grindar och andra inhängningsanordningar ;)

Som sagt, barnen var på väg ut och dom flesta av dom stog därför mer eller mindre påklädda direkt innanför dörren och tillsammans lyckades dom nog representera varenda sinnestämmning som finns.

Den första stackars tjejen jag höll på att snubbla över stog fullt påklädd med en gul väst som grädden på moset och såg i det närmaste apatisk ut.
Det är en ganska vanligt förekommande syn när jag närmar mig små barn och som reglel brukar det efterförljas av en fruktansvärd gråtattck (dock inte denna gång!).
Lite senare kom en liten kille rultandes, även han med två ton kläder och jag bestämde mig för att koncentrera mig på dessa två sötnosar, dom andra vilddjuren som klättrade på väggarna, hängde i tak kronan (gjord av pärlor) eller som skrek rakt ut gav mig känningar av att ett panikångest anfall kom smygande och jag försökte undvika att se personalen i ögonen för att dom inte skulle se min stirriga blick.

Till slut hade vi iaf nått avdelningens skyddsrum, förlåt personalrum, och jag ramlade ihop i soffan och kunde sakta men säkert känna att både pulsen och andningen började återgå till det normala.
Då hade jag dock inte tänkt så långt som att jag skulle bli tvungen att ta mig ut därifrån en och en halv timme senare...

God natt!

Snart dags att sova igen... i morgon har jag sovmorgon för att jag jobbar kväll, ganska skönt att inte behöva stressa iväg på morgonen och direkt när jag kommer hem får jag göra en kopp te, kura in mig i en filt och titta på ett avsnitt av Grey's! Perfekt avkoppling när man kommer hem efter ett skift =)

Ska kolla lite på tågtider nu innan jag lägger mig, det börjar bli dags att fara omkring lite nu igen! Det ska bli kul, nu va det ju ett tag sen och det känns välkommet med lite nya avbrott från allt det vanliga!


Sov gott! :)


Design

Jag går ju runt här hemma och drömmer drömmar om ett nytt badrum, så mycket att jag ibland bli förvånad när jag kikar in där och det inte alls är så underbart fint som jag inbillar mig...
Hur som helst så efterlyste jag ju inspirationstips och komma igång hjälp tidigare... och vilken hjälp jag har fått!! :O

Idag kom nämligen den andra omgången med ännu ett kanon fint ritningsförslag från underbart snälla husdrömmen!
Har ju tänkt att jag inte ska gå händelserna i förväg genom att börja med att lägga upp bilderna på hur det kan komma att se ut när det är klart, men nu kliar det i fingrarna och snart kan jag inte hålla mig längre =)

Mitt dagsverke

Igår fick jag min nya sadel till cykeln, så nu kan jag fara omkring utan att bli blöt i baken =)  Det var tur det, för jag var lite långsam i morse och hade aldrig hunnit gå fram till sektionen!
Har fått en hel del gjort idag, dock inte mycket av det jag skulle göra från början... men det gör inget känns det som.
Jag och min jobbmamma har varit till Lådan (där alla ni som bor i Örebro vet att det är så billigt) och shoppat piff till vårat nya väntrum!
Det slutade med att väntrummet är så fint att ingen vill sitta inne på kontoret längre =)

Förutom lyckad shopping har det även löst mig helgens jobb!
Det blir övernattning i Örebro och jag kan själv välja vilka tider jag vill åka dit och hem.. är så glad för det, jag hade nästan deppat ihop helt över det här och var beredd att avstå min date med Betnér (då förstår ni kanske hur hopplöst det kändes!!)
Det betyder också att jag hinner med en fika på stan innan jag åker hem på söndag om det skulle bli tvunget ;)

Ja... detta (och faktiskt en hel del annat) är vad jag har pysslat med hittills idag, nu återstår att stryka kläder till jobbet imånn, fixa lite mat och vänta in dagens avsnitt av desperata =)

Jag har lagat facebook!! typ...

Tjuvade datorn på sektionen lite och kollade hur FB sidan så ut här och den så ut som följer... precis om den ska! ALLT fungerade!!! jag kan bekräfta vänförfrågningar, svara på både mail och wall inlägg... mycket märkligt =)

och jag är helt säker på att det är flikarna som spökar hemma på dator... (att jag har samma flikar här skiter jag i!)

Vad är det då som är fel?!?!


Kvällen...

Det blev en riktigt långpromenad med mamma ikväll, underbart! Jag skulle kunnat gå hur långt som helst tror jag och jag kände mig som dom där batteridrivna hundarna dom visar upp i små lådor på marken, när dom står med nosen mot kanten och bara fortätter att försöka ta sig fram :)

Ska alldeles strax bädda ner mig och läsa lite i min kvinnligt/manligt bok, den ska vara utläst till på torsdag morgon :S Har läst ungefär halva och tyvärr jamsar det vidare med en massa exempel från förskola och skola... det känns som att man fattat poängen vid det här laget, barn lär sig tidigt hur dom förvantas vara... Nu vill jag läsa om hur vuxna uppför sig (troligtvis ungefär lika som förskolebarnen)!

Imorgon ska jag jobba en heldag på sektionen och jag börjar kl 8 med att samla ihop lite saker och möta upp en kollega, för att sen åka vidare till en, ja just det, förskola!  Gud vare med mig ;)

Vatten, igen



Snickaren

Idag har det blivit bestämt att en snickare (troligtvis) kommer hit nästa vecka för att titta på badrummet och lämna ett kostnadsförslag på arbetet!
Han var för övrigt med och gav råd inför köpet av borgen, så det ska bli kul att visa vad som hänt under åren!
Det ska bli spännande att höra vad han har att säga om mina planer på att sätta in ett mindre fönster och framförallt ska det bli kul att få höra hur mycket extra det skulle kosta att göra det... så jag vet om jag kan drömma vidare eller om det är dags att tänka om!

Ska nog ta mig en tur förbi bygglagret och kolla upp priskillnaden på själva fönstret.. gissar att det lilla kan bli väldigt dyrt om jag har sån otur att det måste special beställas.

Har sån lust att börja tömma och riva därinne men det är nog ingen bra idé med tanke på att arbetet med största säkerhet inte kommer påbörjas förens i Januari och riktigt så länge vet jag inte om jag har lust att leva med en (ny) byggarbetsplats i huset! =)

Ut med det gamla!

