Vad tycker du?

Jag håller på att klura över vad jag ska hänga i fönstret som jag har i hallen men innan jag bestämmer mig vill jag göra vad DU tycker.
 
 
Bilderna är kanske lite otydliga på grund av motljuset men ni ser säker att hjärtat och cirklarna är ljushållare..
 

Allicen bjuder igen

 
Det är en helt sjuk känsla att vara den som är minst skillad i köket!

Vardag betyder trerätters

Första gången jag blev hembjuden till Nisse var en tisdag. Jag höll på att dö skämsdöden hela kvällen och i vanlig ordning kunde jag knappt äta en tugga för att jag är så generad över att umgås med en hane.
 
Idag är det onsdag och jag blev lovad mat när jag kom ner och hälsade på honom och som den Morberg wannabe han är vet man aldrig vad om händer när det bjuds på mat men när jag kom dit var det dukat för trerätters igen =)
 
 
Ser det ok ut? Ni skulle bara veta vad det verkligen är i den där formen längst ner till höger! Nån som törs sig på en gissning?
 
 

Ännu mer rikedom

Att komma hem och mötas av en skottad Borggård är som den finaste av gåvor!
 
 
Underbara Fader Vår!
 

Rikedom

Är att ha riktigt fina hem ägg i kylen! Jag får tacka nästa gång jag hälsar på damerna...
 
 
 

Härliga helg!

Den här helgen har varit så himla bra!
 
I fredags hade jag ett besök hos kuratorn, vi pratade om vänskap och att relationer alltid, alltid är tvåvägskommunikationer.
 
Därefter åt jag lunch med min före detta mentor "dietisten" och jag blir så galet glad över att han trots att hans liv är mer än överfyllt med sambo, husbygge, arbete och forskning kommer ihåg mig och hör av sig då och då för att höra hur jag har det och för att kunna hitta tillfällen att gå ut och käka tillsammans!
 
På kvällen träffade jag en hel drös med glada brudar fick  för första gången på länge tillfälle att avnjuta lite rödtjut =)
 
Formen på lördagen lämnade väl (på grund av ovan nämnda rödtjut) en hel del att önska, men jag var till Ludvika med goa Cissi och hennes underbara lilla Lovis. Därefter trodde jag att orken skulle ta slut men jag tog mig i kragen och åkte iväg på dans...
 
...där jag träffade både Egyptens nästa president och en stilig poliskonstapel, den sistnämnda bestämde jag mig för att ta med hem och utifrån det beslutet blev alla dagens planer lagda åt sidan till förmån för en mysdag med frukost i sängen, filmer och pizza till lunch!
 
Jag har väntat så länge på att kunna publicera det här fotot, ett foto som jag haft som lite av en målbild under det senaste halvåret men nu känner jag att det är dags....
 
Livet går vidare!

Män i uniform

En danskväll som slutar med att man har med sig en konstapel hem, måste väl ändå anses som lyckad?
 

Så tokigt det kan bli

Häromdagen köpte jag hem massor med goda frukter och kunde knappt hålla mig från att kasta mig över dem direkt efter jag lagt upp allt i skålen.
 

Idag är jag lite trött efter en sen kväll i glada tjejers sällskap. faktiskt så trött att jag fick kliva ut duschen efter schamponeringen och ta en paus innan jag kunde kliva in igen och skölja igenom håret med balsam.
 
Nu börjar det närma sig mellis och märkligt nog är frukt det sista jag är sugen på...

I morse någonstans i Sverige

Öppnade en kvinna kylen på sin arbetsplats och utbrast "vems matlåda är det här?"
 

Stackars Nisse, Mohaha!!!

Åren går

Det var någon som sa att hen tyckte att dennes föräldrar blivit så gamla kort efter att dom fick pension. Jag hoppas att pappa håller sig i farten, men när detta är vad man möts av i hallen då man hälsar på så börjar man ju onekligen att fundera...
 
 
 
 
 

Är det illa...

När mina vänner vänder ute på gården, trots att jag är hemma, för att dom inte ser "skimret" från TVn i fönstret?
 
