Jag har fått det första grattiskortet till...

imag0517 (MMS)

Jag har fått det första grattiskortet till ära af min 30års dag som stundar om några veckor :) det är ICA som bjuder på en tårta och det är ju inte helt fel eftersom husmodern i mig tycks ha tagit pension!


Drakägg till frukost! Morgonen börjar med ...

imag0508 (MMS)

Drakägg till frukost! Morgonen börjar med provsmakning av dom ankägg som jag fått från en kollega. Lite läskigt känns det med den gröna färgen (som ni kanske kan se jämfört med det vanliga hönsägget) men enligt uppgift ska det smaka i stort sett som vanliga ägg. Jag har också lärt mig att ankhanarna kallas för drakar och även om dom har mycket litet med dessa ägg att göra tycker jag ändå att 'drakägg' är ett passande namn.


Hämden är ljuv!

Eller i alla fall tv-serien! Veckans avsnitt är över och förbi. Torsdagar är bara för bra :)

Telefonmöte... Idag har jag suttit i mitt ...

Telefonmöte... Idag har jag suttit i mitt livs första telefonmöte men ändå är jag ganska övertygad om att det även kommer bli mitt längsta. 3 timmar i telefon och prisad Varde den som uppfann headset! Ett headset som jag förövrigt misstänker har växt fast i min frisyr. Snyggt och praktiskt.


Våffelstugan!

Eftersom jag inte har något Våffeljärn i min ägo ringde jag tidigare i veckan till mor och önskade bli bjuden på lunch en dag som denna. Det fina vädret gjorde att bjudningen flyttades ut till sommarstugan vilket inte gjorde mig något alls eftersom jag varit inne och snorat i stort sett hela helgen. Våfflor med grädde och sylt är bara för gott, men det är langos-stylen som is tha shit!

Jag har knaprat halstabletter och strepsil...

imag0497 (MMS)

Jag har knaprat halstabletter och strepsils en hel dag, nu är det hög tid att ta till nått som faktiskt hjälper mot halsont.


Comrade postman! Jag har en underbar kassö...

imag0494 (MMS)

Comrade postman! Jag har en underbar kassör i föreningen där jag är ordförande, på årsmötet varje år får han en av blomstergrupperna från presidiet och för andra året i rad gav han den till mig =)


Klagomuren, del 84

Om det inte varit för att blogg.se hade krånglat igår hade jag uppdaterat med ett egotrippat inlägg om en mycket hjärtevärmande kommentar som jag fick från en av försäkringskassans personliga handläggare. Idag känns det inte ett skit uppmuntrande att han berömde mig eftersom jag nu återigen har har haft en... hmm... argumentation med en av mina kollegor på kontoret.

Detta är alltså en människa som på ett ögonblick kan få mig att se rött. Jag brukar smöra för henne och försöka vara artig i hopp om att hålla henne på gott humör men det är ta mig fan lönlöst. Kanske har jag den utstrålningen att jag verkar tro att jag kan allt och att hon ser det som sin uppgift att bevisa hur fel jag har för 9 gånger av 10 som vi pratar med varandra resulterar samtalet i att hon är förbannad för nått som jag har gjort fel.

Fel som jag gör för att ingen har visat mig vad som är rätt...

För övrigt har jag ont i halsen, ont i magen, känner kräksymptom i underkäken (ni vet när det liksom drar ihop sig på nått vis och käken nästan domnar bort), fryser in i märgen och har konstant gåshud på armarna.
Därtill väntar jag på att ett kvällsmöte ska ta sin början för att sakta men säkert stjäla min dyrbara fritid och ytterligare bidra till stunden då bägaren rinner över.

Nåväl, den dagen jag väl går i däck har jag i alla fall en skön säng att bosätta mig i =)

Närhet i all ära men efter drygt ett halvå...

imag0482 (MMS)

Närhet i all ära men efter drygt ett halvår med endast en 120 säng att dela på ska det bli härligt att sträcka ut sig inatt!


Oh, Alex my love!

imag0472 (MMS)

Oh, Alex my love!


Härliga helg

Äntligen är det helg! veckorna går i en rasande fart så egentligen känns det ju lite som att det är helg ganska ofta men kanske hjälper inte det när tiden går dubbelt så fort under lördagar och söndagar. Jag känner mig riktigt trött för det mesta och min plan har varit att jag ska göra en lista över för och nackdelar med mitt jobb som jag sen kan ha som underlag vid mitt nästa samtal med min chef. Just nu känns det inte som att jag ens orkar...