In med en massa nytt?? :P

Idag kom jag på ett ställe som jag inte rensat i nån gång hittills! Garderoben med gardiner, dukar och sängkläder.
Har sorterat ut en hel del gamla gardiner som aldrig kommer att bli använda och  några dukar som inte längre passar i köket!
Ska ta med mig allting hem till mamma ikväll och se om det nått som hon vill ha innan jag gör mig av med det :)

Tänk att det kan kännas så skönt att göra sig av med gammalt crap som bara ligger och tar upp plats!

Promenad

Det är verkligen jättetråkigt väder idag och jag har bestämt mig för att flytta fram promenaden till ikväll, då kan jag få sällskap av mamma och det gör ju att det inte känns lika tungt att ge sig ut!
Hoppas bara att det inte blir regn... har sett att det duggat lite under dagen :( Fast å andra sidan så har ju även regnet sina fördelar...

Jag ger upp!

Nu har jag kämpat i flera veckor känns det som, men den där förbannade facebook sidan vill ju inte fungera!
Meningen med att ha den va ju att det skulle vara enkelt att skriva till en massa folk utan att behöva krångla med kontaktlistan på mailen!

Jag blir så trött! Detta är inte vad jag behöver just nu...


Grått

God morgon!
Vaknade före klockan larmade även idag =) tyvärr bara för att se ut på en regntung himmel, som inte alls lockar till någon promenad.
Är så glad att jag tog mig ut till stugan igår istället för att bara vara hemma och städa! Det kan jag göra idag...

Tänker även se till att titta på dagens avsnitt av 'våra bästa år', det går långt mellan varven nu, haha!!

För övrigt går jag och funderar på hur jag ska göra med galan, den är (redan!!) nu på lördag och jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra med boendet... Är lite inne på att ta in på hotell, men det skulle vara trevligare om jag fick skåningen med mig på det! Att bo ensam på hotell är verkligen ingen höjdare, det har jag gjort så det räcker och blir över :O

Sommarstugan

The way you see it...

I somras la jag in en bild på badet från min synvinkel på sommaren!
Det här är vad man ser av våran sommarstuga från badplatsen... Båthuset närmast är inte vårat, utan bara huset som skymtar lite bakom!
Neranför våran stuga ligger bryggan på stenhögen som går ut i vattnet och när jag badar så simmar jag rakt ut ungefär så långt som man kan se på bilden, där brukar mina tvångstankar om att bli överkörd av en båt eller anfallen av en gammelgädda sätta igång och jag panikplaskar tillbaka in mot land!

Ahh.... Svensk sommar =)

Barr

Ännu en "knäppa utan att titta" bild (den sista) också tagen med pappas objektiv! Trodde nästan att tallbarren skulle peta mig i ögonen när jag micklade med den här bilden och jag bara måste lära mig att hantera (både kameran och) objektivet! Det tänker jag dock göra inne i värmen, eller åtminstonde med vantar på mig :)

Nått jag inte visste...

Det här är en av bilderna som jag tog med pappas objektiv, det är lite av en "knäppa utan att titta" bild för att kolla hur långt bort jag kunde fota... jag la in alla bilder i datorn och började kolla igenom lite snabbt för att se vad jag skulle spara och inte och precis när jag skulle radera den här bilden fick jag se husen som syns lite till höger på bilden!

Våran sommarstuga har funnits i släkten ända sen jag va bebis men jag aldrig förut vetat att dom där husen låg där!!! :S Mycket märkligt! men lite roligt att se sånt man inte kan se "på riktigt"!


Filmen

Ända sen jag klev ut från bion har jag funderat över vad jag ska skriva om filmen.. jag är inte så bra på att betygsätta varken filmer eller böcker eftersom jag alltid relaterar till mina egna känslor när jag ser på film eller läser och det är ju lite svårt att förmedla vad betyget grundas på då. =)

Men känslan för dagen är iaf att SATC fungerade lite som en feelgood film för mig, tack vare dom fyra totalt olika karaktärerna finns ju fyra små berättelser att leva sig in i! Me love!!!
Kommer absolut att se den här filmen (om och om) igen och jag önskar att jag sett den på en större biograf... kan tyvärr inte komma med nått bättre för tillfället... jag håller nog fortfarande på att gå igenom filmen i huvet :)

Betyg: 4 av 5
Ingen gåshud så helhetskänslan drar ner betyget lite...


Bio!

Nu ska jag göra mig klar och bege mig till bion! Är fortfarande alldeles rosig om kinderna efter den uppfriskande promenaden och den varma duschen när jag kom hem :)

Återkommer senare ikväll med den utovade rapporteringen :)

Och just det... Cecil Baby! jag tror att jag såg Tuddagalumpans mamma häromdagen :O Isf verkade hon må toppen och gick på som bara den =) Blev så glad av att se det och hon tittade på mig som att hon kände igen mig så det bara måste varit hon...

Banankaka

Det är lite nervöst att bjuda någon på sånt man gjort efter ett recept man fått av personen i fråga, i min familj finns det ständigt återkommande internskämtet om när mamma blev bjuden på tacopaj som var gjord efter "hennes eget recept", den gången klarade inte kära mor att hålla masken och jag skulle betala bra för att ha fått se hennes min när hon serverades =)

Hur som helst, jag bakade iaf banankaka idag efter mammas recept och denna gång tror jag att det blev mer lyckat!


Luftad

Husmor började rätt bra med att tvätta och plocka undan en massa saker som legat utspridda, men likt tidagre dagar dök det ganska snart upp en ursäkt för att inte behöva fortsätta... Efter att ha pratat med min mor bestämdes det att jag skulle hälsa på ute vid sommartugan och jag tyckte att det skulle vara passande att ta med nått nybakat till kaffet!
Under tiden som kakan stog i ugnen togs dock damsugaren ut på en liten åktur och åtminstonde övervåningen hanns med innan fika korgen skulle packas!

