Innehållet

Att köpa presenter till dop är absolut inte enkelt! det är så lätt att det blir dubletter av vissa saker och det känns verkligen inte kul.
Det är inget roligt att vara den som köpt en likadan present som någon annan eftersom det betyder att presenten högst troligt kommer att bytas ut och det är precis lika tråkigt för den som tar emot, när det blir så uppenbart att gåvan inte kommer behållas.
För även om man har kvar den ena så är det ju ändå bara en av två (eller fler) och vem som egentligen var avsändaren suddas ut...













Efter att jag surfat runt på lite bebis sajter hittade jag den här mätstickan med plats för foton och det fick bli presenten till Ärtan!
Den är ganska stilren och jag tror att den kan passa in hemma hos Villes familj, samtidigt som jag gillar nyckelpigorna och tycker att fotoramarna passar in på mig som avsändare.

I ett sms under kvällen fick jag även veta att matchningen med snöflingorna fungerade alldeles utmärkt för att hålla reda på vilket kort som hörde till vilket paket i det enorma presenthavet och det tycker jag känns lite extra kul! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0