Follow the feeling

Under helgen har jag varit på kryssning. Det skulle jag inte ha varit... Det kändes inte kul att planera det och det var inte kul när jag väl var där. Upplägget var att en inbjudan gick ut till den som ville ha en, alla bokade och ansvarade för sitt. Helt ok, om inte! det var så att det egentligen inte var någon mer med som jag kunde hänga med. Det i kombination med alla minnen som sköljde över mig under hela helgen. Kryssningar som jag gjort med honom,dansgolvet där vi dansat och jag var lyckligast på båten över att den snyggaste och trevligaste killen bara ville ha mig. Näe, så mycket som skulle vara roligt men det blev bara fel. 

Hur fel förstår ni när jag nu berättar att dagens tre (3!!!!) besök på två olika vårdcentraler; tillsammans med en efterlängtad lunch och en ensam eftermiddag i sjukhuset caféteria var betydligt mer givande. Det kändes bra i magen när jag satt ensam bland alla människor på lasarettet och bara kunde gömma mig i min bok. Knasigt, ja kanske... Väl tillbaka i Staden svängde jag förbi jobbet för att hämta upp en hink plommon som en av mina goa kollegor tagit med till mig från sin trädgård! Tyvärr kunde jag inte ta rätt på dem nu när jag kom hem så dom åkte snabbt in i frysen tills det blir läge att koka ihop lite sylt :)  
 Hon ville inte ha något betalt för dem så jag skulle behöva komma på något trevligt att ge henne som tack men det får jag nog klura lite mer på om... Idéer?    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0