Har inte varit ut till stugan nått sen i somras vilket jag ångrar lite... det är ju så mysigt!!! Man blir verkligen både gladare och piggare av att få lite frisk luft =)
Satt ute med en filt omkring mig och fikade innan jag gav mig ut på en liten promenad med kameran.
Pappa hade tagit med lite objektiv och grejjer som han tyckte att jag skulle prova, men det var lite för kallt för att stå stilla ut och försöka lära sig.
Hade även tänkt att testa lite olika slutar- och bländar tider eftersom pappa så lägligt hade tänt eld i vedspisen, eld känns som ett ganska tacksamt motiv att provfota eftersom tom jag ser skillnade i hur lågrna och ljuset fångas upp!
Vad jag däremot kunde ha räknat med var ju att jag, som vanligt, skulle köra fast på nått och därför borde haft instruktionsboken med så att far kunde visa, det hade jag ju så klart inte och därför kunde han inte heller visa hur jag ändrade alla inställningar :(

Ska iaf försöka få upp lite bilder så fort jag har kollat igenom dom ordentligt!

Söndag

Vaknade av mig själv vid 9 tiden idag och jag måste säga att jag är ganska nöjd med det! Det bästa med att slippa bli väckt av larmet är att man är utsövd på riktigt och det är en väldigt bra start på dagen :)

Var egenltigen bortbjuden på middag idag men det var en av dom planerna som ändrades igår, nu har jag dock kommit på att det nog är ganska bra att det blev flyttat... middagen skulle ju ha varit frammåt kvällen och det betyder att jag varit dubbelbokad utan att jag själv tänkt på det!
Ikväll ska jag ju nämligen gå på bio här istaden eftersom det är 'Sex and the city' som visas! Den börjar kl 19 och det hade ju inte gått om jag skulle sitta på en middag :P

Nån i närheten av staden som vill följa med?

Trodde jag inte att det skulle lösa sig så fort jag vaknade idag? ;)
Dom andra ändrade planerna som jag ännu inte hittat nån lösning på kanske helt enkelt får glömmas bort och stoppas in i "vad som kunde ha blivit"-minnet. Jag får helt enkelt försöka lura i mig själv att det är ödet eller nått :S

För övrigt måste jag komma på ett bra sätt att lura fram husmor idag, hon har verkligen slarvat med sina sysslor på sista tiden! så idag ska jag se till att hon fixar både städningen, tvätten och mat på bordet!

Vad ska du göra idag?

Läggdags

Har inte varit så energisk idag, som ni kanske märkt... haha!!
En hel del planer, eller i vissa fall förutsättningar, har blivit ändrade under dagen, dom flesta.. eller ja.. rättare sagt alla, till det något sämre.
Det är lite trist och jag funderar så det knakar för att komma på bra alternativ, men det har inte gått så värst bra... men vem vet? kanske vaknar jag imorgon och har alla lösningar =)

Har föresten börjat läsa lite i läxboken 'det finns en säskilld plats i helvet för kvinnor inte hjälper varandra" men det går lite segt även om det är intressant!
Början av boken (och jag hoppas verkligen att det bara är början!) handlar mycket om hur vi agerar tillsammans med barn från ett kvinnligt/manligt perspektiv.
Där finns en hel del tänkvärda observationer från skolans/förskolans värld!
Men tyvärr står det också att läsa att personalen som varit med själva säger att de aldrig skulle erkänt eller trott på att dom förhöll sig gentimot barnen på det viset som studen visar, om det inte fanns dokumenterat...
Det dämpar mitt ögonblicks korta infall att föra upp dessa frågor på branchträffar, tyvärr.

Nåja... nu ska iaf jag ta min bok och bädda ner mig! God natt!


Nått jag aldrig trodde att jag skulle säga...

Men jag tycker faktiskt inte att det gör något att jag inte får se nått mer av Rafael på lördagkvällarna :O

Helg!

Lördag eftermiddag och nu är det äntligen helg för mig med =)
Ikväll blir det tv soffan, ska se 'stjärnor på is' och om jag orkar vara vaken blir det kanske en Beck film efter det, har inget planerat till imånn så det ska bli mysigt att kunna vara uppe utan att behöva tänka på morgondagens måsten...

Gissar att jag har massor med inlägg som ligger och väntar under bloggkoll vid det här laget, så nu ska jag sätta igång att läsa lite!!!

Vad har du för dig idag?

Skimmer?


Hemma!

Har varit en bra jobb dag.. jag var på ensam humör och antingen är folk bara så grymt trötta på mig att dom inte orkar med mig (men att jag inte märker det i vanliga fall) eller så gick nog mina 'lämna mig ifred' signaler fram.
Att bli lämnad ifred när man är folkilsken betyder att man genast blir på lite bättre humör och då orkar man ju helt plötsligt med folk (i små doser) igen och så va det idag!

Jag var mitt trevligaste hela dagen, utom när jag tyckte att dagens (och gårdagens) snackis gick för långt... det finns en gräns för hur måga kommentarer man orkar höra om att man har röda byxor istället för svarta =) well well.. det är nog färdigpratat om den saken nu! hehe!!

Bara ett skift kvar.. sen blir det helg för mig :)

Har föresten kollat lite på idol, hann se Robin och nån mer innan jag gick hem, men blev nog lite besviken idag igen, var hans briljans bara en engångsgrej?

Våren är inte så långt bort...


Mitt nya projekt


Önskar att jag var lite av en trollkarl och kunde säga att jag tänkt gör en guldskimmrande väggmålning av detta, tyvärr kan jag inte göra det, utan istället får jag säga som det är...

Jag har fått anledning att tro att jag faktiskt inte har en aning om hur stor tomt jag har och om det är som jag börjar misstänka, att den är större än jag trott så känns det vettigt att ta reda på det nu innan jag får nya grannar... det räcker med att jag platsar i outsiders, jag behöver inte vara med i grannfejden också! :S
Nu ska jag alltså klippa till jättefina snören som överens stämmer med måtten på tomtkartan som jag så lägligt hittade när jag städade i tidningstället, därefter ska jag ge mig ut på mina ägor och leka följa snöret för att då se vart jag hamnar! Spännande :)

God morgon!

Idag är det fredag igen... det betyder självklart att jag ska jobba kväll :( och så kommer jag missa idol... igen.
Det är iaf skönt att tänka på att det bara är ett lördagspass kvar, i morgon, och sen har jag två lediga helger =) Vilka jag tror kommer blir väldigt trevliga!

Känner mig pigg idag! det gjorde nog inget att jag sov på soffan, jag somnade i vanlig tid ändå och om jag har tur så har jag kommit ifatt lite :)
Ska snart gå och ta en dusch och göra mig klar så jag får lite tid till annat också, laga mat tex :S det blev ju inte gjort igår (heller), så idag har jag ingen mat att ta med till jobbet om jag inte skärper till mig.

