Gammalt blir nytt

När jag var yngre hade Lovely Sis ett litet väggvitrin-skåp och inte helt ovanligt för min personlighet var jag grön av avund. Så vid något tillfälle fick jag ett eget, likadant skåp! Jag hade det i flickrummet hemma hos mamma och pappa men när jag sen flyttade hemifrån så har det aldrig riktigt passat in, utan blivit undangömt och delvis bortglömt i diverse förråd.
 
Men så blev ju hallen i Borgen renoverad och det fanns en väggyta där jag ville ha något utan att veta riktigt vad... jag var inne på någon slags ram eller tittskåp men så kom jag att tänka på mitt älskade vitrinskåp och skyndade mig att be om hjälp att släpa ner det från vinden.
 
Måtten var inte fullt så perfekta som jag ville minnas men utifrån affektionsvärdet tyckte jag att det skulle vara värt så mycket mer att få användning av skåpet än att jaga efter nått med den perfekta bredden. Så jag började måla om det, från furu till vitt! och jag hittade även den vackraste av tapeter (med helt sjukt bra färgmatchning mot väggen) som jag valde att täcka bakstycket med.
 
 
Steg två blir att scanna hemmet i jakt på bra grejer att ställa däri, den lilla fågelholken blev ju självklart först ut för omplacering! och så klart är jag ju tvungen att klämma in ett par av mina älskade nycklar ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0