Fredagkvällen ägnades åt socialisering med kärleken samt Nea och hennes manboy. En mycket god middag beståede av ugnsbakad gös och dansande prärievargar! Känns som en bra början på den här veckändan =)

Just do it!

Fick ett omöjligt uppdrag av Kommunchefen idag.

Det måste ju betyda att han tycker att jag är så sjukt bra att han förutsätter att jag fixar det också! Eller?

Såg föresten vid något tillfälle ett program på tv där man uppmärksammade hjältar genom att bland annat dela ut foton på personerna som dom räddat eller hjälpt som minnen. Nu funderar jag på att framkalla en hög bilder på min röv för att dela ut till alla som "saved my ass".

Overload?

Är nyss hemkommen från vårens första årsmöte. Det är märkligt det där med att vara medlem i olika organisationer för alla har dem sina egna sätt att styras på. Kvällens möte var lite för virrigt för min smak... jag är ju som ni kanske kunnat lista ut en ganska fyrkantig person och även om jag börjat tappa greppet i vissa avseenden är ändå struktur välkommet i allra högsta grad för att hjälps mig att parera mina egna brister.

Jsg känner mig nöjd över att jag inte åtog mig något ytterliagre uppdrag och jag känner mig ganska nöjd över att jag till största delen kunde hålla öftet till mig själv om att inte yttra mig i allt för stor utsträckning.

Jobblivet rullar på i vanlig ordning... imorgon hoppas jag få till ett bra samtal med min chef och jag hoppas att jag har kraften att förmedla mina känslor inför uppdraget och att jag kan hitta orden till oron som jag känner. Imorse utspelade sig något av en parodi inne på mitt kontor (tack och lov utan publik) där jag och en av mina medarbetare hade en helt obegriplig mailkonversation där jag inte lyckades få till något vettigt alls och som kulminerade när jag plötsligt insåg att jag börjat skicka mail till mig själv.

Kanske är det bara lite hjärnvila jag behöver?


Migrän? Hmm... Utifrån symptom som bleka k...

Migrän? Hmm... Utifrån symptom som bleka kropp uppvisar (växande mage, svajjigt humör och misstänkt foglossning) har ja ju tidigare konstaterat att jag är skengravid. Idag drabbades jag av synbortfall och domningar i en arm och hand. Google upplyser mig om att det ofta uppträder i samband förvärkar. Inte länge kvar nu då!


Förrådet - efter


Kortvecka?

woaw! Så här på fredagen känns det ju som att veckan knappt hunnit börja innan den är över =)

Jag känner mig glad över att det är helg och igår fick jag uppmuntade ord kring ett uppdrag som jag jobbar med, två av varandra oberoende personer men som bägge berörs av ett ärende jag kämpat hårt med gav luft åt den tacksamhet de känner inför att det tycks gå vägen med tvisten jag driver för deras räkning! Detta innebär ju såklart att gungbrädan tippat över ytterligare lite till fördel för glöden som finns inom mig.

Under dagen idag har jag dock kännt mig otroligt produktiv och känner mig nöjd med alla de dokument som jag håller på att upprätta, samtidigt som jag fått prata av mig lite till en go kollega som redan efter bara några få inblickar i mitt arbete kan bekräfta min känsla av att vattnet rinner uppströms i vårfloden som jag jobbar med att dämma upp. Tänk vad hjärtat kan lättas av att bara få dela med sig ibland...

Den här helgen måste dom sista passbitarna och listerna på plats i förrådet för även om jag inte tagit mig för att lägga upp nya bilder så har det hänt en hel del på den fronten =) Ni ska få se....

#Känslan att känna hans doft på myströjan ...

imag0468 (MMS)

#Känslan att känna hans doft på myströjan som jag lånar i smyg!


Liar, liar

Igår skrev jag att jag kände mig väl till mods, idag funderar jag på vem sjutton jag försöker lura... En tanke har formats hos mig idag när det gäller att dra nytta av bloggen som faktasamlare. För även om det kanske blir lite enformigt för er att läsa en massa tugg om mitt jobb så kanske det faktum att jag börjar skriva om det kan hjälpa mig att fatta rätt beslut om min framtid.