Hur är det med dig idag?

HA!

När blogg.se gjorde om sin startsida (till en mindre bra enligt mig) så tappade jag bort en mycket inspirerande och rolig blogg... tänkte att jag skulle kunna hitta den igen nu när dom återigen slumpar fram inlägg, men det visade sig var totalt lönslöst eftersom det är så få som slumpas fram varje gång och uppdateringen sker så sällan :(

Men idag kom jag på det (lite sent jag vet!) BLOGGKOLLs lista över bloggar i ordning efter hur många som prenumererar, det blev lite bläddrade men till slut fanns den där =) Mitt alldeles egna blogg godis :P

Wiiee!!


Vad säger ni andra...

Är det här Elis?

"Men jag vet inte vem du är. Jag tror bara att du kan upplevas som lite osäker och man bör vara försiktig med dig. Du är inte osäker på ett negativt sätt, utan mer skör men kanske ändå lite osäker med dig själv. Du vet säkert vem du är men du behöver människor runt om dig som stöttar och uppmuntrar. Du har ett behov av att ha människor runt om dig som står dig nära. Du verkar inte vara mkt för ytliga kontakter eller relationer eftersom du behöver trygghet."

Hösten sätter sina spår

Det känns inte alls som det var länge sen jag var ute i trädgården och plockade körsbär direkt från trädet! Nu finns snart bara grenverket kvar och det är nog bara att inse att vinterna faktist är på väg...

Reserverad?

Fick denna kommentaren idag...

"Detta vet jag om dig:

Du är ca 26 år, kanske är ditt namn Elis. Sen kan jag analysera dig om jag vill. Men det tar vi en annan gång.
Du är iaf intressant, och väldigt privat."

Jo, jag kan nog vara ganska privat... men nu börjar jag fundera på om jag är mer privat än vad själv vet om, eftersom jag tyckt att jag lämnar ut mig ganska mycket i bloggen! Kanske är det för att några av er vet vem jag är och att jag lägger nivån utifrån det?

Är jag för privat?

Har tidigare bestämt mig för att inte ha någon "frågestund" i bloggen, men är det något som önskas?
Självklart får ni fråga saker när som helst, det skulle faktiskt bli spännande att se vad jag vågar svara på ;)

Osäker

Jag börjar tvivla på att jag orkar ta mig ända fram den här gången...

Trött

Det märks verkligen att jag sovit alldeles för få timmar inatt :S
Sitter och gäspar så att käkarna snart hoppar ur led, men jag vill inte sova! har så mycket jag borde göra... laga mat, städa och läsa läxboken som ska vara gjort till nästa vecka!

Får göra lite mellanmål och ta med det och boken in till soffan och se hur det slutar!
Återkommer när jag vaknat igen.. öhmm... när jag läst klar menar jag ;)

Tack...

..för alla underbart snälla och uppmuntrande kommentarer jag fått idag! Både dom på bloggen och dom jag fått i det som kallas verkligheten!

Allt det har gjort mig så glad idag att jag faktiskt tänker bjuda på en kram!


Få det lov att vara en kopp kaffe?


Mer vatten...



BIO!

Har precis kommit hem från bion! Var och såg 'Rallybrudar' tillsammans med pappa och samtliga medlemar i från rallyklubben,  hehe!!
 Idag var salongen fullsatt här i staden vilket inte hör till vanligheterna... men det är kul! det blir lite roligare då än om man sitter 14 stycken där och glor =)

Har dock bara en kort paus från i allt det kulturella eftersom Grey's börjar om fem minuter, det vill jag INTE missa så det är bara att skynda till tv soffan!!!

Vatten


Är gräset grönare på andra sidan?


Jefla Facebook!

Efter att ha varit ovänner länge kom vi till slut ganska bra överens, jag och ansiktsboken! Tills för nångon dag sen då våran vänskap tydligen  bara works one way... Jag kan ju inte göra nånting på den där förbannade sidan! Det går inte att varken godkänna eller neka vänförfrågningar, inte ändra språk eller ignorera all skit som folk öser runt på den där sidan! Jag kan inte skriva wall to wall konversationer, skicka mail eller få upp listan över mina vänner...

Vad är den då bra till?


Lite sent...

Men nu ska jag iaf ge mig iväg på den där promenaden innan jag kommer på nått mer som hindrar mig!

Kunde ju föresten handla på coop när jag va till La i måndags, så idag har jag ätit kokosyoughurt till mellanmål och det är så gott att man får dåligt samvete av det! Som att äta godis till frukost typ =)

God morgon!

Idag har jag en riktig ledig dag utan att jag behöver jobba en endaste timme =)
Nu är det blogg läsning och frukost som gäller och efter det ska jag försäka ta mig ut på en promenad, hade ju tänkt fixa lite trädgården också men det återstår att se hur det blir med den saken... jag vet att jag gillar att vara ute i höstluften och pyssla inför vinterna men det är sååå svårt att komma igång!

Vad ska du göra idag?

Desperata vs Grey's

Tittar du på någon av, eller kanske båda dessa serierna? Vilken är isf din favorit?


Om det ändå va så enkelt...

Jag har alltid tyckt om ordspråk och dikter och jag faschineras av dom som har förmågan att leka med ord eller som med bara några få meningar kan fånga in en stor känsla.
Idag hörde jag ett för mig helt nytt ordspråk och jag har funderat en hel del kring det idag...

Är det sant att man dör då minnerna försvinner, och inte när hjärtat slutar slå?

Kanske är jag aningens yrkes skadad, men jag kan inte låta bli att se det som mer av en sanning än ett vackert ordspråk... 

Elis 25 år

Det börjar ju på att vara ett tag sen jag fyllde 25... ett och ett halvt år närmare bestämt! men först igår kom jag mig för med att köpa ett smycke för ett presentkort som jag fick då det begav sig!
Bestämde redan när jag fick presentkortet för att jag skulle köpa ett halsband i guld efterom jag inte har nått annat än jättetunna kedjor med små hängen och ända sen dess har jag haft en bild av hur mitt halsband skulle se ut, men tyvärr har jag inte kunnat få tag på just ett sånt som jag drömmer om...

Hittade iaf ett annat halsband som ska användas utan hänge, en tvinnad kedja med små pluttar på, och nu har jag ungefär en månad på mig att känna efter om jag tror att jag kan trivas med det...