 

Löften som bryts

När jag blev singel lovade jag mig själv att göra rent avloppet i duschen minst en gång i månaden. Tidigare har det varit en manlig syssla så jag har inte behövt bry mig om sådant, men nu är ju jag karl'n i huset och då måste jag helt enkelt agera.
 
Dessvärre har jag varit dålig på att hålla mitt löfte till mig själv men i helgen var jag tvungen att ta tag i eländet. Jag lyfte på locket, ulkade 15 gånger för att sedan spy rakt ut.
 
Från och med NU ska jag vara snällare mot själv! Beacuse I'm Worth it.
 
 
 

Pensionärs-pappa

Igår fyllde Fader vår 65 år. Han har jobbar halvtid ett tag och varit ledig sedan innan nyår men nu är han pensionär på riktigt! Det känns konstigt på något sätt men jag unnar honom verkligen att få tid till annat än att sitta och pendla fram och tillbaka till jobbet vecka ut och vecka in. I 25 år har han gjort det och jag har aldrig hört honom beklaga sig... Men framförallt njuter jag av tanken på att han kommer finnas på hemmaplan i betydligt större utsträckning =))
 
 

Hjälp mig välja!

Besökte en optiker igår och kommer nu att få glasögon som jag behöver främst när jag kör bil eller sitter och läser. Det känns inte som något problem.
 
Vad som dock känns som ett desto större problem är VILKA glasögon jag ska ha. Kan ni hjälpa mig?
 
Jag ska välja ett, eller kanske två par och dessa var dom som jag fastnade för i butiken.
 
 
 
 
Skriv en kommentar om vilka två som är bäst (1a och 2a) eller ännu hellre, gradera alla från 1-4.
 
Tack på förhand =)
 
 
 

Snökaos i Staden

Nu har det snögat i flera dagar och jag var trött på att skotta redan vid första tillfället. Egentligen har jag inget emot sysslan i sig, det är en trevlig uteaktivitet speciellt som nu, när det är fjäderlätt snö.
 
MEN
 
när tiden inte räcker till och det känns som att man ständigt ligger efter så är det bara en stress.
 
Hur som helst, idag har jag varit ledig och drog iväg till Lindesberg för diverse ärenden. Eftersom min bil krånglar med bromsarna igen lånade jag en annan och lilla PEC passade uppenbarligen på att ge sig ut på egna äventyr när jag var borta...
 
 
 
 

BIG mistake

För en tid sedan blev jag bjuden på jordnötssmör och efter det bestämde jag mig för att köpa hem en burk. Så häromkvällen gjorde jag iordning två mackor och ställde in mig på frosseri.
 
 
 
Men uhhh så sliskigt det var! Raka vägen till komposthinken med mackan, och burken den ryker den med. Bannemig! 
 
Peanutbutter and jam verkar inte vara min grej alltså ^^

Sånt som hjärtat känner

Under helgen som gått har jag varit på besök hos Lovart och hennes mamma. I lördags åt mamman och jag tacopaj följt av vin (alkoholfritt såklart), ost och kex.
 
 
Lovart satt med i soffan en stund och var bedårande från början till slut och på söndagen när jag kom dit var det stora soffbytardagen. Jag fick äran att kramas med Lovart när dom andra möblerade och bar, helt okej arbetsfördelning tycker jag!
 
Dock känns det så väldigt ensamt att komma hem sen... jag saknar verkligen att den där speciella personen i mitt liv som mest av allt bara vill vara med mig. Som drömmer tillsammans med mig och som alltid, alltid finns där för mig
 
 
 
 
 
 

Den där väggen...

Min underbara vän Sofie har sagt åt mig att jag måste göra iordning gillestugan här i Borgen. Hon säger att det skulle vara det perfekta stället att hänga på när man är här och jag tror att hon har rätt. Eller rättare sagt, jag vet ju att hon har rätt!
 
Det är väl inte så att jag ligger i startgroparna för att börja inreda, för att vara mer exakt skulle jag kunna förklara det som så att jag är en bredspackling (läs evighetersevigheter) bort, men jag kan ändå inte låta bli att fundera och planera lite.
 
