Ibland kommer det över mig...

Jag hoppas med hela mitt hjärta att han ska förstå hur mycket han betyder för, jag önskar innerligt att ingenting kommer hålla oss ifrån varandra ens för en dag och jag njuter av den redan invanda känslan att ha honom hos mig, men just där kommer det ibland över mig, som en våg av sårbarhet.

Tänk att han faktiskt har gett upp ALLT för mig.

Att gå från ett liv i en stad alldeles intill den av så många eftertraktade huvudstaden, ett fast jobb i en stabil koncern med lång anställningstid, närheten till allt, famljen, vännerna och allt det invanda.

Att byta det mot ett liv här i Staden med bara mig som en enda fast punkt.
Jag måste bli bättre på att visa honom allt det jag känner inom mig

<3

Rikedomar och andra straff

Minns ni mitt försök att trygga min försörjning?

Jag fick 600kr i 30års present av mina arbetskamrater på hemmet och dem tänkte jag använda som grund till mina miljoner... jag valde att fördela dem på så sätt att 100kr spenderades på trisslotter och övriga 500kr sattes in på sparkonto för att föröka sig i egen takt.

Trisslotterna skulle hålla sig själva vid liv med förhoppningen om miljonvints vid snart tillfälle. Det gick sådär kan man väl säga eftersom jag kammade noll på varenda jefla lott. Femhundringen arbetar stabilt på sparkontot men jag kan nog inte räkna med att räntan spräcker 50 kronors gränsen inom min livstid.

Näe... men annat är det ju med den där chokladbiten! Den gör sig än idag ständigt påmind ;)

Frukost på trappen

Det är verkligne en härlig känsla att kunna sitta ute redan på morgen och inmudniga frukosten i det fria! Tyvärr lämnade jag vid flytten tillbaka det lilla bordet som jag lånat av föräldrarna för att ha på framsidan så nu får jag sitta på stentrappen... ett tag till. Jag har nämligen lovat mig själv att få köpa bord och stolar när jag gått ner mina första fem kilo och efter förra veckans svacka är det nu två kvar. Hoppas vädret håller i sig ;)

Snygg häck!

En av mamma och pappas grannar har en så fin häck. 

I trädgården alltså!

Varje gång jag går förbi beundrar jag den och ikväll sa jag till Kärleken att vi måste plantera en sådan och att jag därför vid tillfälle har för avsikt att fråga kvinnan som bor i huset vad det är för sort men så plötsligt dök hennes huvud upp i en rabatt så jag tog chansen.

Häckplantorna heter Häggmispel men efter lite efterforskningar har jag förstått att det finns en variant som heter Bärhäggmispel så jag undrar nu, någon av er som har nångra bra tips i fallet?


Kärleken är på besök hos sin sjuke far, av...

imag0622 (MMS)

Kärleken är på besök hos sin sjuke far, av vilken jag har fått besöksförbud så istället ägnar jag mig åt tidsfördriv på hotellrummet. Tv-tittande från en säng bäddad med manglade lakan!


goes around, comes around?

Idag blev någon inlurad på Stadens skoaffär av sin partner.

Väl där övertalades denne någon att välja ut ett par nya skor vilka den så initiativrika partnern skulle betala.

Jag är inte någon.

BurgerBea

Ni kanske minns att jag fick hem en hel låda Bea-sås för en tid sedan som jag nu har provat den till både det ena och det andra men om jag ska vara riktigt ärlig har den hittills gjort sig bäst till fiskburgare!


Det bästa med det hela är hur fantastiskt god den är till rödlök! Nästan så jag skulle vilja dippa rödlöks-ringar i sås och äta som snacks ^^

 


Tänk om, gör rätt?

Sitter nersjunken i soffan efter nästan en hel dag med byggande av balkonggolv, en stor kopp te och provsmakning av "plopp kärlek" kändes som en skön avslutning på dagen.

Tyvärr har dagens utevistelse inneburit att jag fallit offer för allt pollen som far omkring och jag gissar att mina nysningar hördes över hela bygden :( Detta har dock fått mig att grubbla på hur jag ska göra med mina allergitabletter som jag inte vågat äta eftersom jag blivit så trött dom gånger jag provat. Ett grubblande som lett fram till att jag nu ska göra ett försök att ta dem på kvällen, för vad gör det om jag blir trött när jag sover?

Sjömansbiff

Ikväll blir det sjömansbiff till middag, minns inte när jag gjorde det sist men hoppas att det blir bra i alla fall...

Mina försök att imponera på Kärleken med mina kok-konster har ju gått sådär hittills men kanske räcker det med informationen om att det innehåller öl?


Byggare Bob

Nu har jag återigen visat mina muskler ute på bygghandelns brädgård och det enda som återstår är att svänga ihop ett litet balkonggolv lagom till sommaren kommer!

Nu skiter jag i allt! Tar en Japp och hopp...

imag0619 (MMS)

Nu skiter jag i allt! Tar en Japp och hoppas på en ny karriär.


SMS-inlägg

imag0616 (MMS)


Ikväll blir det pannkaka

I dubbel bemärkelse, för en påse svarta vinbär gör väl ingen blåbärspannkaka?

Kan bli sjukt bra...Update: Did not!


Vanbo

Nästan hela dagen har spenderats i Dalarna, närmare bestämt vid Wanbo Herrgård där en födelsedagslunch har inmundigats som en del i firandet av kära morfar som imorgon fyller, inte mindre än, 89 år!

Först ut var buffé med fyra olika varmrätter samt dessert och tätt därefter bjöds på vad man kan kalla en fikabuffé hemma hos mormor och morfar bestående av bullar, mjuk kaka, minst sju sorters småkakor och tårta.

Kvällspromenaden kändes befogad!

Vårvindar friska!

För kvällens promenad krävdes både mössa och vantar.

Sommaren kommer nog snart...


Borgen är MIN!

imag0604 (MMS)

Borgen är MIN!


Drugs. ...

imag0602 (MMS)

Drugs. Efter påtryckningar från diverse håll föll jag för trycket och tog en allergitablett i morse. Har inte ätit sånna på jättelänge eftersom jag blir så trött av dem och mycket riktigt, efter lunch inföll vad jag trodde var 'paltkoma' men istället för att avta blev tröttheten bara värre för varje timme. Väl hemma fanns ingen chans att hålla ögonen öppna och tuppluren som jag så duktigt slutat med var ett faktum. Efter sömn släpades jag med på en promenad runt Stan men kände mig som jag gissar att det känns att vara drogad. Hur klarar ni andra med allergi av den här årstiden?!?


work it

nu har det första riktiga träningspasset ägt rum i Borgens gym!

På måndag är det invägning efter en och en halv vecka med kost/träningsprogrammet och jag siktar på minus två kilo, det borde vara en kakbit!


Jag vet inte för vilken gång i ordningen d...

imag0600 (MMS)

Jag vet inte för vilken gång i ordningen detta blir som jag påpekar att tiden verkligen rusar fram, men det känns precis så. Speciellt som vi haft ett par helt underbara dagar nu som man önskar aldrig tog slut! 1 maj firades i strålande sol och kvällen avslutades med en promenad vid kanalen, kan man önska mer?


RSS 2.0