6½ timme

Nu har det gått 6½ timme sen jag messade iväg mobilinlägget och än har ingenting dykt upp.. Vad trött jag blir :(

Dagen

Egentligen är jag ju ledig idag, men eftersom det är tisdag betyder det att jag ska jobba några timmar på sektionen, så om ett litet tag ska jag göra klart det sista här hemma och sen promenera dit i det vackra vädret!
Känner mig lite trött och slö idag så det kommer nog inte skada att få några minuters frisk luft innan jag stänger in på kontoret =)

Klassträff

För några veckor sen fick jag hem en inbjudan till klassträff med alla avslutningsklasser från det året jag slutade högstadiet.
Festen arrangeras genom barabamba och idag var jag in och kollade hur många som anmält sig, vilket visade sig vara 0st.
Ganska många hade dock fyllt i att dom vill gå men ännu inte var anmälda.. jag jobbar (såklart) den helgen och är lite osäker på om jag vill ta semester när jag inte vet vad det blir av det spektaklet... är ju för tillfället lite rädd om mina dagar då det finns nått annat som jag skullle vilja använda dom till =)

Har du varit på någon klassträff och hur tyckte du att det va?

Mobilblogga

Efter att ha fått förklarat för mig ännu en gång hur det fungerar att mobilblogga ska jag testa igen tänkte jag... har provat två gånger förut och det blir bara fel! Även fast jag gjort precis som alla andra säger att man ska göra, vilket också stämmer med det som står på info sidorna... Få se om det kommer fram idag annars utlyser jag nog blogg.se som segrere i den här duellen och drar mig tillbaka för att slicka mina sår :(


Mormor pikar...

Mormor o morfar sitter och berättar om hur det var förr i tiden när mormor plötsligt spänner ögonen i mig och säger:

- Då var det inte ovanligt att man hade 10 ungar.. DET DU, Elis!!!!

En bra dag!

Idag har det varit en jättebra dag känns det som :)
Gjorde mitt första besök på Tha store efter att dom byggt om och jag tycker att det blev kanonbra! Däremot har dom sabbat mitt gåsystem, så nu kommer jag få träna några gånger på hur man bästa går för att kunna scanna av alla hyllor utan att behöva springa fram och tillbaka. Det ska sannerligen bli en trevlig form av övningskörning =)

Därefter blev det frissan och jag känner mig nöjd med mitt beslut om en mindre förändring uppe på skalpen! Iofs känner jag mig allt som oftast nöjd när jag går därifrån... problemen uppstår först när det är dags för mig att på egen hand försöka göra något som påminner om en frisyr...
Har iaf köpt ett svindyrt sprayvax som dammar (?) extremt mycket så hur skulle jag kunna misslyckas???

Efter lite planlös shopping (där jag lyckades hålla inköpen på en minimal nivå!!!) blev det fikamiddag och jag åt nått grillat bröd med fyllning som jag inte vet vad det heter (det verkade inte heller tjejen i kassan göra...) innan det var dags att bege sig till mormor o morfar för att fika (ja, igen!) och vara lite social! Det blir tyvärr alldeles för sällan... vilket morfar lite fint påpekade genom att informera om att jag var välkommen dit även om jag inte är nyklippt :)

Hur har din dag varit?

En liten kris!

I morse rasade verkligen en liten bit av mitt liv samman... efter att ha duschat och gjort mig klar hade jag omsorgsfullt gjort iordning en extra god frukost efterom jag är ledig och hinner njuta lite mer av den... Krisen uppdagades när jag dukat upp allting inne vid tvn och slår på 3an för att se morgonavsninttet av 'våra bästa år'.
Till min stora skräck ser jag att det är ett helt annat program och jag börjar genast ana att nått inte står rätt till och letar förtvivlat fram dagens tv tablå och vad får jag se...

Ny sändningstid!!!!

Kan dom verkligen göra så bara hur som helst?
Istället för att visa reprisen strax före tio så är den nu kl 7 på morgonen :O Det här känns som en så omfattande katastrof att jag faktist överväger att skicka ett argt mail till 3an och ställa dom lite mot väggen... alternativt ta till det tunga artilleriet och gå direkt till aftonbladet och rasa lite :(

Stackars mig!


Avkoppling

Idag efter jobbet tog jag en liten skogspromenad, det är verkligen nått jag måste börja göra mera! Det är ju hur mysigt som helst... och med tanke på att skogen börjar ungefär vid min brevlåda så är det nästan pinsamt att jag inte kommit mig för tidigare!

Älskar den här färgen!


Äntligen kan man pusta ut!

Helgen är över!

När alla andra känner av söndagsångesten sitter jag och njuter av att helgen äntligen är slut!

Ser fram mot min lediga dag i morgon som jag kommer att spendera i La med klippning och besök både på Tha store och hos mormor o morfar =)

  

För en gång skull behöver jag inte åka ensam heller! Jag har nämligen lyckats övertala Nea att följa med mig och nu har jag kommit på att jag ska försöka lura henne till att servera mig en latte under tiden som jag sliter hårt med att bli ompysslad hos frissan :D

  

Det kan väl ändå inte vara för mycket begärt? ;)


Ovant

Idag blev saknaden så mycket mer påtaglig än tidigare... Vet inte varför men helt plötsligt kände jag mig bara ensammast i världen och jag kan inte med bästa vilja bli kvitt känslan.
Det känns jättekonstigt och på gränsen till skrämmande!

Tänker på dom andra orden, dom som säger att det inte är så och försöker komma överens med mig själv om att våga lita på att det faktiskt är sanningar... det är ju faktiskt inte svårare än så... det är bara att våga lita på det som sägs.

När allt kommer omkring känns det heller inte lika tungt att veta att jag ska jobba imånn, den här hemmakvällen var precis vad jag behövde... har egentligen inte gjort nått alls och ändå har tiden flugit iväg för mig!
Har precis tömt en gigantisk temugg och börjar faktiskt längta efter att få sova... =)

Nu har jag bestämt mig

Både för att jag kommer gilla 'stjärnor på och is' och att jag tycker att Markus är bäst =)

Lördag

Det är så skönt att var hemma igen!
Man behöver inte ens kunna räkna för att hålla reda på dom lugna stunderna på hemmet :O

Ikväll blir det en hemma kväll med 'stjärnor på is' och tidigt sovning för min del och imorgon är det sista arbetspasset för den här gången!