Men jag behöver hjälp! och jag skulle vilja ha eran hjälp....
 
 
Jag vill måla den här tegelväggen men blir gång på gång nedröstad så jag  har förlikat mig med tanken på att ge den en chans. Taket och snickerierna ska bli vita men vad sjutton ska jag välja för färg på väggarna?!?!
 
Nu är det en vävtapet med grön bakgrund och i verkligheten ser den inte så intensivt grön ut, men färgen på teglet känns nära sin rätta nyans så bilden får duga.
 
Så, vad säger ni?!?!
 

Dining out

Idag blev det både lunch och middag ute på staaan.

Lunch med kollegorna, köttet va så segt att jag hade drunknat i avvikelserapporter om min personal hade serverat något liknande. Folk har helt enkelt högre krav på den kommunala maten än på krogmat verkar det som...

Middag med Nisse men det va ingen date (jag frågade, för om jag någongång, mot förmodan skulle bli bjuden på date vill jag banne mig veta om det!).Jag tog Akropolis planka och den kan jag verkligen rekommendera!
 
 
Nomnomnom!

Torsdagskul

Äntligen är stunden jag väntat i flera dagar på kommen! Jag har intagit helgen och veckans avsnitt av "Revenge" rullar för fullt! Det är något att glädjas åt =)
 
 
Imorgon är jag alltså ledig men ska äta lunch i Staaan med mina kollegor efter som ytterligare en av de bästa arbetskamraterna ska sluta. Min arbetssituation är lite av en parodi och såklart påverkar det mitt mående. Jobbet var en av orsakerna till att det blev som det blev med exet och eftersom situationen är oförändrad bidrar det heller inte till att lyfta mig nu. Det däremot tror jag att ett superbra tv-program kan göra och därför ska jag lägga fullt fokus på det igen!
 

Bed time

Klockan är inte ens 20.30. Skrattet lyser med sin frånvaro, men...

"Det är ju en dag imorgon också..."

Dagen är inte slut än...

och tur är väl det, för hittills idag kan jag verkligen inte komma på något positivt som hänt.
 
Återkommer!

Att jaga lyckan

Ett tag tänkte jag att jag kanske skulle försöka hamna i ett stim av lyckliga stunder under 2014, att varje dag hitta det där som faktiskt är positivt och kanske till slut känna att det finns en massa glädje i mitt liv.
 
Så skulle jag kunna göra...
 
Idag har jag träffat underbara, söta lilla Lovisen. Lovisen som är så stor att hon början "skolan" imorgon! Som är så söt att även mitt iskalla hjärta smälter en gnutta.
 
Därutöver har jag gråtit floder igen, jag bara sitter här och gråter... 2014 so far; not so much.

Härliga jävla måndag

Vissa dagar ska man helt enkelt inte kliva ur sängen...

Det kostar att ligga på topp

Under december lämnade jag in min lilla bil för lagning av bromsar och ca tre tusen rasslade bort från kontot på ett ögonblick.
 
Häromveckan märkte jag att temperaturen var alldeles för hög i motorn och när jag skulle åka till jobbet i måndags tycktes mätaren aldrig vilja stanna. Jag fick  stänga av bilen och sen dess har den stått här på Borggården.
 
Till i Fredags då Nisse och Pappa bogserade iväg med den...
 
 
Två timmar och en dryg tusenlapp senare var en läckande slang åtgärdad.
 
När jag var yngre fanns ofta frågan om "drömbilen" med i dom där vännerböckerna man fyllde i och jag skrev alltid "en som aldrig går sönder".

Önska önska runt i ring - att önska kostar ingenting. Det gör det dock att ha bil...
 

Hur man (nästan) får min syster att gråta

1. Koka kaffi
 
2. Servera i en svamp bob-mugg
 
 

En mammas list

Mamma står med ryggen mot mig och säger som lite i "förbigående"
 
- Pappa fyller ju 65 snart... Ska Nisse bjudas in då?
 
HAHA! As if att jag går på den =))

RSS 2.0