May. 25, 2014

Det här har sannerligen varit en kontrasternas dag må jag säga!

Jag gav mig ut på Borggården tidigt i förmiddags för att hinna klippa gräset innan regent och jag kände mig så nöjd över att jag fick igång maskinen utan att ha någon till hands för rådgivning.

Stoltheten var dock som bortblåst när jag körde rakt över en rot i gräsmattan så att kniven blev helt förvriden och det var omöjligt att köra vidare.

Till min stora lycka fanns pappa till hands och kunde göra en uttryckning för att hjälpa mig med monteringen av den nya kniven, som jag faktiskt hade i garaget men klippningen tog mycket längre tid än jag räknat med och när jag väl var klar och hade frustat mig igenom den välbehövliga duschen väntade fika ute vid stugan.

Eftersom mamma sitter med som röstmottagare på EU valet imorgon så firade vi mors dag idag istället.

Mamma hade gjort en ljuvlig paj med rabarber och jordgubbar, extra gott kanhända efter det galna gräsklipparpasset!



och jag hade köpt ett fjärilshus till henne i hopp om att det ska flytta in lite fjärilar som hon så gärna vill ha vid stugan.



Efter fika i solen åkte jag hem och vilade en stund innan det var dags för nästa tillställning. Nämligen tjejfest hos Goa Cissi!

Kvällen bjöd på glada tjejer, fräscha frukter, goda ostar och mycket, mycket annat men nu återstår bara några timmars sömn innan ytterligare en ledig dag ska avnjutas!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0