Vad gör du idag?


Läggdags

Imorgon ringer väckarklockan strax före kl 6 så nu är det hög tid att ta kväll om jag ska vara någolunda pigg!

God natt!

Snällisar!

Vet ärligt talat inte om jag förtjänar att ha så många snälla människor "omkring" mig som jag tycker att jag haft den sista tiden!

Snälla ord, uppmuntrande ord, tröstande ord, ord som bevisar uppskattning och som om det inte var nog i kombination med presenter både i form av paket och inspirationstips!

Vill verkligen att alla ni ska förstå hur glad jag blir av det ni gör och hur mycket jag uppskattar det! hoppas jag nångång får möjlighet att ge lika mycket tillbaka!

Mer Idol

Ska man lita på vad som står på Aftonbladet (och det ska man väl?) så ligger Robin rätt illa till ikväll...

It's a sign!

På dom tre kvällarna jag jobbat på nya avdelnignen har samma märkliga sak hänt två gånger, helt oberonde av varandra.
Jag börjar fundera över om min blotta närvaro på jobbet får människorna att göra saker som egentligen borde vara fysiskt omöjliga och om det på något vis är ett tecken på att jag borde hålla mig därifrån!


Idol

Ikväll är det visst idol igen... om det inte är allt för stimmigt på jobbet kanske tvn kan stå på i bakgrunden så jag får en chans att hinna se om Robin håller samma klass som förra veckan! Hoppas det =)
Eftersom Anna har lagat min blogg bjuder jag på en favorit i repris, denna gången utan den tråkiga länken!

Naturligt?


God morgon!

Så var det fredag igen... med mitt schema kommer man ifrån det där med att tycka att helgerna är det bästa med veckan :( idag ska jag nämligen jobba kväll igen, roliga helger jag har eller hur? förra veckan lörd o söndag kväll, denna veckan fredag och även fast lördag em är ledig så måste jag lägga mig tidigt för att gå upp och jobba på söndag... nästa helg då? fredag kväll igen, så klart.. BLÄ!

Nåväl, det är några timmar kvar och jag har inget annat planerat än att bara lata mig fram tills dess =)
Vad ska du göra idag?

Vissen

.

Tomteskägg!

Var ut på en liten promenad och gissa om jag blev glad när jag fick se ett litet tomteskägg hängades på en gren! Bilderna blev inte helt som jag hade tänkt mig men eftersom jag blev så glad så får ni se det iaf =)


I brist på solsken


Hur fungerar kameran egentligen?

Idag har jag tagit ut instruktionsboken till kameran ur plasten... rätt tråkigt att läsa och jag fattar som vanligt ingenting! Kan ingen bara berätta för mig istället?

Ny dag igen!

Ännu en härlig dag utan måsten och tider att passa!
Jag har blivit tillsagd att jag måste göra något roligt idag och att städning inte fick räknas som det... Hmm... VAD ska då göra??? =)

Jag är ju (inte) så smart!

Min blogg är trasig och jag gråter stora runda tårar över att jag inte kan lägga in t.ex. youtube klipp... Tack och lov kommer Anna till min räddning!

"
Ang. HTML... Ta tag i högra hörnet längst ner och dra... då kommer uppdateringen fram... Lycka till!"

Jag blir lika förvånad varje gång det är nått jag inte fattar med datorn, jag menar... jag är ju så duktig på IT ;)
Är för övrigt fullt medveten om att detta är sånt man inte borde erkänna, men jag bjuder på det!

Postkod lotteriet

Jag hatar postkodlotteriet.
och inte blir det bättre av att mitt postnummer dragits som vinnare :(

På gång?

Idag har jag mätt och fotat i badrummet! Förhoppningsvis är det inte det sista som händer med renoveringsplanerna innan året är slut :P
Drömmen är ju att det skulle vara klart innan jul! Det är ju absolut ingen omöjlighet rent tidsmässigt, men med min fart så får jag nog räkna med att slutdatumet hamnar nångång under 2009.

Väntar lite med att lägga in 'före' bilderna och tills dess ska jag kompletera med lite close ups på alla godbitar som finns därinne nu ;)

God morgon!

Idag är jag ledig!
Hade ju tänkt gå ut lite idag och ta kameran med mig, men vädret är ganska grått och tråkigt.. Har dock inte helt gett upp hoppet eftersom det var lika igår på förmiddagen och ändå var det strålande vackert när jag gick från jobbet på eftermiddagen :)

Om jag kommer mig för ska jag även mäta en liten detalj i köket och kanske ta mig till bygglagret för att beställa en list! Jag hatar verkligen att åka till bygglagret för hur mycket jag än lyckats lära mig om det jag åker dit för att köpa så lyckas dom ändå alltid att idiotförklara mig... Gissar att det är deras lilla guldkant på jobbet, att kunna sitta i fikarummet och skryta om vem som hade den mest korkade kunden, men något vidare säljtrick är det då rakt inte!

Nu är det dags för en 'våra bästa år-uppdatering'
Vad ska du göra idag?


Stenen


På begäran!

Idag kom jag mig äntligen för med att testa vitlöksfatet!
Måste säga att jag faktiskt är förvånad att det fungerade precis lika bra som jag blivit lovad att det skulle göra, har aldrig någonsin varit med om att nånting varit lika enkelt på riktigt som man ger sken av i en produkt demo!



Hela den där bollen är alltså från en vitlöksklyfta och ni ser ju vilken pytteliten liten plutt som blir över! Jag kommer absolut att kasta ut min gamla vitlökspress nu, inte bara är det lättare att riva med fatet, det blir inget onödigt spill och det är hur lätt som helst att diska! Bara skölj av och diska som vanligt alt. köra i diskmaskin! Me like!!!

Fatet finns att beställa här!

Läxa

Efter utbildningsdagen igår blev vi tilldelade en läxa som ska göras till nästa träff som kommer bli av nångång under våren.
Läxan består bla av att vi ska läsa två böcker och sen diskutera dom i styrelsen utifrån ett medföljande diskutionsunderlag.



Vi bestämde oss för att börja med boken till vänster 'Det finns en särkild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra'.

Någon som känner igen dessa böcker, eller någon av dom och vad tyckte du om dom/den i så fall?

Vill inte...

