Byggplaner och min konstnärliga förmåga

Vid en artighetsvisit tidigare i veckan tvingade jag Nea att hjälpa mig med planeringen för balkongen och vi har nu efter insamling av ytterligare synpunkter beslutat att det kommer bli väggfasta bänkar i hörnet.

Alternativet är någon form av loungemöbel men det förutsätter då att jag i princip ramlar över ett passande möblemang till ett bra pris vilket jag inte tror kommer inträffa...

Eftersom jag är lite ivrig av mig och helst hade önskat att allt redan var klart kände jag ett måste att åtminstonde föra över mina tankar på papper och resultatet är en helt skalenligt och i detalj korrekt ritning ;)




Haha! ja ni ser ju... eller kanske snarare inte? nått sånt här (men betydligt snyggare) är det i alla fall vad som formas i mina tankar.

Jag har förövrigt hört att både vädurar och vänsterhänta ska vara väldigt estetika. Jag är uppfyller båda kritierierna och känner att jag nog är undantaget som bekräftar regeln =) Eller är det så att två plus blir ett minus?

Kommentarer
Postat av: Linnis

Haha! evil laugh

Men du är ju estetiskt lagd när det gäller inredning och att göra smycken och paket. Inte fy skam det heller.

2012-06-09 @ 10:02:20
URL: http://Linnislicious.wordpress.com
Postat av: Hanna W

Men snacka om att du har bra idéer. Skit i hur snygg ritningen är (den är fullkomligt perfekt) du vet ju hur du menar, och det borde ju vem som helst kunna göra. :)

2012-06-10 @ 08:54:22
Postat av: allicen

Van goa ni är =) Nu fick jag verklign en extra knuff frammåt!

2012-06-10 @ 09:45:02
URL: http://allicn.blogg.se/
Postat av: Cessa

Ser ut att bli jätte bra. Hör av dej när det är färdigt så kanska vi kan ta den där fikan vi pratat om på balkongen i stället för i lägenheten.;)

2012-06-12 @ 12:26:25
Postat av: allicen

Cessa; Haha!! ja, det får vi göra =) men för den händelse att det skulle dra ut på tiden med byggandet kan jag meddela att vi fattat beslut om att även köpa alternativa sittplatser

2012-06-12 @ 18:16:23
URL: http://allicn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0