Dagen

Jag är nästan lite mallig över hur duktig jag har blivit med att gå upp i tid om dagarna!
Kanske är det tom så bra gjort att jag förtjänar att ge mig själv en prensent för det? Dom vanliga ursäkterna till att jag ger mig själv presenter verkar lysa med sin frånvaro och jag har nog inte haft nån godkänd anledning sen jag gjorde naglarna... vilka är endast ett minne blott nu för tiden :/

Började dagen med att se ett avsnitt av "våra bästa år", den serien är verkligen helt galen, men det gör ju bara det hela ännu roligare :)
Ska nog försöka se avsnittet som går på eftermiddagen också, eftersom jag kommer jobba imånn och då hinner jag inte se nått!

Det varma vädret verkar ha avtaigt något och det blåser ganska mycket idag.. på sätt och vis är det ju bra att det inte är lika varmt som i Lördags, för då blir det inte mycket gjort här hemma!
Efter att jag duschat ska jag ge mig iväg och inhandla lite blommor som jag kan ha på balkongen och jag ska även se efter om det är öppet så jag kan lämna in en klocka för batteribyte.
Fick presentkort av Nea på två byten och än har det inte blivit av att jag lämnat in någon av alla mina stillastående klockor, men nu börjar jag verkligen sakna en av dom så idag hoppas jag att det blir av!!

Vad ska du göra idag?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas inte det fina vädret försvinner

2008-05-12 @ 12:34:57
URL: http://funnygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0