...mötas av sånt här när jag kommer upp på morgonen... :(

Till Salu: PartyLite Halloween katt


Halloween katt med hållare för votiv- eller teljus, Från PartyLite 50kr (+ev frakt)

Nöjd

Idag känns det verkligen som att jag fått mycket gjort på sektionen! Bla en grej som jag gått och dragit ut på i ett par månader nu :)
Under dagen fick vi även en del nya möbler levererade och när mina arbetskamrater va fullt sysselsatta med att skruva ihop dom kunde jag härja fritt inne i förrådet! Snacka om att få rensa!!!

Direkt när jag slutade tog jag en sväng förbi Lovely Sis och lämnade stenen.
Något som gör mig riktigt förbannad är folk som åker bil på kyrkogårdar utan att dom verkligen behöver det, men vad som gör mig ännu mer förbannad är när dom gör det av ren och skär nyfikenhet!
Är man så fruktansvärt intresserad av vilka som besöker gravarna kan man för sjutton häva sig ur bilen och gå!

Hur som helst var det väldigt vackert där ute idag med alla höstfärgerna, riktigt rogivande och efter bara en kort stund kändes som att tankarna skingrades och tröttheten hade ersatts av ny enegi!  Så imorgon kan det nog tänkas bli en promenad åt det hållet med kameran!

Det finns en gräns

Man måste sätta upp gräser i livet.
Utan det kan det sluta precis hur som helst och i många fall betyder det Outsiders på 5an.

Jag tror att jag passerade en sådan idag...


Post present :)

Endel människor är bara för snälla! chaos är en sån :)
Denna kom nämligen till mig med posten idag...

Jätte tack snälla söta du! nu behöver varken jag eller mobilen frysa i vinter =) men jag har fortfarande inte fått veta vad jag är skyldig! ;)

Stormen avtar

Det är helt otroligt, men faktiskt sant och alldeles jätteskönt att kunna säga att det va lugnare på jobbet idag! Ändå känns det ännu skönare att veta att jag ska jobba i Örebro imånn :) Det betyder dock att jag måste gå upp lite, lite tidigare än vanligt för att hinna med sånt som man inte behöver göra för att ta sig till hemmet.. typ vakna och sånt.

Sitter och kollar runt lite på badrum... har funderingar på att göra om inom en snar framtid men eftersom jag är lite inne på att stuva runt både vatten och avlopp, samt halvera storleken på fönstret skulle jag nog kunna var hjälpt av att få prata med nån som är lite mer insatt på området än jag själv, hittar dock inget bra företag som kan hjälpa till med planeringen... Nån som har nått bra tips?


Nu är det bara bilen som fattas...

Jag är på många plan fortfarande ett barn och dom som känner mig vet att jag älskar att få presenter och då menar jag ju inte dyra fina saker, utan personliga sådana! Där man känner att det ligger en tanke bakom och som förmedlar uppskattning på ett sätt som endast en dyr prislapp aldrig kan göra...

Något annat som jag tyvärr dras med är en (näst intill sjuklig) passion för reklamprylar och då vissa produkter/märken mer än andra.
Häromdagen fick jag en liten sak och den har verkligen allt! (utom möjligen en medföljande bil med tilhörande backspegel) ;)

God förmiddag!

Idag är det en lite speciell dag och därför slog jag till på en riktig söndags frukost idag, för utöver det så kommer det inte hinnas med nått annat än det vanliga som måste göras...

Försöker att inte förstöra hela förmiddagen med att gå och tänka på jobbet men det är svårt att släppa, känner mig inte utvilad sen igår, hjärnan går fortfarande på högvarv och varken fötterna eller ryggen har slutat värka...  men det finns ju ändå en liten tröst :) Imånn ska jag nämligen jobba i Örebro och det ser jag verkligen fram emot!

Vad ska du göra idag?


Läggdags

Hua! Jag säger bara Vilken dag!!
Jag är helt slut efter jobbet och nu blir det sovning som gäller för min del, kan inte tänka längre känns det som!

Har iaf kollat lite på 'Stjärnor på is' ikväll när jag kom hem och har inte riktigt bestämt vad jag tycker ännu, det är lite svårt att veta vad som räknas som bra och inte, men jag har iaf förstått att det måste vara väldigt svårt.. jag menar... det finns ju ingen sarg och tydligen verkar det vara obligatoriskt att man åker på skenorna! ;)


Elis hamstrar...

Ibland kan jag inte undgå att bli förvånad över mig själv... igår bestämde jag mig för att kolla igenom lamplådan i jakt på glödlampor som jag inte har nångon användning av, för sånna har väl alla lite till mans?

Dock kunde jag väl aldrig tro att jag hade SÅ många eller att dom alla skulle vara av samma modell! Jag fattar fortfarnande inte hur det har gått till... :S


Vänta o vänta...

Det tråkigaste med att jobba kväll är att hela dagen känns förstörd på något vis, jag går runt och småpysslar lite här hemma i borgen men det blir inte nått ordentligt gjort alls egentligen... på det viset är det faktiskt bättre att jobba dag, även fast jag är morgontrött (och eftermiddagstrött)! Då går man bara upp, jobbar och sen är det klart!

Motorsågs massakern :S

Varför, varför, varför kan inte folk hålla sig lugna på helger (och övrig tid med förståss..)? Måste man verkligen såga ner  träd före kl 9 en lördag morgon? måste man det?
Om jag tänker efter riktigt ordentligt kan jag nästan erinra mig att det är mycket möjligt att det rent av är förbjudet att hålla på så! Iaf borde det vara det :(

Föresten, varför finns det bara regler om när på kvällen det ska vara tyst i hyreshus osv? och när går gränsen för när man får börja stimma igen?


Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag!
Jag känner för tillfället ingen kanelbulle så jag väljer att tänka lite extra på swEetie istället :) För i grund och botten är det nog mer hans, än kanelbullarnas, dag.

Så.. Grattis på födelsedagen swEetie! Av mig kommer du få en karta så att du lätt och smidigt ska kunna hitta tillbaka till mig igen ;)


Fredagsmys!

Bäst att passa på när man är ledig!

I surrender!!!

Alltså!
Jag hatar allt snack om att rösta på RobinE bara för att han kommer från Staden, inte ens jobbmailen får vara ifred från att spammas med uppmaningar om att rösta på honom!
Om jag ska rösta på någon i Idol (vilket jag hittills aldrig gjort) ska det vara för att jag tycker att den är bäst...

Igår var RobinE bäst!
Idag var han
ännu bättre!!!!

