Nora

Tror du att detta kommer bli ett sånt där år med sommar i maj och regn i juni, juli och augusti?
Jag hoppas verkligen inte det, men det är nog allt bäst att passa på att njuta av den efterlängtade solen så länge vi får se den!!

Jag är supernöjd med dom här två dagarna som jag varit borta!
Tack och lov kallades dom för "fortbildning" och inte "utbildning" vilket gör stor skillnad i innehållet och det gjorde inget att jag hade missat grundutbildningen :)

Gårdagen började kanske lite segt, då det bara var Örebro som anlände tidigt så vi fick fixa iordning lokalen där vi skulle vara och sen sparkades vi ut i solen för att sätta upp lappar till en tipspromenad!
Lagom till lunch dundrade Värmland, Västmanland och Dalarna in och tillsammans svinade vi i oss lunchen för att sen starta på riktigt... (självklart hade lunchen inslag av ett obligatoriskt "världen är liten- moment).

Våran första föreläsare kom från Dyslexi förbundet och aldrig trodde jag väl att hon skulle kunna trollbinda mig på det sättet hon gjorde!
Sätten hon förklarade sin egen funktionsnedsättning på va så enkelt, men ändå så lätta att ta till sig och jag bara måste bli läs- och skrivsvårighets militant nu!
Jag ska börja på jobbet har jag tänkt... och det gör jag med ett nytt ordspråk i baktanken

"om du inte stöter på motstånd när du vill förändra, så har du gjort för lite"

Jag tänkte att jag börjar med att säga att "jag har funderat på en sak." och så får vi se där hur långt jag behöver fortsätta :)
Om jag bara vetat det här när mina arbetskamrater satt och pratade om okamratlighet ifall nån inte ville skriva på en delegering!!!!!

Andra passet handlade om Kvinnligt/Manligt också det mycket intressant om än lite svårt...
Idag ägnade vi oss åt att pratade om validering, vilket verkligen lät spännande och det va inte bara för att han som berättade om det pratade Värmländska :)
Hoppas att jag får vara med i Örebros testgrupp även fast jag bara är en lilla gumma!!!! :) *håller tummarna*

Sist men inte minst: Rättvisemärkt... Say no more!

Well well... nu orkar jag inte skriva nått mer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0