Idag har nämligen varit en riktig skitdag på jobbet. Igen. När jag tänker tillbaka så vet jag inte hur många gånger jag suttit på kontoret, lutat huvudet i händerna och bara önskat mig bort, men det känns som allt för många!

Till viss del känner jag ett enormt gensvar men så finns den delen där jag gång på gång slår huvudet i väggen och pratar för döva öron. Jag orkar inte städa upp skit som någon annan ställt till med. Jag orkar inte vara pedagogen som ska undervisa om arbetslkivets do's and don't så från och med nu måste jag fundera på riktigt vad jag vill. Vid månadsskiftet kommer nästa brytpunkt och om jag står inför ett val då igen vill känna att jag gör ett val för mitt bästa!

Tack och lov har inte hela dagen varit av ondo! Lunch med mamma på Stadens nya hak, ett mycket bra besök hos min sjukgymnast som ger gott om hopp inför framtiden vad det gäller mig vanskötta kroppshydda. Lite bugg på det och nu en härlig kväll med Kärleken OCH ett dubbelavsnitt av Grey's =)

Hmmm... Det kanske är så svårt att prioritera i livet ändå ^^

Känner mig ganska tillfreds...

Känner mig ganska tillfreds med tillvaron. Hade lite bättre flyt på jobbet idag även om struktur verkar vara något som min hjärna helt glömt bort vad det är... får träna mig i att förlita mig på att hjälp finns att få när jag ställer till det för mig helt enkelt =)

Blev hämtad efter jobbet av kärleken som körde en ärtsoppsfärgad plåtburk som han fått i uppdrag att testköra från jobbet (kul arbetsuppgift!!). Jag meddelade vänligt men bestämt att det var en väldans tur för honom att han inte gått och köpt nått dyligt men fick genast till svar att det "minsann var en sprillans ny Volvo S60" och det skulle tydligen vara anledning nog att komma undan med den hiskelgt fula färgen. Did not! Regnummret var dessutom LAJ och bara det gör ju att bilen går fetbort!

Nåväl... vi fick i alla fall sitta i samma bil, även om det dessvärre var en (såhär i magsjuketider) diarrégul misil.


Ärvda blommor... När jag kom hem efter job...

imag0449 (MMS)

Ärvda blommor... När jag kom hem efter jobbet stog grannen ute och pratade med ett par flyttkillar som senare drog iväg med hela dennes bohag. Hon berättade att dom skulle åka iväg och slänga blommor som inte skulle överleva natten vilken dom annars skulle tvingas genomlida i flyttbilen. Jag var inte sen att adoptera några stycken :)


Fröken noll koll

Den här dagen blev verkligen inte vad jag hade planerat...

Började dagen ganska bra med att göra ett arbetsplatsbeök på vägen till jobbet. Ett planerat stopp där jag hämtade upp lite viktigheter som jag fått ålagt mig att arbeta med men sedan blev det bara crap kvar.
Hann inte ens hänga av mig jackan innan telefonen ringde och jag fick en dos missnöje till livs för att sedan springa runt kontoret som en höna med galna kosjukan. Slutligen lyckade jag ändock komma tillrätta vid skrivbordet och började arbeta med uppgiften som jag fått och som det var bråtton, bråttom med. Tre gånger blev jag störd och fick till ingen nytta försöka förklara att jag inte hade tid. Med ingen nytta betyder att personerna som störde sket fullständigt i det och tyckte att allt skulle gå fortare om jag bara kunde vara kvar på mitt rum istället för att följa med till deras och svara på frågor vilket betydde att dom stannade kvar och jadda jadda...

Ganska snart stod det klart att jag inte skulle hinna klart med något utan fick skynda ut till en väntande kollega för färd mot vad som skulle visa sig var Karlskoga. Under färden ringde jag nämligen den förkylningsynkliga kärkeken och meddelade att jag inte skulle hinna äta någon lunch eftersom jag var på väg... till Karlskoga eller Kristinehamn. Same shit kändes som jag behöver inte veta så noga när någon annan kör.

Jag hamnade som sagt i Karlskoga, på ett möte som gav noll och intet viktigt för mig att jobba vidare med innan jag återväde hem till Borgen igen. Nåväl imorgon får jag lämna handbromsen i och försöka återta greppet om min egen agenda! Huva!

RSS 2.0