OCH han är från Staden =)

(funkar fortfarande inte att lägga in koder så ni får hålla tillgodo med en tråkig länk. Dock med sjukt bra innehåll =)

Normalt?

För typ en månad sen var ju jag till doktorn och fick konstaterat att jag (inte) hade halsfluss.
Nu undrar jag bara.. hur länge är det normalt att man går runt med halsfluss-hals när man inte har halsfluss?

Förevigt ung! :)

Idag på datan frågade tjejen som satt brevid mig om jag bodde hemma hos mina föräldrar eller om jag hunnit flytta hemifrån.

Med tanke på att jag va 19 när jag flyttade och det är lite drygt 7(?) år sen så tar jag det som en komplimang =)

God morgon!

Förstår fortfarande inte varför jag inte får in mina HTML-koder... får väl skriva om inlägget senare idag och lägga in en vanlig länk istället :/

Idag är jag uppe tidigt, ( tom med några minuter tidigare än planerat :O ) ska iväg på datautbildning om ett tag (och där är det tyvärr ingen idé att fråga om koderna, vi lär oss ett dokumetationsprogram, men utöver fuktionerna i det så har jag fått dela med mig av mina kunskaper till lärarna, då fattar ni vilken nivå vi ligger på ungefär, hihi!!) så nu är min ledighet över på riktigt... ska jobba hela helgen och det känns faktiskt lite sorgligt!

Well well... desto större anledning att njuta av dom timmarna som är kvar =)
Vad ska du göra idag?

Trasig blogg :(

Jag kan inte lägga in HTML-koder, uppdateringsrutan är ju borta!! :( Vad gör jag då????


Tycker om...

Blir så glad av den här bilden! Vet inte varför, det är ju egentligen inget speciellt med den... eller så är det kanske just därför?!


Tankspridd

Jag hade just ställt iordning allting uppe i köket för att kunna genomföra vitlöksrivnings-testet, det kändes som att det saknades nånting och efter en stund kommer jag på vad... vitlök!

Jag har ju slutat köpa hem vitlök eftersom jag alltid är för lat för att pressa.. så, försöket är framflyttat till efter nästa shoppingtur! Håll ut :)

Godisbussen

Det har visst börjat åka runt nån i en buss som säljer godis, precis som glassbilen skulle jag tro... och idag låg detta i min brevlåda;

 



Jag gillar glassbilen, den har "alltid" funnits och det är onekligen väldigt smidigt att köpa glass vid brevlådan istället för på affären.. men vad det gäller godisbussen är jag nog lite av en bakåtsträvare... hmm...



Generöst!

Idag fick jag ett sms av en vän där det stog att tele2 firade 10års jubilem eller nått och att mitt kort skulle laddas med 500kr om jag skickade det vidare till 10 personer...

Väldigt generöst erbjudande med tanke på att jag ringer med telia måste jag säga... =)
(och nej, jag skickade det inte vidare!)

Mamma mailar sin omtanke... eller?

Ibland....

när du gråter...

ser ingen dina tårar.

cid:image003.gif@01C90131.941FFF40
Ibland....

när du har ont....

ser ingen att du har ont.




Ibland....

när du är bekymrad...

ser ingen dina bekymmer.



Ibland...

när du är lycklig....

ser ingen att du ler.


-

-

-

-

Men  SLÄPP EN FIS bara EN gång...

Och alla vet det!!!!




Tack snälla mamma för att du finns! :S

Days

Imorgon ska jag på fortsättningen på data utbildnignen genom jobbet, då kommer det inte bli någon våra bästa år-frukost, så därför har jag giltig anledning till en våra bästa år-lunch idag =)

Faktum är att det faktiskt hänt flera saker som senaste tre veckorna, det är knappt så man hinner med i svängarna längre ;)

Julklappar?

Nu på morgonen fick jag en jättebra idé till en julklapp =) Det finns verkligen inget bättre än när man kommer på den perfekta presenten och man ser att den uppskattas!
Tyvärr är det ju inte alltid det lättaste, men nu har jag redan några klara så jag kan koncentrera mig på att hitta nått till alla dom som "har allt" och som aldrig säger att dom önskar sig något...

Har du börjat planera julen och julklapparna ännu?

Grey's

Nu är det verkligen höst igen när alla serier har säsongspremiärer.. det blir lite stressigt om man ska hinna med allt *skratt*
Igår var det Desperata och idag Grey's, känner dock att båda börjar gå lite på övertid för min del,
eller har jag fel?
Men det är ju iofs inget som hindrar mig från att sitta klistrad vid tvn eller för den skull träta över alla kvällar jag ska jobba och därför inte hinner hem i tid =)

Vad har du gjort idag?


Får jag låna en kopp socker?

När jag gick hem från jobbet idag mötte jag en av mina favvo tanter (hon med tre storlekar för stora kläder och en cykel så hög att hon kan luta huvet mot sadeln när hon leder den) vid hyreshusen på gärdet (där jag luskat ut att hon bor) med en kaffekopp socker i högsta hugg.

Hon tittade på mig och såg lite lurig ut när hon log mot mig. Jag tycker att det är hur gulligt som helst att hon och hennes polare spriger (hmm.. det kanske var att ta i..) över till varandra och lånar socker om dagarna... jag menar, vem gör det nu för tiden?

Djupa funderingar?

Fick en fråga häromdagen som jag går och funderar lite på, en sak som jag inte kan bestämma mig för jag har för inställning till... därför tänkte jag höra med er vad ni tycker...

Tror du på "ett liv efter döden" och att man på olika sätt kan få kontakt med avlidna personers andrar?, samt att det faktiskt finns människor som kan "spå" eller se in i mäniksors liv, tankar och känslor?

Skulle bli jätteglad om ni ville svara och förklara hur ni ser på det här.. självklart funkar det som vanligt utmärkt att lämna privata gästboksinlägg om man vill det...

Igång igen...

Jaha, då va det en ny dag och en massa nya saker som ska göras!
Först på listan står en dusch och efter det måste jag ta mig till jobbet och lämna in lite papper så att jag kan få nån lön... eller ja.. vi får väl se hur det blir med den saken så mycket som jag har varit borta :S

Behöver städa här hemma också... vet inte hur det kunnat bli så grisigt under helgen! jag var ju inte ens hemma :O

Vad ska du göra idag?

RSS 2.0