Garaget

Det har varit ett evigt tjat här hemma om att få göra iordning inne i garaget och idag hände det.Kärleken säger att det enda som fattas är en motorcyckel men jag själv anser att lite färg på väggarna, några bätte lampor och snyggare sortering av alla trädgårdsredskap skulle göra det hela komplett!

25

Kunde betala mitt tandläkarbesök med mynt idag, det har då sannerligen aldrig hänt förut! 25 kronor känns ju helt överkomligt för att hålla tandköttet i trim =)

Dagens viktigaste...

...beslut. Nu ska fläsket väck!

Dagens bästa

Vid frukosten på hotellet pratade jag om en märklig kommentar som jag fick under gårdagskvällen och som jag egentligen inte riktigt kunde koppla till någon aktuell händelse som den kunde avse. Min kollega och mentor upplyster mig då: - Du har ju inte direkt något pokerface! Say what?!?!

Helgönskning

Är hemma efter två dagars konferens i Sunne och jag önskar, önskar runt i ring att det hade varit fredag idag! Jag är inte alls upplagd för att ta itu med alla bekymmer som väntar mig på jobbet imorgon men får försöka tänka att det ändå bara är en dag. En dag då jag måste prioritera mina uppgifter och försöka hinna med det som är mest bråttom. Som vanligt nu för tiden känns det som... Nåväl, än är det några timmar kvar innan jag är där, bäst att njuta!

Föreläsning - Alla kan göra något (för att...

imag0577 (MMS)

Föreläsning - Alla kan göra något (för att människor ska kunna skapa sig ett bättre liv) med Robert Roos


En sista dans? Om bara en liten stund ska ...

imag0572 (MMS)

En sista dans? Om bara en liten stund ska jag krypa ner i en härlig hotellsäng. Manglade lakan och fluffiga kuddar, lyxen i att jobba 'borta'. Lider dock av en gnutta hemlängtan och kanske kommer den betyda att detta blir mitt sista framträdande... Bäst att ta vara på!


Färgmatchning är allt! Lika barn leka bäst?

imag0556 (MMS)

Färgmatchning är allt! Lika barn leka bäst?


Det är över nu...

Mitt födelsedagsfirande alltså. Det har blivit några kalas, med vännerna, med kärleken och med familjen! Inför dagens festligheter trodde jag att en gåva i form av en kompost skulle överlämnas men istället sitter jag nu med en helt ny liten maskin som ersätter "den lilla rosa" vilken tyvärr inte längre orkar kämpa emot dom skador som uppstod vid en tidigare färd i rullväska på en kullerstenspromenad. Bredvid mig ligger batteriet till kameran på laddning och spänningen är stor inför att göra ett första test med överföring av bilder och jag drömmer om att hitta det bildredigeringsprogram som endel säger sig ha kopplat till bildmappen direkt i datorn. Någon som vad det är?

Som ni kanske gissade va inte paketet som ...

imag0549 (MMS)

Som ni kanske gissade va inte paketet som jag fick idag så spännande. Jag visste precis vad som fanns däri men det gjorde ju inte saken sämre. Genom Buzzador har jag fått chansen att testa en ny bea-sås framtagen till fisk. Första testet är redan gjort med mycket gott resultat! Imorgon tar jag med mig ett par burkar till jobbet och ser om det finns någon som vill provsmaka :)


Så(s) spännande!

imag0548 (MMS)

Så(s) spännande!


Missy

Missade mitt besök hos Sjukgymnasten där jag går och lär mig stå. Som kung banan skulle ha sagt - Inte så bra!

Här på Gräddhyllan har grannarna häcken fu...

imag0531-1-1 (MMS)

Här på Gräddhyllan har grannarna häcken full...


Jag får ibland höra skräckhistorier från b...

imag0526 (MMS)

Jag får ibland höra skräckhistorier från bekanta om att man inom familjen inte ens håller toalett/badrumsbesök privata och jag har svårt att förstå det. Jag har dock fått full insikt i vad det vill säga att ha en ung dam som ockuperar badrummet så fort hon får en chans. Inte alls av samma anledning som mina kollegors tonåringar dock utan i det här fallet för att lilla fröken Tea helt plötsligt kommit på hur mysit det är inne badrummet...


Sidbyte

I dag har jag bokstavligen vaknat på fel sida. Saknar kärleken men använder tiden utan honom till att pröva om hans säng är bekvämare än min.

Loppisfynd! Förra helgen gjordes ett loppi...

imag0520 (MMS)

Loppisfynd! Förra helgen gjordes ett loppisbesök tillsammans med mor och far. Det resulterade i inköp som krävde ett återbesök med bättre fraktmöjligheter så igår drog jag och pappa iväg med släpkärra och förutom det det jag redan reserverat landade mina ögon på denna skönhet! Precis som med mycket annat är jag svag för även schackpjäser och att den är modell stor är bara ytterligare en fördel då jag ogillar plåtter, så att stå emot var verkligen lönlöst även om jag låtsades en lång stund för syns skull.


Tid för bröd!

Förra veckan engagerade jag mig i att reklamera bröd som möglat innan det passerat bf. datum och efter att jag skickat in komplettande uppgifter som jag inte hade till hands när jag ringde har nu har polarbröd mailat mig. "Tack för att du tog dig tid att skicka koden" skriver dom. Och banne mig så rätt dom har, min TID är värd att tacka för =)

RSS 2.0